ΣΑΛΟΣ στα social media! Απίστευτη πρόκληση από ψαροντουφεκά – Ψαρεύει βράδυ και ανεβάζει τις φώτο στο Facebook!

Κοινοποίηση:
ψαροντουφεκο

Φωτογραφίες από εκατόμβες ψαριών ανεβάζει στο profile του παράνομος ψαροντουφεκάς, ο οποίος ψαρεύει βράδυ και πολύ πιθανόν και με μπουκάλες, εάν κρίνουμε από εικόνα με καταδυτική συσκευή, στην οποία φαίνεται να φοράει στη μέση του ψαροσακούλα.
Το θράσος του μάλιστα εχει ξεπεράσει κάθε όριο, αφού τις φωτογραφίες από την εγκληματική αλιεία που ασκεί ( πολύ πιθανόν με την ανοχή των λιμενικών αρχών ; ), τις ανεβάζει και στο profile του στο Facebook !!!
21-psaras-1
Μάλιστα στις φωτογραφίες που ανεβάζει, η στολή είναι ακόμα βρεγμένη, με αποτέλεσμα να μη μπορεί κάποιος να ισχυριστεί πως τα ψάρια είναι χτυπημένα ώρες πριν…
Στη διάρκεια της νύχτας τα ψάρια βγαίνουν από τα θαλάμια τους για να κυνηγήσουν, ενώ παράλληλα ανεβαίνουν και προς τα ρηχότερα νερά.
Όταν το φως του προβολέα φωτίσει τη θάλασσα, τα ψάρια τυφλωμένα από το φως, κάθονται ακίνητα και σχεδόν μπορείς να τα πιάσεις με τα χέρια.
Δηλαδή η αλιεία πλέον γίνεται τόσο εύκολη, σα να μαζεύεις χόρτα στο βουνό, την οποία μπορεί να ασκήσει με μεγάλη επιτυχία ακόμα και μια γιαγιά, χωρίς ιδιαίτερες ικανότητες.
Αυτός είναι και ο λόγος που απαγορεύεται αυστηρά με τη δύση του ηλίου το ψαροντούφεκο ( αρκετή ώρα δηλαδή πριν καν νυχτώσει ), ενώ η χρήση φακού απαγορεύεται ακόμα και την ημέρα !!!
21-psaras-2
Φυσικά η παρανομία δεν έγκειται μόνον στην αλιεία το βράδυ, πιθανόν και με καταδυτική συσκευή, αλλά και στην υπεραλίευση που ασκείται, με εκατόμβες ψαριών.
Τεράστια εντύπωση μας έχει κάνει το γεγονός, πως στα σχόλια των φωτογραφιών, δεκάδες άτομα επιβραβεύουν την εγκληματική συμπεριφορά, απορώντας πραγματικά για το πιο πραγματικά είναι το πιο λυπηρό.
Ο συγκεκριμένος ψαροντουφεκάς με την εγκληματική συμπεριφορά ή οι αυλικοί που του στέλνουν συγχαρητήρια !!!
Λόγω της ιδιαίτερης αγάπης μας για τη θάλασσα και την προστασία του περιβάλλοντος, στον Organic Life κατά καιρούς ανεβάζουμε θέματα που αναδεικνύουν παράνομες πρακτικές, με σκοπό να ευαισθητοποιήσουμε το κοινό και να αφυπνίσουμε τις αρχές.
21-psaras-3
21-psaras-4
Οι φωτογραφίες στο profile του είναι πάρα πολλές και δε χωράνε στην ανάρτηση
Πριν από καιρό όταν είχαμε αναδείξει την παράνομη πρακτική πώλησης ψαριών από ιδιώτες ψαράδες ( Η οικολογική καταστροφή και το μαύρο χρήμα από την πώληση ψαριών ερασιτεχνών αλιέων ) είχαμε δεχτεί καταγγελία για τη συγκεκριμένη περίπτωση που αναδεικνύουμε σήμερα.
Πριν από λίγες ημέρες, δεχτήκαμε επιπλέον καταγγελία, πως η εγκληματική συμπεριφορά συνεχίζεται, ενημερώνοντας μας, πως παρόλο που είναι γνωστή η συμπεριφορά του συγκεκριμένου ανθρώπου, δεν τον πειράζει κανείς, επειδή έχει γνωριμίες όπως μας είπαν, χωρίς όμως να μας κατονομάσει η πηγή μας τον προστάτη του, με αποτέλεσμα να μη γνωρίζουμε εάν αληθεύει.
Όταν διαπιστώσαμε, πως η τεράστια πρόκληση συνεχίζεται, αποφασίσαμε να αναδείξουμε το θέμα. Αλλωστε οι φωτογραφίες, αποτελούν αποτέλεσμα δημόσιας ανάρτησης στο διαδίκτυο, ούτε καν φιλτραρισμένες ώστε να μη μπορούν να τις βλέπουν όλοι, αποδεικνύοντας έτσι πως το θράσος έχει ξεπεράσει κάθε όριο και πιθανόν και ο ίδιος παρά την παρανομία του, να αναζητά για δικούς του ανεξήγητους λόγους τη δημοσιότητα και την προβολή ;
Κρίμα…
organiclife.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. κάποιος να χώσει στην Μπουζού τον αλήτη —

Comments are closed.