ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΨΑΛΤΗΣ!! ΑΥΤΟ είναι το ΑΓΓΕΛΤΗΡΙΟ της ΚΗΔΕΙΑΣ του ΣΤΑΘΗ!!

Κοινοποίηση:
ST

Δευτέρα του Θωμά 24 Απριλίου 2017,

στις 3 το μεσημέρι, στο νεκροταφείο Ζωγράφου, θα γίνει η κηδεία του ηθοποιού Στάθη Ψάλτη που πέθανε από καλπάζοντα καρκίνο στα 66 του χρόνια.
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλλεί στον ιερό ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης του νεκροταφείου Ζωγράφου

Δειτε το αγγελτήριο της κηδείας του αξέχαστου ηθοποιού. Προσέξτε το γαλάζιο φόντο στο χαρτί της κηδείας, που μπήκε με απαίτηση του ίδιου του ελληνόψυχου ηθοποιού. Εντύπωση, πάντως, προξενεί ότι στο αγγελτήριο της κηδείας δεν αναγράφονται τα ονόματα ΟΥΤΕ της συζύγου, ούτε των παιδιών, ούτε των εγγονών, ούτε των λοιπών συγγενών του δημοφιλούς ηθοποιού

unnamed

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΗΤΑΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΝΟΗΜΩΣΥΝΗΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ. ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΙΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ
    1) ΔΗΜ. ΛΙΓΝΑΔΗΣ – ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙΣ ΣΤΑΘΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ, ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΑΝΑ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΕΤΑΣ ΤΟΥ ΣΑΙΞΠΗΡ ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΦΟΥΣΤΑΝΙ, ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΤΣΑΝΤΑ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ… ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ. ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ WHAT’S YOUR NAME ? ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ. ΝΑΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΒΩΜΟΛΟΧΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ..
    2) ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ,ΑΝΤΕ ΤΗ ΓΕΜΙΣΕΣ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ (ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ)
    3) Η ΒΑΣΙΑ ΤΡΙΦΥΛΛΗ ΕΚΑΝΕ “ΑΣΤΕΙΟ” – ΣΤΑΘΗ ΜΟΥ ΔΕ ΜΕ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΜΑΤΙ, ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ
    4) Η ΛΙΛΑ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ ΓΝΩΣΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ, ΔΙΑΒΑΣΕ ΨΥΧΡΑ ΚΑΙ ΑΝΟΣΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΗΘΟΠΟΙΩΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ” ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΝΤΙΟ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΠΑΣΕΙ” ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΨΥΧΡΑ, ΑΝΑΙΣΘΗΤΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ
    ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΕΚΑΣ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΡΩΜΑΙΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΕΤΤΑΣ (ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ, ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΤΩ)

    ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ Ο ΘΑΥΜΑΣΙΟΣ ΚΑΙ ΒΑΘΥΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΒΟΓΙΑΤΖΗ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΗΚΑ. ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΛΟΓΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΚΦΩΝΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΗΡ ΜΙΧΑΗΛ, Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ…………….

  2. ΜΕΤΑ ΤΗΝ <> ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΟΥΔΕΝ ΧΡΩΜΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ

  3. Τωρα τελευταια συνηθιζεται το γαλαζιο πλαισιο στα αγγελτηρια κηδειων..Που ειναι το περιεργο??

  4. Δεν αμφισβητω να ηταν ελληνοψυχος ο αειμνηστος Ψαλτης αλλα μη λετε και μαλακιες οτι γιαυτο ζητησε γαλανολευκο κηδειοχσρτο .Και το πισω μπλε ειναι καλα λεει ο Κουλης.Κι ο αειμνηστος Μουστακας ηταν ελληνοψυχος και ζητησε να θαφτει με τη Σημαια.

  5. Συνέλθετε!! Τα άλλα δλδ τα χρώματα του Πακιστάν έχουν;;

  6. Ε και λοιπον ; Να θαυμασουμε την καθε μαλακια του καθενος ;
    Ρε αντε καντε κατι να λευτερωσετε τα παιδια σας και την Πατριδα , που καθεστε και ασχοληστε με οτι του καυλωση του καθενος .
    Ο ψαλτης και ο καθε ψαλτης , προσευχη χρειαζετε να περασει τα δαιμονια η ψυχουλα του . Αντε χαμενοι που θελετε να λεγεστε και Χριστιανοι , επειδη ετυχε να γεννηθητε σε Χριστιανικη χωρα .
    Γελοιοι ..ε γελιοι ..προσευχηθητε , εαν τον αγαπουσατε , ωστε να ταξιδεψει με υσυχια και γαληνη . Μαθετε οτι η ψυχη του πολυ λυπαται με αυτα .

Comments are closed.