ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ! Γιατρός έκλεψε 400.000 λίρες Αγγλίας από το Εθνικό Σύστημα Υγείας, πήγε διακοπές με τη σύντροφό του, τη δολοφόνησε και έπειτα αυτοκτόνησε! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
exotiko_eglima_mtx-700x476

Βρετανός γιατρός δολοφόνησε τη σύντροφό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε κατά τη διάρκεια των διακοπών τους σε εξωτικό νησί με τις 400.000 λίρες που ο ίδιος προηγουμένως είχε κλέψει από το Εθνικό Σύστημα Υγείας (NHS). Ο 42χρονος Τάιτους Μπράντλεϊ, και η 28χρονη κοπέλα του, Νοέμι Γκέργκελι, 28 ετών, εξαφανίστηκαν πριν από έναν χρόνο, λίγες μέρες αφότου ένα τεράστιο χρηματικό ποσό «εξαφανίστηκε » από τα τέσσερα ιατρεία του, που χρηματοδοτούνταν από τα χρήματα των φορολογουμένων.

Η αστυνομία στο νησί Σάντο Αντάο στο Πράσινο Ακρωτήριο αποκάλυψε ότι το ζευγάρι βρέθηκε νεκρό σε έναν ξενώνα. Και οι δύο ήταν νεκροί με μια σφαίρα στο κεφάλι. Λίγο πριν τη δολοφονία και την αυτοχειρία, ένοικοι παραπλήσιων δωματίων έκαναν αναφορές, για φωνές και δύο πυροβολισμούς. Η τελευταία φορά που εμφανίστηκε το ζευγάρι ήταν στις 15 Απριλίου 2018, δύο ημέρες πριν το θάνατο τους, οι οποίοι επιβεβαιώθηκαν από την αστυνομία την Τρίτη. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας, δεν αναζητείται κάποιο άλλο άτομο μέχρι στιγμής.

simeio

Το σημείο όπου ο υπεύθυνος του ξενώνα βρήκε το νεκρό ζευγάρι

Ο γάμος του γιατρού Τάτιτους Μπράντλεϊ, ο οποίος ήταν και πατέρας ενός 11χρονου διαλύθηκε το 2012, εξαιτίας φημών για σχέση του με μια συνάδελφο. Ο ίδιος συνάντησε τη Νοέμι, που είχε ουγγρική καταγωγή σε νυχτερινό μαγαζί του Λονδίνου, όπου εργαζόταν στις δημόσιες σχέσεις (PR). Παράλληλα, τα ιατρεία του στο Χέιστινγκς αντιμετώπιζαν προβλήματα εξαιτίας έλλειψης προσωπικού, ενώ συνάδελφοί του τον κατηγορούσαν για κακοδιαχείριση. Τον προηγούμενο Απρίλιο ο γιατρός δεν επέστρεψε από ένα ταξίδι τριών εβδομάδων για ψάρεμα στη Νήσο Αναλήψεως, αφήνοντας τα ιατρεία του σε χαοτική κατάσταση.

Μια πηγή ανέφερε ότι ο ίδιος δεν γύρισε ποτέ, αλλά επέστρεψε η Νοέμι, λέγοντας πως είχαν καβγαδίσει. Λίγο αργότερα, χρήματα του Εθνικού Συστήματος Υγείας που προορίζονταν για μισθούς και για χρηματοδότηση των ιατρείων εξαφανίστηκαν, όπως και η Νοέμι. Τελικά, μετά από έρευνες διαπιστώθηκε πως τα χρήματα είχαν μεταφερθεί σε λογαριασμό στο όνομά της στη Ρουμανία. Όπως προκύπτει, ο Μπράντλεϊ ψευδόταν επί μήνες στο NHS, παίρνοντας πληρωμές για ραντεβού που δεν γίνονταν.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: