ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ! Μετά από 21 μέρες βρήκαν το νεκρό γιο τους στην Κρήτη

Κοινοποίηση:
Untitled

Για 3 εβδομάδες παρέμενε στα αζήτητα του νοσοκομείου Ρεθύμνου ο 21 ετών από τη Γερμανία, ονόματι Φρανς, που είχε εντοπιστεί αιμόφυρτος από κτηνοτρόφο στα Αμαριώτικα όρη, στις δυτικές παρυφές του Ψηλορείτη.
Για 3 εβδομάδες παρέμενε στα αζήτητα του νοσοκομείου Ρεθύμνου ο 21 ετών από τη Γερμανία, ονόματι Φρανς, που είχε εντοπιστεί αιμόφυρτος από κτηνοτρόφο στα Αμαριώτικα όρη, στις δυτικές παρυφές του Ψηλορείτη.

Η αστυνομία ερευνούσε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια για να καταφέρει να διασταυρώσει την ταυτότητα του νεαρού άνδρα, που μόλις που πρόλαβε να ψελλίσει ότι κατάγεται από τη Γερμανία και διέμενε στο Ρέθυμνο, όμως τελικά υπέκυψε στα τραύματά του.

Εν τέλει το απόγευμα της Τετάρτης, επικοινώνησαν οι γονείς του από τη Γερμανία και ξεκινά η διαδικασία επαναπατρισμού της σορού του.
Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται στις 15 Μαρτίου, όταν πυροσβέστης σε πεζοπορία του στον Ψηλορείτη, σε υψόμετρο 1.900 μέτρων εντόπισε το σακίδιο του εκλιπόντα με την ταυτότητά του, κάρτα υγείας, υπνόσακο, 1.560 ευρώ, ακόμη και ένα βάζο με μέλι μεταξύ άλλων.

Αμέσως ταυτοποιήθηκε ότι επρόκειτο για υπάρχοντα του νεαρού που βρέθηκε μέσα στα αίματα από τον κτηνοτρόφο την 1η του Μάρτη, αφού έτυχε να βρίσκεται σε υπηρεσία ο ίδιος αστυνομικός.

Η τοπική αστυνομία για δεύτερη φορά και με τα πλήρη πλέον στοιχεία του άτυχου νέου, επανήλθε προς ενημέρωση του γερμανικού προξενείου στα Χανιά, όμως και πάλι σχεδόν μια εβδομάδα αργότερα, ο 21 ετών, Φρανς από τη Γερμανία, παρέμενε στα αζήτητα του νοσοκομείου Ρεθύμνου, μέχρι το απόγευμα της 21ης Μαρτίου.

Εν τέλει, οι γονείς του άτυχου νέου από τη Γερμανία, ήρθαν σε επικοινωνία με την αστυνομία και τις προξενικές αρχές της Γερμανίας στην Κρήτη και ξεκινά η διαδικασία επαναπατρισμού της σορού του 21 ετών νεαρού μέσω ασφαλιστικής εταιρείας, ενώ οι ίδιοι δε θα μεταβούν στην Κρήτη, παρά θα κινηθεί και έτερη διαδικασία για να παραλάβουν και το σακίδιο του γιου τους με τα υπάρχοντά του.

Ο 21 ετών Γερμανός δεν στάθηκε εφικτό να βρεθεί που διέμενε στο Ρέθυμνο, γι’ αυτό και εικάζεται ότι δεν διέμενε σε ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενο δωμάτιο, αλλά μάλλον σε κάποιο δωμάτιο που νοίκιασε μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας για μεγάλο χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα να μην αναζητηθεί από κάποιον.

Ο άτυχος νεαρός είχε μεταφερθεί στο κέντρο υγείας Αγίας Φωτεινής στο Αμάρι και στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου μετά και τη δεύτερη ανακοπή καρδιάς που υπέστη, υπέκυψε στα τραύματά του και την εσωτερική αιμορραγία που είχε εμφανίσει και παρά τις προσπάθειες ανάνηψης.

neakriti.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: