ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ: Aναρριχητής πέφτει από κτίριο 62 ορόφων και σκοτώνεται ακαριαία! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
a5

Η μοίρα έπαιξε θανάσιμο παιχνίδι σ’ έναν διάσημο Κινέζο αναρριχητή όταν έπεσε από την κορυφή ενός 62όροφου κτιρίου και μάλιστα το μοιραίο καταγράφηκε και από κάμερα.

Στο βίντεο φαίνεται ο Wu Yongning να κάνει έλξεις στο χείλος του κτιρίου όταν ξαφνικά χάνει τη λαβή του και πέφτει στο κενό.

Η πτώση του σταμάτησε σε μια ταράτσα σε περίπου 14 μέτρα πιο κάτω, εκεί, δηλαδή, που βρήκε το άψυχο κορμί του ένας εργάτης καθαριότητας του κτιρίου.

Ο Wu Yongning είχε γίνει διάσημος για τα αντιστοίχου περιεχομένου βίντεο που αναρτούσε στο κινεζικό Facebook, το Weibo, τα οποία, όμως, σταμάτησαν ξαφνικά από το τέλος Νοεμβρίου.

Κινεζικά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι η θανατηφόρα άσκηση του διάσημου στη χώρα του αναρριχητή στο πολυώροφο κτίριο της πόλη Τσανγκσά έγινε στο πλαίσιο διαγωνισμού για ένα σημαντικό χρηματικό έπαθλο.

Συγγενείς του αποκάλυψαν ότι ο διαγωνισμός είχε βραβείο 100.000 yuan (12.800 ευρώ) καθώς ο Κινέζος αναρριχητής ήθελε τα χρήματα αυτά για να κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του, η οποία ήταν και αυτή που ανακοίνωσε το θάνατό του με ανάρτηση στα social media διευκρινίζοντας ότι η θανατηφόρα πτώση έγινε στις 8 Νοεμβρίου.

Ο Wu πάντως στις αναρτήσεις του προειδοποιούσε ότι όσα κάνει είναι πολύ επικίνδυνα και καλούσε τους followers του να μην τα επιχειρούν.

a1 a2 a3 a4 a5

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Η μ@@@κία έχει και όρια……όταν τα ξεπεράσεις, τότε αποχαιρετάς πρόωρα αυτόν τον κόσμο.

Comments are closed.