Ανατροπή στη διαφήμιση Jumbo για Πάσχα: Γλέντια και αστεία ΤΕΛΟΣ. Στη σκιά του τροχαίου (BINTEO)

Κοινοποίηση:
φωφωφ

Η ζωή συνεχίζεται για την οικογένεια Βακάκη μετά το άσχημο παιχνίδι που τους έπαιξε η μοίρα.

Πολλοί είναι εκείνοι που περίμεναν το τι θα γίνει με τις κλασικές διαφημίσεις του Jumbo που πάντα απασχολούν το κοινό και συγκεκριμένα με το φετινό Πάσχα που έρχεται σε λίγες ημέρες.

Το διαφημιστικό σποτ παίζει τις τελευταίες ώρες στις οθόνες μας.

Δείτε το βίντεο:

Όπως θα παρατηρήσατε, η φετινή διαφήμιση του Jumbo για το Πάσχα δεν έχει καμία σχέση με των προηγούμενων ετών.

Είναι υποτονική, απλή και με ένα απλό και ελαφρώς διασκευασμένο τραγούδι για να δίνει μια νότα χαράς λόγω Πάσχα και φυσικά λόγω των παιχνιδιών που πουλά.

Η τεράστια διαφορά ωστόσο, είναι περισσότερο από εμφανής, φυσικά εάν υποθέσουμε το βαρύ πένθος που έχει η Οικογένεια Βακάκη λόγω του θανάτου του γιου Γιώργου Βακάκη σε τροχαίο δυστύχημα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. νομιζω οτι τον αβανταρεις λιγο η μου φαινεται? και εκει με τα λαστιχα που λεσ οτι το επιμαχο ηταν του 2007 και οχι του 2006. ε και? αυτο ειναι το θεμα ? ουτως η αλλως φταιει ο ιδιοκτητης για την αρχαιοτητα των ελαστικων. αυτος εδωσε το οπλο στο κακομαθημενο του για να μηνει ανενοχλητος να κανει τη ζωη τουκαι πρεπει να πληρωσει …μην τον καλυπτετε

  2. νομιζω οτι τον αβανταρεις λιγο η μου φαινεται? και εκει με τα λαστιχα που λεσ οτι το επιμαχο ηταν του 2007 και οχι του 2006. ε και? αυτο ειναι το θεμα ? ουτως η αλλως φταιει ο ιδιοκτητης για την αρχαιοτητα των ελαστικων. αυτος εδωσε το οπλο στο κακομαθημενο του για να μηνει ανενοχλητος να κανει τη ζωη τουκαι πρεπει να πληρωσει …μην τον καλυπτετε

  3. Με τη γλυκιά αυγούλα
    χαρούμενα ξυπνώ
    και στέλνω προσευχούλα
    ψηλά στον ουρανό.
    ΒΟΗΘΗΣΕ με Θεέ μου
    ΘΑ μαι καλό παιδί
    και πάντα χάριζέ μου
    χαρά και προκοπή.
    Θεέ μου σαν τα πουλάκια
    χαρούμενο να ζω
    και τ΄ άλλα τα παιδάκια
    πολύ να τ΄ αγαπώ.

    ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΤΖΑΜΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

  4. ΤΟ ΥΠΟΤΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ..;; ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΕΛΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ.. ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΡΟΒΑΛΕΙ; ΑΛΛΑ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΕ ΚΑΙ ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΚΕΙ.. ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.. ΑΠΟΡΩ ΠΟΙΟΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΙΕΣ..

  5. Εμενα μου φαινεται οτι ειναι στο ιδιο κιτσατο γυφτοστυλ οπως παντα.Μονο που δεν εχει τη Στανιση παλι!

Comments are closed.