Ανάθεμά τους πια …Διπλή Αερομαχία στο Αιγαίο ! «Έτοιμοι για όλα δηλώνουν οι Χειριστές μας!»

Κοινοποίηση:
aigaio-aeromaxies2

Στα Όρια τους αλλά έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα δηλώνουν οι Χειριστές των Μα μας που έχουν αγανακτήσει απο την Τουρκική Προκλητικότητα που εξελίσσεται καθημερινά στο Αιγαίο! Αν είχαμε εμπλακεί- αναφέρουν Βετεράνοι χειριστές των Μαχητικών μας- θα είχαμε τελειώσει μια και έξω με τους Τουρκαλάδες στο Αιγαίο  και δεν έχουν άδικο!
Στις 28 Απριλίου είχαμε  νέα σοβαρή εισβολή στο Ελληνικό FIR από οπλισμένο ζεύγος Τούρκικων F-16   που πραγματοποίησε 3 Παραβιάσεις και 2 Παραβάσεις …Το Α/ΤΑ απογείωσε ζεύγος F-16 απο την 335 Μοίρα που ήτα σε ετοιμότητα στο νησί της Σκύρου και πήρε στο κυνήγι τα Τούρκικα !
Δύο από τις Παραβιάσεις εξελίχθηκαν σε εμπλοκές την 14:10 και 14:20 Νότια και δυτικά της νήσου Λέσβου !…Το παράπονο μας είναι αφού τους Τούρκους τους έχουμε ,με ποιά λογική τους αφήνουμε να αλωνίζουν ;

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ        :     1 (2 F-16)

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ     :      –

ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ         :      2

ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ          :      2

ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ         :       2

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ        :       3

ΕΜΠΛΟΚΕΣ           :       2

ΠΕΡΙΟΧΗ                :     ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ

Τα ανωτέρω α/φ αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν ….

veteranos.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΜΠΕΙ ΠΡΟ ΤΟΥ 2005 ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΑΖΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΕΙ Η ΣΦΡΑΓΗΔΑ ΣΤΗΝ ΗΔΗ ΠΑΡΜΕΝΕΙ ΠΡΟ ΕΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ !!!!!!!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΧΥΣΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ !!!!!!!!!!!!

Comments are closed.