ΑΙΣΧΟΣ : ΑΠΕΛΥΣΑΝ και γυναίκα Αρχιλοχία, επειδή ΑΡΝΗΘΗΚΕ να γίνει η “Φιλιππινέζα” των λαθρομεταναστών

Κοινοποίηση:
1

Την ώρα που ο Υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής :
δίνει χάρη
σε ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥΣ αλλοδαπούς για να πάρουν την Ελληνική ιθαγένεια και
σε ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ για να μπορούν να διοριστούν στο δημόσιο!

έχουμε το 3ο κρούσμα ΔΙΩΞΗΣ στρατιωτικού, που ΑΡΝΕΙΤΑΙ
να προδώσει τον όρκο που έδωσε
και αντί να προασπίζεται την πατρίδα
να βοηθάει στην μόνιμη εγκατάσταση στην πατρίδα μας παράνομα εισερχομένων ισλαμιστών-λαθρομεταναστών.

Μία Ελληνίδα Αρχιλοχίας
ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ από το Πειθαρχικό Συμβούλιο σε ΑΠΟΛΥΣΗ.

Την ώρα που οι λαθρομετανάστες
χαίρουν σπίτι, οικιακό εξοπλισμό, πληρωμένους λογαριασμούς, μηνιαίο επίδομα και οι Έλληνες ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ σε ΑΦΑΝΙΣΜΟ.

Πως λέτε να αξίζει να τιμωρηθούν οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ που μας κυβερνούν;

ΥΓ. Προηγήθηκαν οι διώξεις 2 ακόμη στρατιωτικών.

Παρά το ότι ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ δικαιώθηκαν στο στρατοδικείο και κρίθηκαν ΑΘΩΟΙ, το πειθαρχικό συμβούλιο ΑΠΕΛΥΣΕ τον
Αρχιλοχία Ευάγγελο Φώτη!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

34 Σχόλια

  1. ΤΊ ΘΑ ΠΕΙ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑΣ+;;;;.-

  2. ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΒΑΘΜΗΔΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΥΠΗΚΟΟ ΕΛΕΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΕΔΟΥΣ

    1. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ+;;;;ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΝΑΙΔΟΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΩΝ “ΚΡΙΣΕΩΝ”+;;;;Ή ΕΑΝ ΔΙΔΟΥΝ ΠΕΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΑΤΤΑΓΕΣ+;;;;.-

  3. ΟΤΑΝ Η ΔΙΑΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΗΛΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ. Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΤΑ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΤΣΙ ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ, ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΚΤΛ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΠΡΟΔΗΛΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ.
    -ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΩΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΑΝ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΟΥΜΕ ΕΚΦΟΒΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΥΡΙΟ ΕΞ ΙΣΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΡΩΝΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΤΛ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ??
    -Η ΕΚΔΟΣΗ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ ΕΦΟΣΟ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
    – ΘΑΡΑΛΕΑ ΑΛΧΙΑΣ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΚΑΙ ΔΙΩΧΘΗΚΕ ΚΑΤ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΥΝΗΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΕΤΑΞΕ Ο ΦΟΒΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ. Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ,Η ΠΡΙΝ ΑΡΝΗΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΜΥΝΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΤΑΣΣΟΝΤΑ.

  4. Αποτελεί πλέον πάγια τακτική, από συστάσεως του Νεώτερου Ελληνικού κράτους και για να είμαστε απολύτως ακριβείς, αμέσως μετά την δολοφονία του ΠΑΝΑΞΙΟΥ πολιτικού Έλληνα και πρώτου Κυβερνήτη της χώρας, ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, όλες ανεξαιρέτως οι μετέπειτα ξενοκίνητες και δουλεπρεπείς ελληνικές κυβερνήσεις, οι οποίες μαζί με την σημερινή, συμπεριλαβανομένης και της αξιωματικής αλλά και μείζονος αντιπολίτευσης και σύμφωνα πάντα με τις εντολές που λαμβάνουν κατά καιρούς από τα ανθελληνικά και ανήθικα αφεντικά τους του εξωτερικού, ήταν και είναι σταθερά προσηλωμένες στην απόλυτη καταστροφή του ελληνικού κράτους, στην απόλυτη διαγραφή κάθε τι Ελληνικού Ορθόδοξου, Χριστιανικού, καλού και ωραίου που υπάρχει σ’ αυτόν τον τόπο!!!
    Παράλληλα δε, απαγορεύουν και αποκηρρύσουν μετά βδελυγμίας την λεβεντιά, την αγάπη για την πατρίδα, και την εθνική υπερηφάνεια του Έλληνα πολίτη και σε κάθε τέτοια περίπτωση εκδήλωσης αγάπης και αξιοπρέπειας προς την πατρίδα από μέρους των Ελλήνων πολιτών, αμέσως και χωρίς δεύτερη σκέψη αλλά και χωρίς τύψεις, τιμωρούν καταδικάζοντας όποιον τολμήσει να εκφράσει ποικιλοτρόπως την αγάπη του για την Πατρίδα!!!
    Παραδείγματα πάμπολα και ποικίλα σε όλα αυτά τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από όλα τα κόμματα του ψευδώς αποκαλούμενου Ελληνικού συνταγματικού πολιτικού τόξου, τα οποία δυστυχώς για τον περήφανο Ελληνικό Λαό, δεν κυβερνούν αλλά μοναδικό τους μέλημα είναι χωρίς αιδώ, χωρίς ίχνος φιλότιμου να σφετερίζονται και να νέμονται μεταξύ τους την εξουσία, παραχαράσσοντας την εμπιστοσύνη και την ψήφο του Ελληνικού Λαού…
    Επομένως, δεν πρέπει να εκπλήσσει κανέναν Έλληνα η κατάπτυστη συμπεριφορά όλων των πολιτικών κομμάτων προς τον Ελληνικό Λαό και ιδιαίτερα από την σημερινή ανεκδιήγητη, μειοδοτική και κατ’ ευφημισμόν αριστερή κυβέρνηση, την χειρότερη όλων των εποχών!!!…
    Τέλος, επειδή είμαι εκ φύσεως αισιόδοξος, πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι γραικύλοι επιβήτορες της εξουσίας ότι, έστω και ένας ‘Ελληνας Ορθόδοξος Χριστιανός κι’ αν μείνει στον πλανήτη, νικητής θα είναι πάντα ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ και ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ!!!
    ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΠΑΝΤΩΝ ΕΝΕΚΕΝ!!!

  5. ΑΝΕΥ ΜΙΣΘΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΠΡΟΝΟΜΟΙΩΝ ΟΙ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΕΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΧΩΡΑΣ.ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΠΛΟΘΕΣΕΙΤΕΣ.ΕΦΟΣΟΝ ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΛΟΥΦΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ Σ¨ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ(ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΕΒΡΑΟΙ-ΡΩΜΑ)

  6. Καλά μας κάνουν. Το λεω και θα συνεχίσω να το λεω μέχρις ότου ξυπνήσουμε και τους πάρουμε ……..με τις πέτρες. Οοολα τα βλεπουμε, ολα τα καταλαβαίνουμε, αλλα αρνούμαστε να καταλαβουμε πως εχουμε πολεμο. Οι ανθρωποι που μας κυβερνανε ειναι εχθροί μας και μας μισούν θανάσιμα. Ας συνεχιςουμε λοιπον εμεις να τους ψηφίζουμε και να ρους χειροκροτάμε.

  7. Διαταγές δίδονται μόνο στο μέτωπο ΜΜΕ δημοσιογράφοι πολιτικοί τοπικοί βουλευτάδες πίσω έχει η αχλάδα την ουρά μκο ποσά θα φάτε πια σε βάρος των ελληνων

  8. Διαταγές δίνονται στο μέτωπο οι ένοπλες δυνάμεις και η αστυνομία είναι μόνο καθαρά για τους ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες πίσω έχει η αχλάδα την ουρά

  9. Diktatoria TORA!!! malakes.H monh lysi. Kai apospasma stous prodotes olous.

    1. Πιες λίγο νερό απ’τη βολαδα,και κόψε τις κοτσανες

  10. ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ . ΑΦΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ.ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΝΜΒΑΝΙΝΤΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΒΑΡΚΑ.-ΠΑΡΕΔΟΣΑΝ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΣΤΗΝ FRONDEX .

  11. Μπραβο στιν ΑΡΧΙλοχεια………συνγχαρητηρια. Η ηγεσια ειναι προδοτες νεοταξιτες ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ υπηρετουν πιστα τα σκυλεια της παγκοσμιοποιησης ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟΥς ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟς ΤΟΥς ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΜΜΕΤΙΑ ΜΝΟΙΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ…….

  12. Μπράβο στην κύρια.ποια είναι ρατσιστρια ρε ζόμπι; Η κυρία μπήκε στον Ελληνικό στρατό για να υπηρετήσει την πατρίδα της και όχι τους λαθροεισβολεις. Όταν θα σε πετάξουν στον δρόμο και στο σπίτι σου κάνουν κατάληψη οι λαθρό θα λες μαλακοπιτουρα .Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα. Φτάνει πια αυτή η καραμέλα ότι όποιος έχει διαφορετική γνώμη και αγαπάει την πατρίδα του είναι ρατσιστής

  13. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ !!!!!!!!!!! ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ???????? Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΞΝΩΝ !!!!!!!!!!! ‘Η’ ΤΩΡΑ ‘Η’ ΠΟΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!

  14. Δεν πάει να πλύνει κάνα πιάτο λεω ‘γω… Τι το πέρασε ‘κει μέσα, δημόσιο?

    1. Το μόνο δημόσιο είναι το ορθάνοιχτο κωλαράκι σου…ασχολήσου με αυτό λοιπόν και άσε την Αρχιλοχία.

    2. Ου να χαθεις νεολινατσα
      Μπαινεις και να τρολαρεις απλυτο οθωμανικο γιουσουφακι

    3. Ασε ρε τσανακογλειφτη που θα πλυνει πιατα…

  15. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ ΓΚΟΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΓΧΡΩΜΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ…….ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΗΡΩΪΔΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ………

  16. εσυ ρε μεγαλε που λες οτι λιγα της εκαναν γιατι δεν φιλοξενεις στο σπιτι σου κανεναν απο δαυτους?

  17. Μασονοκερατάδες πεογλείφτες ισλαμιστών βρωμίζουν την Ελλάδα. Στους γιατρούς να τα δώσουν τα λεφτά που μας αρπάζουν για να κάνουν το “σωστό”. Αν υπήρχε δικαιοσύνη στην Ελλάδα τίποτα απο όλα αυτά δεν θα γινόταν. Αυτοί είναι οι χειρότεροι προδότες και μετά οι πολιτικοί, για αυτό τους αξίζει η χειρότερη ποινή.

  18. ΤΑ ΧΕΤΕ ΠΑΙΞΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Η ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ.
    ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΠΟΙΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΘΑ ΕΚΕΤΕΛΟΥΝ.

    1. εχεις παει φανταρος ρε ηλιθιε; Ξερεις τη διαφορα απο καιρο πολεμεου και καιρο ειρηνης και τη διαφορα στην κατανοηση διαταγων; Αν σου πουν σε καιρο ειρηνης ξαφνικα παρε το οπλο και εκτελεσε τον ταδε θα το κανεις; Αν σου πουν παρε βενζινα και βαλε φωτια στο στρατοπεδο θα το κανεις γιατι ειναι διαταγη;Εισαι εντελως ηλιθιος ωστε να καταλαβεις ποιες εντολες αντιβαινουν το βασικο ορκο που εδωσες μπετοβλακα;

      1. ΤΊ ΘΑ ΠΕΙ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑΣ+;;;;.-

  19. Με την ευκαριία του “μεταναστευτικού”, “είδαμε” και “ακούσαμε”
    και για την επιδίωξη κάποιων σκοτεινών κύκλων
    να δημιουργηθούν μειονότητες στη χώρα που θα την κάνουν πιό “διαχειρίσιμη”,
    και κυρίως πιό “συνεργάσιμη” στην εξυπηρέτηση του “χρέους” της.
    Πιό “συνεργάσιμη” και στη “συνεκμετάλλευση” των κοιτασμάτων της.

    Το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, δεν ήρθε για τους “μετανάστες” εκ Τουρκίας.
    Τα “παιδιά του δεκαπενταμελούς”, να μην αλλάξουν το εκλογικό σώμα με ελληνοποιήσεις.
    Πως είναι δυνατόν “αρχιλοχίες” να βλέπουν πρώτοι πράγματα,
    τα οποία οι συνάδελφοι των “κουρουπλήδων” δεν βλέπουν;

  20. Και λιγα της εκαναν. Εξω τα ρατσιδια απο τον Ελληνικο Στρατο.

    1. Εσύ τράβα να σε ξεσκίσουν τα λαθροπιθηκια και όταν θα ρθει η ώρα θα σε στείλουμε μαζί τους για ατέλειωτες ώρες “απολαυσης”…..

      1. Και λίγα λες στο αποβρασμα , τον ισλαμοπιθηκο . Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα γνήσιοι Έλληνες και δεν μασάνε με τη λέξη ρατσιστής και μιλάνε ώστε να ξυπνήσουν όλοι !!!!!!!!

    2. ΑΝΩΝΥΜΕ …
      Με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς συναγωνισμό παίρνεις τον τίτλο του ΣΤΟΚΟΥ του μήνα.
      (Με την ευκαιρία, ντρέπεσαι να βάλεις το ονοματάκι σου ή ακόμα είσαι αβάπτιστος;)

    3. ΦΛΩΡΑΚΟ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΤΣΟΓΛΑΝΙ.

Comments are closed.