ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ! Πήρε την θέση της στον πάγο και περίμενε να αρχίσει η μουσική! Μόλις η κάμερα έκανε ζουμ… (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ston-pago

Οι άνθρωποι συνήθως απολαμβάνουν την παγοδρομία ως χόμπι το Σαββατοκύριακο, αλλά η σκέψη του στροβιλισμού σε μια παγωμένη επιφάνεια δεν είναι και τόσο συναρπαστικό για αυτόν που τον κάνει.

Ωστόσο, η Taryn Jurgensen δεν μπορούσε να φανταστεί τη ζωή της χωρίς το πατινάζ. Η Taryn γεννήθηκε για τα παγοπέδιλα. Δεδομένου ότι ήταν πολύ νέα, ήταν έτοιμη να δείξει στον κόσμο ποια ήταν.

Το βίντεο με τίτλο «Halleluiah» ανεβάστηκε πριν από επτά χρόνια το 2010 στο διαδίκτυο από την ίδια την Taryn, χαρακτηρίζοντας την νικήτρια κατά τη διάρκεια του Los Angeles Showcase στο Burbank της Καλιφόρνια, όπου έλαβε το Funakoshi Trophy.

Σύμφωνα με την περιγραφή του βίντεο, η Karen Kwan-Oppegard χορογράφησε την παράσταση.

Παρά το γεγονός ότι ήταν μόλις 7 ετών τότε, το βίντεο άρχισε πρόσφατα να κάνει τον γύρο στα κοινωνικά μέσα. Σύμφωνα με τον Faith Tap, η παράσταση φέρνει δάκρυα στα μάτια όσων το παρακολουθούν.

Ήταν μέσα του 19ου αιώνα όταν η παγοδρομία μεταμορφώθηκε σε άθλημα. Τότε ο Jackson Haines – ο πατέρας του μοντέρνου πατινάζ – ανέλαβε δράση στη δεκαετία του 1860.

Εκείνος είδε την παγοδρομία και το πατινάζ από διαφορετική οπτική γωνία. Ήξερε ότι θα μπορούσε να είναι ένα όμορφο και κομψό άθλημα.

Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να εξαπλωθεί η προοπτική του για την παγοδρομία και αυτό είχε ως αποτέλεσμα το σχηματισμό της Διεθνούς Ένωσης Πατινάζ στις αρχές της δεκαετίας του 1890.

Αν δεν ήταν αυτό το σημαντικό ορόσημο στην ιστορία, η κομψή παράσταση της Taryn Jurgensen δεν θα υπήρχε.

Μετά τη σύσταση της Διεθνούς Ένωσης Πατινάζ, η παγοδρομία συνέχισε να εξελίσσεται στο όμορφο άθλημα που είναι σήμερα.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της πριν από επτά χρόνια, η Taryn απέδειξε την αληθινή ομορφιά του πατινάζ. Οι άνθρωποι περιέγραψαν την απόδοση της Taryn με λέξεις όπως κομψότητα, ομαλότητα και εκφραστικότητα.

Μέχρι στιγμής, το ιογενές βίντεο έχει συγκεντρώσει πάνω από 4,5 εκατομμύρια προβολές με χρήστες του YouTube να συμφωνούν ότι η απόδοση της είναι πραγματικά πολύ κομψή.

Ένας έγραψε: «Taryn, βλέπω αυτό το βίντεο πολύ συχνά. Η κομψότητα, η χάρη και η επιδεξιότητά σου είναι τόσο μαγικές.»

Ένας δεύτερος χρήστης φαίνεται να συμφωνεί: «εξακολουθώ να παρακολουθώ αυτό το βίντεο και να λέω το πόσο εκπληκτικό είναι …. όμορφη επιλογή τραγουδιού …. όμορφη κοπέλα .. τόση τέχνη και βάθος και τόσο καλά εκτελεσμένο».

Δυστυχώς, η τελευταία φορά που η Taryn ανέβασε ένα βίντεο από τις εμφανίσεις της στο YouTube ήταν πριν από τρία χρόνια με τον τίτλο «Δαίμονες». Στην περιγραφή του βίντεο, εξήγησε ότι το βίντεο ήταν στη μνήμη για την ξαφνική απώλεια του θείου της.

Έγραψε: «Έκανα αυτό το βίντεο για την μνήμη του Kristian Magnani. Ήταν ο καλύτερος θεός που θα μπορούσα να ζητήσω ποτέ. Μου άρεσε να με πειράζει και να μου γκρινιάζει και να με κάνει να γελάσω. Ήταν ζωντανός, αθλητικός, αστείος, ευγενικός και αληθινός κύριος.»

Σημείωσε ότι ο θάνατός του ήταν απροσδόκητος και ξαφνικός.

«Η θλίψη μου ραγίζει την καρδιά. Είναι αφόρητη. Ζήτησα από τον φίλο μου τον Eliot να με βοηθήσει να χορογραφήσω αυτή την παράσταση, γιατί συνειδητοποίησα ότι χρειαζόμουν μια διέξοδο από τα συναισθήματά μου. Θείε μου, πάντα θα σε θυμάμαι και θα σε αγαπώ».

viralgr.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑΜΟΥΝ ΑΚΙΚΟΥ ΝΑΜΟΥΤΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ.

  2. ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΑΘΛΗΜΑ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ.

Comments are closed.