ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ! 16χρονη πέθανε ξαφνικά από καρδιακό στην παραλία. Ο Λόγος; ΚΑΤΙ που υπάρχει σε ΟΛΑ τα περίπτερα!

Κοινοποίηση:
hamann

Το καλοκαίρι του 2014, η Lanna Hamann ταξίδεψε στο Μεξικό για διακοπές με φίλους και τους γονείς τους. Κανείς δεν πίστευε όμως ότι οι διακοπές τους θα εξελισσόταν έτσι…

Μια μέρα, ενώ ήταν ξαπλωμένη στην παραλία, η Lanna έπαθε ξαφνικά καρδιακό επεισόδιο. Όλες οι προσπάθειες με τεχνητή αναπνοή και η ιατρική βοήθεια ήταν μάταιες. Πέθανε το ίδιο βράδυ.

Αρχικά, ο θάνατος της ήταν ένα μυστήριο. Η Lanna ήταν ένα υγιές, χαρούμενο κορίτσι: μια αθλήτρια που της άρεσε να είναι δραστήρια. Ήταν πολύ καλή στο σοφτμπολ και δεν είχε προβλήματα υγείας. Τίποτα δεν έδειχνε ότι θα πέθαινε με τέτοιο τρόπο.
Αφότου επεξεργάστηκε τα νέα στο κεφάλι της, η μητέρα της Lanna, η Kris, μίλησε για κάτι σοκαριστικό: την ημέρα του θανάτου της, η Lanna δεν είχε πιει καθόλου νερό.

Αντί γι’αυτό, λίγο πριν το μοιραίο καρδιακό επεισόδιο είχε πιει το ενεργειακό ποτό Red Bull. Ο ειδικός καρδιολόγος Jack Wolfson επιβεβαίωσε το προαίσθημα της Kris. Η Lanna έπινε συχνά ενεργειακά ποτά. Ήταν στην κυριολεξία εθισμένη σε αυτά.

Η πολλή καφεΐνη και ζάχαρη, τα δύο κύρια συστατικά των δημοφιλών αυτών ροφημάτων, μπορεί να αποβούν επικίνδυνα σε μεγάλες ποσότητες, ακόμα και για υγιείς ανθρώπους όπως η Lanna. “Υπάρχουν ιατρικές αποδείξεις ότι αυτά τα πράγματα προκαλούν ζημιά. Προκαλούν αλλαγές στον καρδιακό παλμό και έχουν αντίκτυπο στην πίεση”, είπε ο Wolfson.

Η Kris λέει ότι ο τραγικός θάνατος της κόρης της θα μπορούσε να είχε συμβεί παντού και στον οποιονδήποτε. Ελπίζει ότι η ιστορία της θα βοηθήσει να αποτραπούν παρόμοιες τραγωδίες στο μέλλον.

Ο πρόωρος θάνατος της Lanna θα μπορούσε να πετύχει κάτι θετικό αν εμπνεύσει τους άλλους να προσέξουν περισσότερο τις διατροφικές τους συνήθειες.

tonwtiko.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: