ΑΙΣΧΟΣ! Η Ναύπακτος στο έλεος των ανεγκέφαλων – Κάποιοι φρόντισαν να κάνουν ορατές τις «καλλιτεχνικές τους ανησυχίες» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Κάποιοι φρόντισαν να κάνουν ορατές τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες σε ολόκληρη την πόλη της Ναυπάκτου, όμως επέλεξαν να το κάνουν πάνω στα μνημεία της πόλης.

Όπως έχει συμβεί ξανά και ξανά η Ναύπακτος βρίσκεται στο έλεος των ανεγκέφαλων και πρέπει να διεκδικεί τον «τίτλο» της πρώτης πόλης στην Ελλάδα που δεν σέβεται τα μνημεία της.  Προχθές δημοσιεύσαμε φωτογραφίες με το μοναδικό θέαμα που πρόσφερε ο νέος φωτισμός στο λιμάνι.

Λίγο αργότερα καταστράφηκε και αυτός. Πριν λίγες ημέρες είχαμε αναφερθεί πως κάποιοι έγραψαν με σπρέι πάνω στο ρολόι της πόλης , λίγες ημέρες αργότερα  το έγραψαν  ακόμη περισσότερο έτσι ώστε να είναι ορατό σε ολόκληρη την πόλη. Στο άγαλμα του Ανεμογιάννη είχαμε πάλι τα ίδια όπως θα δείτε και στα βίντεο που ακολουθούν.

Πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση.

Πρώτα βέβαια η αρχαιολογική υπηρεσία να καθαρίσει τα μνημεία της πόλης και επίσης σε συνεργασία με τον Δήμο και την αστυνομία να τα προστατέψει. Τα μνημεία της πόλης δεν κινδυνεύουν από τις φωτογραφίες και τους επισκέπτες αλλά από τους ντόπιους ανεγκέφαλους που θέλουν προκλητικά να επαναλαμβάνουν πράγματα που μας προσβάλουν όλους.

ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ!!!

Εικόνες από το ρολόι

Εικόνες από το άγαλμα του Ανεμογιάννη

nafpaktianews.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: