Ακόμη ένα λουκέτο στην ανάπτυξη του Τσίπρα!! Η Froneri Hellas κλείνει το μεγαλύτερο εργοστάσιο παγωτού στην Ελλάδα!!!

Κοινοποίηση:
4

Λουκέτο στο εργοστάσιο που έχει στον Ταύρο βάζει η εταιρεία Froneri Hellas. Όπως αναφέρει η διοίκηση της εταιρείας (η οποία αποτελεί κοινοπραξία της Nestlé και της R&R), στην απόφαση αυτή οδηγούν οι επικρατούσες δυσμενείς συνθήκες στην αγορά σε συνδυασμό με το γενικότερο οικονομικό περιβάλλον.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής παγωτού στην Ελλάδα το οποίο είχε εξαγοράσει η Nestle από την Δέλτα Παγωτού.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση στο εργοστάσιο απασχολούνται 102 εργαζόμενοι στους οποίους, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η εταιρεία θα προσφέρει “σημαντική οικονομική υποστήριξη μέσω ενός ιδιαίτερα ελκυστικού προγράμματος συναινετικών αποχωρήσεων”.

Ταυτόχρονα αναφέρεται ότι “η Εταιρία θα παρέχει ιδιωτική ασφαλιστική ιατροφαρμακευτική κάλυψη για τους αποχωρούντες και τις οικογένειές τους όπως ισχύει μέχρι σήμερα και για περίοδο δύο ετών. Επίσης θα  προσφέρει υπηρεσίες επαγγελματικής επανατοποθέτησης  στην αγορά, για όσους το επιθυμούν”.

Υπενθυμίζεται ότι στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της το Σεπτέμβριο η Nestle ανέφερε πως: “Σημαντικό γεγονός κατά τη χρήση του 2016 ήταν η μεταφορά της δραστηριότητας του παγωτού στη νέα εταιρεία Froneri.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: