ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ! Μήπως ζούμε πράγματι μέσα σε Μάτριξ; (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Ματριξ

Ζούμε μέσα σε ένα ψέμα. Όχι όμως ένα τυχαίο ψέμα, αλλά ένα ψέμα απόλυτα δομημένο με κανόνες και νόμους από κάποιον ανώτερο σχεδιαστικό νου.

Πολύ σωστά ερωτήματα θέτει το βίντεο που θα παρακολουθήσετε, καθώς προσπαθεί να εξετάσει, αν ζούμε στην “πραγματικότητα” ενός Μάτριξ.

Μάλιστα οι αποδείξεις, ότι ο κόσμος μας δεν είναι ένα τυχαίο δημιούργημα και η ζωή δεν προήλθε από ένα “ατύχημα”, δίνονται με απλό και κατανοητό τρόπο.

Αρκετά ψαγμένος ο αφηγητής στο βίντεο, όμως στην προσπαθειά του να μην φανεί ότι προσυλητίζει τον θεατή στο δόγμα του Χριστιανισμού, αφήνει τον Χριστό έξω από τις αναφορές του, τις σχετικές με την προσευχή και τον Θεό Δημιουργό της Ζωής, ενώ προτείνει την απόλυτη προσκόλληση στις εντολές της Βίβλου, ως το απόλυτο εγχειρίδιο επιβίωσης μέσα στο Μάτριξ. Κάπου έχει χάσει κι αυτός το κέντρο, που είναι ο Χριστός και η προσωπική σχέση του καθενός μας με τον Χριστό, όμως το βίντεο δίνει τροφή για σκέψη και αμφισβήτηση.

 

el.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΝΑ ΜΑΣ ΑΞΙΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ …..ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ(ΓΗ) ΤΟΥ ΣΑΜΑΕΛ-ΣΑΤΑΝΑ….ΟΛΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΕΜΑ…

  2. ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΧΝΗΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ??? ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ!!!
    ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ: ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΠΑΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΜΕ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ, Σ’ ΕΝΑ “ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ” ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΑΛΛΕΣ ΜΠΑΛΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΜΕΓΕΘΩΝ, ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠ’ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΑΚΤΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΟΥΝ ΦΩΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΜΠΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΕΝΝΙΟΜΑΣΤΕ, ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΘΟΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ, ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ, ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΜΕ, ΤΗΝ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΛΛΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ!!! ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟ “ΤΡΕΛΛΑ” ΚΙ ΑΠΛΟΙΚΑ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ??? ΑΥΤΗ ΕΙΝ’ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ) ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ, ΕΓΙΝΑΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ, “ΤΥΧΑΙΑ”!!!!

Comments are closed.