Αιματοκύλισε τη Γάζα για το παγκόσμιο κυβερνείο των Εβραίων , ο “πατριώτης” Τράμπ. 2 νεκροί, το ένα μωρό 6 μηνών από την Παλαιστίνη

Κοινοποίηση:
paidaki1

Αεροπορικές επιδρομές πραγματοποίησαν ισραηλινά αεροσκάφη στη Λωρίδα της Γάζας, ρίχνοντας «λάδι στη φωτιά» της έντασης στη Μέση Ανατολή, λίγες ώρες μετά τις ανακοινώσεις του Ντόναλντ Τραμπ περί της αναγνώρισης της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ και μεταφορά της αμερικανικής πρεσβείας από το Τελ Αβίβ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, υπάρχουν τουλάχιστον δύο νεκροί και 25 τραυματίες. Νεκροί είναι ένα μωρό 6 μηνών (ονόματι Yousif Shkian) και ο 54χρονος Maher Atallah.

Σύμφωνα με το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας νεκροί είναι ένα μωρό 6 μηνών και ένας άνδρας 54 ετών ενώ τουλάχιστον 25 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί στις επιδρομές, μεταξύ αυτών 6 παιδιά. Οι επιδρομές πραγματοποιήθηκαν στη διάρκεια της νύχτας. Τα ισραηλινά αεροσκάφη φέρονται να έχουν χτυπήσει κτήρια και δομές στο βόρειο τμήμα, στη Λωρίδα της Γάζας.

gaza-nekros

Οι βομβαρδισμοί από τα ισραηλινά αεροσκάφη πραγματοποιήθηκαν λίγες ώρες μετά την εκτόξευση δύο ρουκετών από την πλευρά των Παλαιστινίων προς το Ισραήλ και ελάχιστα λεπτά μετά την εκτόξευση και τρίτης ρουκέτας, η οποία δεν αναχαιτίστηκε από το ισραηλινό σύστημα άμυνας, πλήττοντας μία μη κατοικημένη περιοχή και προκαλώντας υλικές μόνο ζημιές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. τώρα εξηγείται γιατί οι εβραίοι της Αμερικής μαζικά τον ψηφίσανε και ρίξανε τόσο παρά για να βγει πρόεδρος. Kάτι ξέρανε από πριν.

Comments are closed.