Ανατροπή στο φονικό του Μοσχάτου: «Μάνα, τον τελείωσα» – Σε ποιον άνηκε το όπλο, ποια η πέτρα του σκανδάλου (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
mosxato-dolofonia

Ποιες οι απίστευτες εξελίξεις στη δολοφονία του Μοσχάτου;

Όπως όλα δείχνουν μαι γυναίκα είναι η αιτία που ο 39χρονος παραολυμποονίκης στην κολύμβηση σκότωσε τον 47χρονο το βράδυ της Πέμπτης, 23 Μαρτίου (23:00) στο πρακτορείο ΟΠΑΠ όπου διατηρεί ο δράστης στο Μοσχάτο.

Για την ακρίβεια όπως έχει γίνει γνωστό ο παραολυμπιονίκης διατηρούσε σχέση με την εν διαστάσει σύζυγο του θύματος, ο οποίος τελικά δεν ήταν υπάλληλος του πρακτορείου, όπως είχε διαρρεύσει στην αρχή από αστυνομικές πηγές, αλλά ιδιοκτήτης ενός ξενοδοχείου στον Πειραιά.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα είπε ο δράστης στους αστυνομικούς, ο 47χρονος πήγε στο πρακτορείο του για να του ζητήσει το λόγο για το δεσμό που διατηρούσε με την εν διαστάσει σύζυγό του. Ακολούθησε ένας έντονος διαπληκτισμός ανάμεσα στους δύο άντρες όπου και τον πυροβόλησε.

Σύμφωνα με το the toc που επικαλείται πάντα την ομολογία του παραολυμπιονίκη, πυροβόλησε το θύμα του με ένα 22άρι όπλο Zastava το οποίο είχε παράνομα επί μια πενταετία και το κρατούσε πάντα μαζί του στο καροτσάκι.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το θύμα είχε ορίσει τον δράστη ως μάρτυρα στη δικαστική διαμάχη που είχε με τη σύζυγό του και τον πίεζε να δηλώσει ότι είχε σχέση με την σύζυγό του και κατά την διάρκεια του έγγαμου βίου. Ο παραολυμπιονίκης παραδέχθηκε ότι είχε σχέση με την σύζυγο του θύματος αλλά ότι αυτή η σχέση άρχισε μετά την διάσταση τους.

Στο σημείο του φονικού βρέθηκαν πέντε κάλυκες από το 22αρι όπλο, το οποίο βρέθηκε από αστυνομικούς μέσα στο πρακτορείο.

Σημειώνεται, ότι το ίδιο το θύμα τηλεφώνησε στην αστυνομία και είπε ότι τον έχουν πυροβολήσει. Λίγα λεπτά αργότερα, όμως, εξέπνευσε.

Ο παραολυμπιονίκης αμέσως μετά το περιστατικό κι ενώ το θύμα ήταν αιμόφυρτο στο πάτωμα, κατέβασε τα ρολά του πρακτορείου και πήγε στο σπίτι του, όπου είπε στην μητέρα του: «Μάνα τελείωσα τον Λουκόπουλο». Εκεί τον βρήκαν οι αστυνομικοί λίγο αργότερα και τον συνέλαβαν.

Το θύμα, που διατηρούσε ξενοδοχείο στον Πειραιά, είχε άδειες οπλοφορίας για τρία πιστόλια, δύο τυφέκια και μία σκοπευτική διόπτρα, οι οποίες ανακλήθηκαν στις 5 Αυγούστου 2016 εξαιτίας δικογραφίας που είχε σχηματισθεί σε βάρος του μετά από μηνύσεις της εν διαστάσει συζύγου του.

Αντιμετώπιζε σοβαρές κατηγορίες για επικίνδυνη σωματική βλάβη, αρπαγή, παράνομη κατακράτηση, απειλή, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και εξύβριση, ενώ του είχε αφαιρεθεί ο οπλισμός.

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι ο δράστης στην αρχή υποστήριζε ότι το όπλο δεν ήταν δικό του αλλά του θύματος, καθώς και πως βρισκόταν σε άμυνα όταν διέπραττε το έγκλημα.

Η γυναίκα αυτή φαίνεται να είναι η «πέτρα του σκανδάλου» που οδήγησε στον φόνο τον 39χρονο παραολυμπιονίκη. Πρόκειται για την εν διαστάσει σύζυγο του 47χρονου θύματος, που είχε συνάψει σχέση με τον παραολυμπιονίκη.

Ο 39χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον 47χρονο, στο πρακτορείο ΟΠΑΠ που διατηρούσε, στη συμβολή των οδών Ποσειδώνος και Μακρυγιάννη στο Μοσχάτο. Ο Παραολυμπιονίκης ισχυρίστηκε ότι το θύμα μπήκε με όπλο στο πρακτορείο του. Η μια κουβέντα έφερε την άλλη, με αποτέλεσμα οι δυο άντρες να έρθουν στα χέρια και το όπλο να εκπυρσοκροτήσει.

Όταν ο 39χρονος Παραολυμπιονίκης είδε τον 47χρονο πεσμένο κάτω, του άρπαξε το όπλο και τον πυροβόλησε άλλες τρεις φορές, επιφέροντας τον θανάσιμο τραυματισμό του. Στη συνέχεια πήρε το όπλο, έκλεισε τα ρολά του πρακτορείου και πήγε στο σπίτι του που βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Για αυτον τον κουβα σκοτωθηκαν? ε ρε καταντοια…

Comments are closed.