Αμβρόσιε, είσαι μεγάλη ψυχή, ρε φίλε. Προχώρα. Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ στηρίζει τον αγώνα σου

Κοινοποίηση:
amvrosios1

Δύο κουβέντες μόνον για τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο, στο Αίγιο. 

Είσαι μεγάλη ψυχή, ρε φίλε. Και μας επιτρέπεις την προσφώνηση γιατί σε αισθανόμαστε σαν τον μακαριστό Χριστόδουλο: Φίλο. 

Προσωπικώς ποτέ δεν θα ξεχάσω τα άγια λείψανα που έστειλες στο Νοσοκομείο της Σπάρτης, μήπως βοηθηθεί ο μακαρίτης ο πατέρας μου. Και κρατήθηκε, Σεβασμιώτατε. Αλλά δεν ήταν γραφτό να παραμείνει στη ζωή και τον πήρε ο Θεός. Μου είχες πει να μην το πω πουθενά, αλλά δεν βαστάω να το κρατήσω μέσα μου.

Είσαι, μεγάλη ψυχή. Βοηθάς κόσμο κι ας μην το λές. Ανώνυμους, ανθρώπους της ανάγκης.

Ο Θεός μαζί μας, κι άσε τους προδότες κομμουνιστές να σε καθυβρίζουν.

Σ. Σ.Χ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

28 Σχόλια

  1. ΤΣΥΡΙΖΟΑΝΩΝΥΜΕ ΑΡΓΗΣΕΣ ΑΛΛΑ ΚΤΥΠΗΣΕΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΜΙΚΡΟΨΥΧΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ………….. ΒΑΛΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΣΚΑΤΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΜΒΡΟΣΙΟ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 1978 ΠΟΥ ΕΝΘΡΟΝΗΣΤΗΚΕ ΑΛΛΑ ΤΡΩΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΠΑΛΙΟΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΗΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΣΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΟΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΥΠΟΧΩΡΟΝΤΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΤΗΣ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΣΑΣ………… ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!

  2. ο Χριστος ειναι αγαπη και φως ,κατι που ο συγκεκριμενος ‘ιερωμενος’ δεν ενιωσε ουτε στιγμη στην μαυρη του καρδια. αν θελει να λεει ασχημιες και ολα αυτα τα ‘ομορφα’που βγαζει το στομα του με γεια του με χαρα του ας πεταξει το ρασο και ας κανει κομμα, και εκει ας λεει και ας κανει ο,τι θελει. προς το παρον ας σεβαστει το σχημα του καθως και τον μαρτυρικο τοπο που ειχε την ατυχια να τον εχει για ποιμενα, μη βιαστειτε να με πειτε αριστερο,εθνομηδενιστη και ολα αυτα τα ωραια που λετε οταν καποιος απλα δεν ειναι ιδιος με τα μουτρα σας. το δικο μου πατριωτικο φρονημα δεν το χαριζω σε κανεναν πατριδοκαπηλο οπως οι χρυσαυγιτες χιτλερικοι που χρησιμοποιουν το πληγωμενο θυμικο του Ελληνα για να κρυψουν τι πραγματικα πιστευουν ,η καποιοι θεομπαιχτες ουσιαστικα’ιερωμενοι’που συναγελαζονται με τετοιους αντιχριστους . ποιος να το ελεγε μετα τον β’παγκοσμιο που τα καλαβρυτα μαρτυρησαν οτι θα τους ελαχε τετοια μοιρα καποτε, να εχουν ‘ποιμενα ‘ μετα απο χρονια εναν που ονομασε ‘γλυκια ελπιδα’ τους αντιχριστους παγανιστες επιγονους των ναζι που αιματοκυλισαν το χωμα που θα επρεπε να ντρεπεται εστω και να παταει . , ενα ειναι σιγουρο ομως , κατι που οι πατριδοκαπηλοι και οι θεομπαιχτες δεν υπολογιζουν , γιατι πραγματικα δεν πιστευουν , οτι υπαρχει Θεος και βλεπει ..ευτυχως .

    1. Αυτές τις πονηρίες αλλού. Αυτά που λες δεν εκπροσωπούν και δεν ενδιαφέρουν κανένα. Θα ήθελες πολύ ένας ΑΞΙΟΣ Ιεράρχης να πετάξει το ράσο, αλλά δυστυχώς θα δίνει πόνο σε εσάς τα αντίχριστα trolls, μέχρι να φύγει από αυτή τη ζωή. Δεν μας ενδιαφέρει αν δηλώνεις αριστεριστής, εθνομηδενιστής ή οτιδήποτε άλλο. Από τη ρητορική των “χιτλερικών, φασιστών” κλπ που εστερνίζεσαι, καταλάβαμε αμέσως ότι είσαι ένας φασιστικό ζόμπι των νεοταξιτών, Και ναι φυσικά και δεν είμαστε σαν τα μούτρα σου. Πιστεύουμε στην Ορθοδοξία-Οικογένεια-Πατρίδα. Όλα αυτα δηλαδή που θέλετε εσύ και οι όμοιοό σου, να τα κάνετε στάχτη, μόνο και μόνο επειδή σας πετάξε ένα κοκκαλάκι ο Soros., Τόση είναι η αξιοπρέπειά σας.
      Σου επιστρέφουμε τους χαρακτηρισμους ως “επίγονος των ναζί” (ο Soros – το αφεντικό σου – υπήρξε συνεργάτης των Ναζί και κατέδιδε τους συμπατριώτες του) και τους σχετικούς με αυτή την ρητορική.
      Άξιος Ιεράρχης ο Αμβρόσιος!
      Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος από τις μαφίες, να ζήσουμε με ευημερία και να αναπνεύσουμε και πάλι αέρα ελευθερίας και αληθινής δημοκρατίας σαν Έλληνες.

  3. ΑΞΙΟΣ-ΑΞΙΟΣ αυτός ο Μητροπολίτης κ’ κάποιοι άλλοι λίγοι δυστυχώς σώζουν την τιμή της Ιεραρχίας της Ελλάδος!!!

  4. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ.ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΘΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ…….ΜΑΖΙ ΣΟΥ

  5. ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΡΕ ΣΤΕΦΑΝΕ!
    ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ=Ο ΦΥΛΑΞ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ=1909

  6. ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΡΕ ΣΤΕΦΑΝΕ!
    ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ=Ο ΦΥΛΑΞ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ=1909

    1. Ψοφο στους τουρκοσπορους σταλινοφασιστες προδοταριο…Ουστττ μιασμα

  7. Άγιε Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ο Θεός μαζί σας. Οι καιροί χαλεποί, η θρησκεία μας βάλλεται εν ονόματι της παγκοσμιοπήσεως, οι θρησκευτικοί μας ηγέτες όμως που οφείλουν να σηκώσουν το λάβαρο της αντίστασης ατυχώς κατάντησαν θρησκευτικοί νάνοι, ωσάν το κεράκι της δραχμής και ήσσονος προσπαθείας ασκούντες το “επάγγελμα” του παππά με ελάχιστες πνευματικές εξαιρέσεις. Μέσα στο λύβα που καίει τα σπαρτά η θεόσταλτη ειλικρινής πνευματική παρουσία σας είναι δροσερό αεράκι και δύναμη για αγώνα σε όσουν από εμάς ζητούν αξιοπρέπεια και ευημερία σε ένα κόσμο αγάπης και ειρήνης όχι κατ΄ ευφημισμό. Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος άρχισε αλλά ουδείς το αντιλαμβάνεται. Η νεολαία αναζητεί το μέλλον της στο διαδίκτυο, οι μεσήλικες αναζητούν τα χρήματα που έχασαν με τις λανθασμένες επιλογές τους στο πολιτικό χρηματιστήριο επιλέγοντας κομματικές (συμ)μετοχές με μηδενική απόδοση. Η απάρνηση του “Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια” που επιβλήθηκε από αρρωστημένους κάθε μορφής μας οδήγησε σε αμφιβολίες για τα αυτονόητα ερχόμενοι μετά από είκοσιπέντε χρόνια να δεχόμαστε την Μακεδονία σε σύνθετη ονομασία και την οικογένεια σαν αόριστη ευκαιριακή συντροφιά. Καλή δύναμη και υγεία. Ευλογείται Δέσποτα, ευλογείται…ευλογείται!!!!!

  8. ΑΞΙΟΣ ΔΕΣΠΟΤΑ!! ΕΛΛΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΑΔΑ!
    ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ 21/1/18 ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ!

  9. Ο Θεός έχει προδιαγράψει την πορεία σου σεβάσμιε ιεράρχα.Η θέση σου είναι να πάρεις μια θέση στην ιστορία του τόπου μας. Μπορεί οι εχθροί μας να έβγαλαν από την μέση τον μεγάλο Πατριώτη Ιεράρχη ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ αλλά ο τόπος αυτός που προστατεύει η Κυρα-Παναγιά μας, εξέλεξε Εσένα για τον νέο μπροστάρη. Είμαστε δίπλα σου όλοι ΣΧΕΔΟΝ γιατί στους μεγάλους αγώνες υπάρχουν και οι προδότες. ΟΧΙ ΔΕΝ είναι όλοι πατριώτες, πατριώτης είναι αυτός που έμπρακτα αποδεικνύει την αγάπη του για την ΠΑΤΡΙΔΑ μας.Όπως το 1946-49 οι ήρωες του Μακρυγιάννη για παράδειγμα που έθαψαν τον κόκκινο όλεθρο, που ξαναζωντάνεψε με τους σημερινούς προδοτικούς κύκλους που θέλουν να πουλήσουν την ένδοξη γη της Μακεδονίας μας.

    1. Εσύ ποιός είσαι ρε καριόλη , σάλτα γαμήσου εσύ και όλοι οι αναρχοάπλυτη οικογένειά σου ξεφτιλισμένε , αριστερέ προδότη. Ψόφος σε όλους ους προδότες κομμουνιστοαριστεροδέξιους που ξεπουλούν την Ελλάδα.

    2. Φασισταριο εισαι εσυ ψοφιμι σταλινοφασιστα..Αρχιφασισταριο και μισελληνας,,Ψοφα αναρχοκομουνο…

    3. μαθε πρωτα τι σημαινει “φασιστας” ρε αμορφωτο αναρχοταλιμπανακι!!

  10. Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιος : Βαθιά θρησκευόμενος ιεράρχης, της ανιδιοτελούς προσφοράς και του ”…μη γνώτω η αριστερά τι ποιεί η δεξιά σου…” Να του δίνει χρόνους Ο Κύριος !

  11. Ο Αμβροσιος ειναι αυτο που λεμε…αξιος παππας.
    Οπως επισης αξιος παππας ειναι και ο Σεραφειμ.

  12. Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ!! ΕΧΕΙ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΡΟΤΥΠΑ!!(ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΑ Κ.Λ.Π). ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΒΑΝΑΥΣΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ!! ΑΞΙΟΣ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΗΘΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΤΕ ΛΟΓΩΝ 40 ΕΤΩΝ ΑΡΧΙΕΡΑΤΕΙΑΣ!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΑΣ ,ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ!! Α Ξ Ι Ο Σ!! Α Ξ Ι Ο Σ!!

    1. Μην λες μεγαλες κουβεντες. ολοι οι κληρικοι μνημονευουν τους μητροπολιτες οι οποιοι μνημονευουν τον ιερωνυμο ο ιερωνυμος μνημονευει τον βαρθολομαιο και ο βαρθολομαιος τον ΑΙΡΕΤΙΚΟ παπα.δηλ η βρωμα του κακου ειναι κατω απο το χαλι. για να τον πεις αξιο, επρεπε να μην δεχτει τις αποφασεις του κολυμπαριου [ΕΝΩΣΗ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝκ.λ.π.] αρα επρεπε να κανει ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ τοτε ευχαριστως θα τον θεωρουσα και εγω ΑΞΙΟ!!

      1. ΝΑ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Η ΑΠΟΤΕΙΧΗΣΗ!!!!
        ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΦΑΓΩΜΑΡΑ.
        ΛΙΓΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ Ο ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ Ο ΛΕΥΚΑΔΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΡΑΣΟ.
        ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΕΥΧΗ.

  13. θα τον φάνε κι αυτόν όπως έφαγαν τον χριστόδουλο και τώρα τρώμε στα μούτρα συριζόνυμους και ανθελληνικά σκουπίδια.

  14. ΤΟΝ ΑΜΒΡΟΣΙΟ ΓΙΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ !
    ΑΞΙΟΣ ! ΑΞΙΟΣ ! ΑΞΙΟΣ !
    .
    .
    ΙΕΡΟΝΥΜΕ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΞΙΟΣ ! ΑΝΑΞΙΟΣ! ΑΝΑΞΙΟΣ !

  15. ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ .
    Όλοι οι άλλοι στριγκάκια και στα τέσσερα με αρχηγό τον Πανούλη το κομάντο….

  16. Σεβασμιωτατε ολη η Ελλαδα μαζι σου,εμπρος

  17. ΕΕΕ ΟΟΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΜΒΡΟΣΙΟ ΓΙΑ ΑΡΧΙΕΠΕΙΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΤΖΕΡΟΝΥΜΟ!!!

  18. Άξιος Ιεράρχης και σεβαστός. Σήμερα, στην εποχή των προσκυνημένων, αυτός και άλλοι λίγοι μετρημένοι στα δάχτυλα, εκτός από έργο Θεού, κάνουν ταυτόχρονα και εμάς τους Ορθόδοξους περήφανους.

Comments are closed.