ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ – Βετεράνος πολέμου φωνάζει βοήθεια και οι νοσοκόμες του γελάνε την ώρα που ξεψυχάει!

Κοινοποίηση:
bb

Ένα κρυμμένο βίντεο από το 2014 που δείχνει νοσοκόμες επί τω έργω να γελάνε ενώ ένας βετεράνος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου φωνάζει για βοήθεια την ώρα που πεθαίνει κάνει το γύρο του διαδικτύου και όχι για καλό λόγο προφανώς.

Η οικογένεια του 89χρονου βετεράνου James Dempsey ανακάλυψε τι πραγματικά συνέβη κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του όταν έκρυψαν μια κάμερα στην κρεβατοκάμαρα στην οποία νοσηλευόταν. Επρόκειτο για ένα κέντρο υγείας στην Βόρεια Ατλάντα. (the Northeast Atlanta Health and Rehabilitation Center).

Το βίντεο δείχνει το βετεράνο να φωνάζει συνεχώς για βοήθεια και να λέει ότι δεν μπορεί να αναπνεύσει. Επίσης, δείχνει τις νοσοκόμες να μην λαμβάνουν να κατάλληλα μέτρα διάσωσης του ασθενούς και να γελάνε την ώρα που προσπαθούν να θέσουν σε λειτουργία το μηχάνημα οξυγόνου….

Η οικογένεια του βετεράνου έκανε μήνυση στις νοσοκόμες αυτές μετά το θάνατο του, ωστόσο αρνήθηκε να σχολιάσει όσα διαδραματήσταν με βάση το βίντεο αυτό έπειτα από συμφωνία που υπέγραψε με την κλινική στην οποία συνέβη το γεγονός σύμφωνα με ρεπορτάζ του WXIA-TV.

Σημειώνεται ότι ο δικηγόρος του νοσοκομείου προσπάθησε να σταματήσει τη διάχυση της είδησης στα ΜΜΕ ωστόσο o δικαστής της κομητείας DeKalb αποφάσισε να προβληθεί το βίντεο.

Η υπεύθυνη νοσοκόμα Wanda Nuckles, δήλωσε ότι ελήφθησαν τα απαραίτητα μέτρα για την επαναφορά του στη ζωή και ότι η ίδια έτρεξε στο δωμάτιο του όταν πληροφορήθηκε ότι ο βετεράνος έπαψε να αναπνέει αναφέρει το WXIA-TV. Όπως είπε η ίδια προχώρησε κανονικά σε καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση. (CPR)

Το βίντεο όμως αποκαλύπτει ότι τα πράγματα δεν έγιναν έτσι. Η υπεύθυνη νοσοκόμα έφτασε πολύ αργότερα στο δωμάτιο και κανένας άλλος δεν είχε εμφανιστεί πριν από εκείνη…

Όταν ο δικηγόρος της οικογένειας τη ρώτησε γιατί γελούσε εκείνη είπε ότι δεν θυμότανε.Το νοσοκομείο δεν προχώρησε σε απευθείας απόλυση των νοσοκόμων αυτών, ενώ φαίνεται να αντιμετωπίζει εδώ και καιρό μεγάλες οικονομικές δυσχέρειες, ενώ η αξιολόγηση του σύμφωνα με το σύστημα υγείας των ΗΠΑ, δεν ήταν και η καλύτερη που θα μπορούσε να έχει…

To βίντεο που αποκάλυψε την αλήθεια:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: