Αληθινή εξομολόγηση: «Έκανα τη φαντασίωση μου πραγματικότητα- Πήγα με τον δίδυμο αδερφό του!»

Κοινοποίηση:
aderfos-696x336

Είχα ξεκινήσει να βγαίνω με τον Βασίλη που έχει δίδυμο αδελφό, τον Αντώνη. Τον αδερφό του δε τον είχα δει ποτέ από κοντά, μόνο σε φωτογραφίες, αλλά μου φαινόταν ότι υπάρχουν μικρές διαφορές και αν τον έβλεπα από κοντά, ήμουν σίγουρη ότι θα καταλάβαινα ότι δεν ήταν ο Βασίλης. Επειδή είχα ακούσει διάφορες ιστορίες για δίδυμους, είχα ρωτήσει τον Βασίλη αν είχαν κοροϊδέψει ποτέ γκόμενα χωρίς να το καταλάβει και μου είχε πει ότι όλο και κάτι είχαν κάνει.

 

Από μια άποψη μου άρεσε αυτό, γιατί αν και δε του φαινόταν, σήμαινε ότι ήταν αρκετά πονηρός κι αυτός και ο αδερφός του. Δεν είχαμε καμιά τρομερή σχέση, οπότε δεν πίστευα ότι θα έβλεπα ποτέ τον Αντώνη από κοντά, όμως και μόνο η φαντασίωση να μου έρθει μια μέρα ο Αντώνης αντί του Βασίλη και να με ξεγελάσουν κι εμένα, έφτανε για να με βάζει σε σκέψεις. Περνούσε ο καιρός και δεν κάναμε και κάνα τρελό σεξ , σκόπευα να τον στείλω σιγά σιγά, οπότε σκέφτηκα να ρίξω το δόλωμα μπας και γίνει πραγματικότητα η φαντασίωση! Τον ρώτησα ευθέως αν έχει πάει να πηδήξει ο Αντώνης καμιά γκόμενά του ή το αντίθετο και μου είπε όχι, αλλά έχουν σκεφτεί πολλές φορές να το κάνουν, όμως δεν έχει βρεθεί ευκαιρία γιατί ο Αντώνης είναι ντροπαλός. Του είπα ότι σαν ιδέα ακούγεται πολύ καλό!

Μετά από αυτό, μια μέρα με κάλεσε σπίτι του ένα Σάββατο που έλειπαν οι γονείς του στο εξοχικό και μου είχε πει ότι θα ήμασταν τελείως μόνοι, γιατί ο Αντώνης θα έβγαινε με τους φίλους του. Σκέφτηκα ότι αφού θα τον παρατούσα όπου να ‘ναι, ήταν μια καλή ευκαιρία να περάσουμε πολύ καλά αυτό το βράδυ, έτσι για να με θυμάται! Φόρεσα το πιο σέξι φόρεμά μου, κάτι πολύ ψηλές γόβες και καθόλου εσώρουχα και πήγα σπίτι του. Το ενδεχόμενο να ήταν ο Αντώνης σπίτι και να κρυβόταν το είχα αποκλείσει, αφού ο άλλος με είχε κάνει να πιστέψω ότι είναι μεγάλη κότα για τέτοιες φάσεις!

Πριν χτυπήσω το κουδούνι, σήκωσα το φόρεμά μου κι άλλο ψηλά, ώστε όταν έμπαινα στο σπίτι του να έβλεπε σχεδόν τον κ… μου, να καύ… και να με έβαζε κάτω πριν καλά καλά κλείσει την πόρτα. Πραγματικά, μου άνοιξε και μόλις είδε β… στο πιάτο και κ… σχεδόν ακάλυπτο, με άρπαξε, με σήκωσε στον αέρα, με ακούμπησε στην πόρτα και μου τον έβαλε εκεί. Δεν είχε ξαναφερθεί τόσο κ… και άρχισα να σκέφτομαι μήπως δε τον χώριζα ακόμα τελικά… Μου έλεγε ότι δεν έχει ξανακ… έτσι άλλη φορά μαζί μου και με κάρφωνε ενώ με στήριζε ακόμα στην πόρτα του σπιτιού του. Είχα κ… κι εγώ πολύ κι ένιωθα την π… του να με ανοίγει τελείως. Τελείωσε γρήγορα και μου είπε να πάμε στο δωμάτιό του, γιατί η νύχτα θα ήταν μεγάλη.

Πέταξα το φόρεμά μου στον καναπέ και πήγα μέσα να τον περιμένω, αφού μου είπε ότι πάει λίγο στο μπάνιο. Πολύ γρήγορα γύρισε και φορούσε ένα άλλο σορτσάκι από ότι πριν, παραξενεύτηκα λίγο, αλλά δεν έκατσα να το σκεφτώ, γιατί μόλις με είδε ξαπλωμένη γυμνή στο κρεβάτι του, μόνο με τις γόβες, ο π… του βγήκε έξω και ήρθε κοντά μου. Του τον έπιασα και τον έβαλα στο στόμα μου και μου φάνηκε ακόμα πιο μεγάλος από πριν. Του τον έγλυφα αργά, τον έβαζα όλο μέσα όσο μπορούσα και το απολάμβανα πάρα πολύ γιατί το προηγούμενο γ… ήταν τέλειο και γούσταρα να ρουφάω την π… που προηγουμένως με γ… τόσο ωραία. Είχε ξαπλώσει κι εγώ από πάνω του στα 4 και τον έγλυφα, σιγά σιγά πιο γρήγορα κι εκείνος κοιτούσε τον κ… μου από τον καθρέφτη που ήταν ακριβώς από πίσω μου. Τον ένιωθα να γουστάρει όλο και περισσότερο και ο π… του σκλήρυνε κι άλλο και ήθελα να καθίσω πάνω του, οπότε άφησα την π… κι έκατσα και αρχίσαμε να π… πάλι. Ένιωθα ότι κάτι ήταν διαφορετικό, με π… πιο συγκρατημένα και σκέφτηκα μήπως τελικά ο Αντώνης δεν έλειπε από το σπίτι… Τον κράτησα από τα μπράτσα και γ… πιο γρήγορα πάνω στο κ… του και τελικά σταμάτησε να είναι συγκρατημένος. Με έπιασε, με γύρισε προς τον καθρέφτη για να βλέπει και άρχισε να με π… στα τέσσερα γρήγορα. Σχεδόν με πόναγε ο π… του και φώναζα από πόνο και κ… κι έβαλε τα δάχτυλά του στο στόμα μου κι εγώ τα δάγκωσα. Είχα κλείσει τα μάτια και τα άνοιξα μόνο όταν άκουσα την πόρτα να ανοίγει και να μπαίνει ο δίδυμός του!

Τα ‘παιξα για μια στιγμή, αλλά αυτός ήρθε και μου τον έδωσε στο στόμα και μου είπε ότι με π… ο Αντώνης και η φαντασίωσή μου θα γίνει πραγματικότητα κι εγώ άρπαξα την π… του με το στόμα κι εκείνος την έπαιζε παράλληλα. Ο Αντώνης τώρα με είχε σφίξει από τη μέση και με κάρφωνε στην π… του και ο Βασίλης μου κοπάναγε την π… στο στόμα κι εγώ την έγλυφα ώσπου με έ… στο πρόσωπο. Έχυσε και ο Αντώνης πάνω στον κ… μου και σηκώθηκα να πάω στο μπάνιο να μαζευτώ! Ο Βασίλης ήρθε πίσω μου, με τράβηξε πάνω του, με έπιασε από το μ… και με ρώτησε πώς μου φάνηκε. Του είπα ότι ήταν απίστευτη η κ… και ήθελα κι άλλο και μου είπε να μην ανησυχώ, γιατί με περίμενε άγριο γ… όλη νύχτα. Έσκυψα λίγο στη βρύση να ξεπλύνω τα χ… από το πρόσωπο και πέρασε τα δάχτυλά του από το μ… μου στον κ…. Με χάιδευε και μου είπε ότι πρέπει να ετοιμάσουμε και το κ… μου για τη συνέχεια κι έχωσε το δάχτυλό του αργά αργά. Αφέθηκα στην τρομερή αυτή καύλα και στήριξα το ένα μου πόδι σε κάτι που βρήκα εκεί δίπλα, ώστε να τον βοηθήσω. Έπαιξε λίγο με την κ… μου και έφερε τον π… του και τον έσπρωξε σιγά σιγά μέσα. Δυσκολευτήκαμε λίγο γιατί ήταν χοντρός και πολύ κ… και μου άνοιξε τα κωλομέρια με τα χέρια του. Αφού μπήκε μέσα, έστησα τον κ… μου καλύτερα, εκείνος μου έπαιζε την κ… και ξεκίνησε ένα μαγικό γ… στο μπάνιο στα όρθια. Αλήθεια δεν με είχε ξαναπ… όπως εκείνο το βράδυ. Φώναζα πολύ δυνατά και τώρα με π… γρήγορα κι όσο άκουγα αυτό τον ήχο που έκαναν τα α… του που χτυπούσαν στα κ… μου τρελαινόμουν και δεν ήθελα να τελειώσει. Τέλειωσε όμως μέσα στον κ…μου κι έμεινε μέσα 2-3 δευτερόλεπτα. Εγώ ακόμα δεν είχα ξεκ….

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αφου κορίτσι μου δεν “πηγες” με τον Μιμίκο…δεν εχεις κανει σεξ στην ζωη σου…!!!

    1. Εισαι Λεβεντακας Εσυ Μιμίκο. Να μας ζησεις!

Comments are closed.