ΑΛΛΑΞΕ ΠΟΛΥ!- Πώς είναι και τι κάνει σήμερα η «Ματίνα Μανταρινάκη» από το «Κωνσταντίνου & Ελένης»! (φωτό)

Κοινοποίηση:
ματινα

Δεκαεννέα χρόνια πέρασαν από το τηλεοπτικό ντεμπούτο της Καλλιρόης Μυριαγκού στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης», κι όμως το κοινό τη θυμάται ακόμα ως… Ματίνα Μανταρινάκη.

Μπορεί ο ρόλος της αθώας, ανύπαντρης, χρυσοχέρας και θεούσας φίλης της Ελένης Ράντου να της ταίριαξε γάντι, ωστόσο τίποτα κοινό δεν είχαν η Ματίνα με την Καλλιρρόη.

Ακόμα και η τσιριχτή φωνή της ηρωίδας ήταν ψεύτικη! «Δεν είναι το καλύτερό μου που με ταυτίζουν ακόμα και σήμερα με τη Ματίνα. Αλλωστε αυτή η δουλειά ήταν πολλά χρόνια πριν και δεν ήταν η πρώτη μου ως ηθοποιός, όπως λανθασμένα πιστεύει ο κόσμος. Είχα τουλάχιστον επτά οχτώ χρόνια προϋπηρεσίας στο θέατρο» είχε αποκαλύψει η ίδια σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές συνεντεύξεις της.

Η απουσία της από την τηλεόραση μετράει οκτώ χρόνια, ωστόσο η γνωστή ηθοποιός που δηλώνει «ροκ και λίγο ακραία» δεν άφησε ποτέ το θέατρο. Απολαμβάνει, σύμφωνα με την espresso, σημαντικές συνεργασίες και ωραίους ρόλους που συνοδεύονται από κολακευτικές κριτικές για το ταλέντο της, όπως στη φετινή ερμηνεία της στην παράσταση «Το κορίτσι που πέφτει, πέφτει, πέφτει», ένα έργο που παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου.

Φωτογραφίες της Καλλιρόης Μυριαγκού:

Φωτογραφίες της Καλλιρόης Μυριαγκού από το 2015:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: