ΑΓΡΙΑ ΓΙΟΥΧΑ στον Κώστα Σημίτη! “Είσαι προδότης ρε!”

Κοινοποίηση:
4286504-768x512

Στην Σύρο θα περάσει το τριήμερο των Αποκριών και της Καθαράς Δευτέρας ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης. Είναι γνωστό ότι ο κ. Σημίτης έχει ιδιαίτερη σχέση με τις Κυκλάδες και ειδικότερα με τη Σίφνο, την οποία επισκέπτεται συνέχεια.
Αυτή τη φορά επέλεξε να κάνει ολιγοήμερες διακοπές στην Σύρο και δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

Μόνο που το ταξίδι που έκανε το απόγευμα της Πέμπτης, του επιφύλασσε κάποιες δυσάρεστες εκπλήξεις. Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που ταξίδευαν στο ίδιο πλοίο (Blue Star Paros), υπήρξαν συνεπιβάτες του κ. Σημίτη οι οποίοι του επιτέθηκαν λεκτικά, τον αποδοκίμασαν και κάποιοι τον αποκάλεσαν «προδότη».

Εκείνος- συνοδευόμενος από την σύζυγό του- διατήρησε την απαιτούμενη ψυχραιμία, δεν απάντησε σε όσους του ζήτησαν το λόγο ή τον γιούχαραν, κατευθύνθηκε προς τη διακεκριμένη θέση, ενώ η ένταση δεν κράτησε για μεγάλο διάστημα και οι καταστάσεις δεν ξέφυγαν.

cyclades24

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

28 Σχόλια

  1. ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΑΡΟΣ , ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ & ΓΕΡΟΞΕΚΟΥΤΗΣ , ΕΧΑΣΕ & ΤΑ ΑΥΓΑ & ΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ !!

  2. Ο καθηγητης του κωλου αυτος που μας χρεοκοπησε σε ολα τα επιπεδα και εκανε την Ελλαδα χωρα μπουρδελο.
    Ο πατερας του συνεργατης των Γερμανων κατακτητων και κατοπιν των κουμμουνισων οπως θα εκανε ενας συνεπης ρουφιανος και ο ιδιος πρακτορας της Γερμανικης ολιγαρχιας και του Αμεριακανοσιωνιστικου λομπυ.
    Αυτος ειναι ο Αααρων Αβουρης ο καταστροφεας και ολετηρας της Ελλαδας.Αντε και γαμησου σκατοεβραιε.

  3. Πληρωνουν ολοι οι Ελληνες αυτον τον προδοτη, αυτη την κουραδα να καθεται και να του πληρωνουμε ακομα και τον καφε του.Ο μπατσος που ηταν στην φρουρα του και ξεκληρησε την οικογενεια του, καλυτερα να σκοτωνε αυτον τον πουστη να εμενε και στην ιστορια που θα ξεβρωμιζε η Ελλαδα απο αυτο το Εβραικο σκουπιδι.Σημιτη αντε και γαμησου μπασταρδε και εσυ και οι κλεφτες εκσυγχρονιστες συντροφοι σου στο κλεφτοπασοκ.

  4. Συχνά στο αριστοκρατικό και πλούσιο Κολωνάκι βλέπω τον άθλιο Εβραίο Ααρών Αβουρή κατά κόσμο Κώστα Σημίτη να τον συνοδεύουν πέντε με έξι μπάτσοι ενώ πηγαίνει για καφέ στην πλατεία μαζί με την Πικροδάφνη.Ό πιό προδότης, ανθέλληνας, ρουφιάνος, δοσίλογος πολιτικός που κυβέρνησε και τελικά διέλυσε την Ελλάδα.Ή προδοσία στα Ίμια, η παράδοση του Οτσαλάν στους πράκτορες της ΜΙΤ και η είσπραξη της επικύρηξης των Τούρκων, η κλοπή των Ελλήνων πολιτών και των Ασφαλιστικών Ταμείων στο Ελληνικό Χρηματιστήριο το 1999, η συμμετοχή της Ελλάδας με Πρωθυπουργό αυτόν και Υπουργό Εξωτερικών τον Τζέφρυ Μινέικο στο βρώμικο Νατοικό πόλεμο στο Κόσοβο κατά των Σέρβων αδερφών μας και υπέρ των βρώμικων Αλβανών κατσαπλιάδων. Το ξεπούλημα και η μετοχοποίηση των ΔΕΚΟ και των Οργανισμών του Δημοσίου.Ή είσοδος της Ελλάδας στο Ευρώ με πλαστά στοιχεία,τα ομόλογα των Εβραίων της GOLDMAN SACHS όπως και η πώληση του χρυσού της Ελλάδας, τα προμέτοχα, τα Λαικά Ομόλογα, η Ολυμπιάδα της ρεμούλας του Αθήνα 2004, τα μεγάλα υπερκοστολογημένα έργα των εγχώριων νταβατζήδων, οι χιλιάδες νομιμοποιήσεις και Ελληνοποιήσεις των Αλβανών κατσαπλιάδων δολοφόνων, οι παράνομες πράσινες κάρτες στους παράνομους αλλοδαπούς, οι χιλιάδες δολοφονίες Ελλήνων από τους κακοποιούς λαθρομετανάστες. Ή περίεργη και ύποπτη δολοφονία του αναρχικού Χριστόφορου Μαρίνου σε πλοίο που επιβάτης ήταν η Πικροδάφνη Σημίτη καθώς και το άγριο κυνήγι από το καθεστώς Σημίτη στην δημοσιογράφο Μαλβίνα Κάραλη. Άν επιθυμώ τον επίπονο θάνατο κάποιου Έλληνα πολιτικού, αυτός είναι ο άθλιος Ααρών Αβουρής.Όσο ζεί αυτό το πολιτικό απόβρασμα μας μολύνει και μας θυμίζει τα εγκλήματα της διακυβέρνησής του. Σε άλλη χώρα σοβαρή και όχι στην διαλυμένη Ελλάδα, αυτός ο πολιτικός εγκληματίας θα σάπιζε στην φυλακή.Μπράβο στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ και στο Στέφανο Χίο που πολλές φορές έφεραν στο φώς τα εγκλήματα της μαύρης περιόδου της διακυβέρνησης του Ααρών Αβουρή(Κώστα Σημίτη).

  5. Πραγματικά μονο με την είσοδο στο ευρώ με παραποιημένα τα στοιχεία απο goldman sachs κλπ ήταν αυτός που έβαλε και τηνταφοπλακα στην χώρα. Δεν μπορεί να αμφισβητηθει απο κανεναν αυτό !!!!

  6. Επειδη λετε για εκλογες και πως ο λαος φταιει που τους ψηφιζοι συμφωνω αλλα θα πρεπει να ξερεται πως οι ΕΒΡΑΙΟΙ εχουν αγορασοι την ΣΙΝΓΚΙΟΥΛΑΡ ΛΟντζικ οι ΡΟΤΣΙΛΝΤ φυσικα απο τον ζ ολοζωντανο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ…….. για να μαγειρευουν τα εκλογικα αποτελεσματα κανοντας οτι γουσταρουν χωρις να μπορει να ελενξη την διαδηκασια ουτε να ειναι παρον ουτε ενας δημοσιος υπαλληλος ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ στο υπουργειο των Εσωτερηκων ολα ταχουν μονταρισμενα αρα απο εκλογες ακομα και αν ξυπνησουμαι ντζιφος η ιστορια………

  7. ΖΗΤΗΤΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΖΗΤΗΤΑΙ ΝΕΟΣ ΝΤΕΡΤΙΝΛΗΣ ΠΑΤΑΚΟΣ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΕΝΑΣ ΦΡΑΝΚΟ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ τα σιωνιστικα σκουπηδια που μας εχουν φερει σε αυτο την κατασταση………………

  8. Και τι περιμένετε ; εκτέλεση εν ψυχρό .
    Έναν Έναν Μπαμ Μπαμ .Να τελιονουμε μαι αφ τούς .

  9. κανονικα επρεπε να πεταξουν την ποντικομαμη στην θαλασσα με μια πετρα δεμενη στον λαιμο του. το θρασιμι κανει και κρουαζιεριτσες που επρεπε να εχει εκταλεστει διχως δικη το εβραιογουρουνο

  10. ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ…ΕΠΙ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΠΑΤΑΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΑΝΤΟΥ ΜΙΖΕΣ ΤΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ?? ΤΑ ΙΜΙΑ..ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ..ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩ-ΙΣΟΤΙΜΙΑ…ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ…ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ..ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.

  11. ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ…ΕΠΙ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΠΑΤΑΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΑΝΤΟΥ ΜΙΖΕΣ ΤΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ?? ΤΑ ΙΜΙΑ..ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ..ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ…ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ..ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.

  12. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΑΠ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΓΕΝΕΙΑ ΜΑΥΡΑΓΟΡΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΨΑΞΤΕ ΤΟ

  13. Αυτο το πραμα που παριστανει τον Ελληνα πολιτικο θαπρεπε να το ειχαν στησει στα δυο μετρα .
    Το θεμα ομως ειναι οι ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΟΙ ελεηνοελληνες που το ψηφισαν 2 φορες ! Οπως και το σημερινο καθυστερημενο αεργο ελληνοφωνο καθηκι !
    Πρωτα λοιπον θα βριζουμε τους ψηφοφορους τους και επειτα τα καθηκια .

  14. ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΑΑΡΩΝ ΑΒΟΥΡΙ ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟΔΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ BND ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΕΛΙΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ!!

  15. Σύντομα θα εξαφανιστούν όλα αυτά τα βρομοκοπροσκυλα που κυβερνούν τον κόσμο. Ας ακούγεται περίεργο, θα γίνει.

  16. Φανατικος πασοκτζης σαρτα κσι πηδηξου νουμερο 1.
    Μαθε Ιστορια και μετα γραφης.π.χ 1981 ανδρεας παπανδρεου η καταστροφη της Ελλαδος,Ισοτητα, παιδεια, οικογενεια, θρησκεια. γκεγκε κοπροσκυλα.

  17. Τι γράφετε ρε; Ο πιο επιτυχημένος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης και του ΠΑΣΟΚ μας έβαλε στο ευρώ ρε ζητουλες λιγδες αχάριστοι.Μας έσωσε και από μπελάδες με τους Μογγόλους τότε με την βοήθεια των γιανκηδων,λίγα τα λόγια σας για τον Ααρών……

  18. Δεν το λένε κώστα,Ααρόν αβούρι τον λένε
    ΜΙΑ
    ΑΠΛΗ
    ΣΥΜΠΤΩΣΗ!

  19. Κατέστρεψε την Ελλάδα … κι ακόμη κυκλοφορεί ελεύθερος και ζωντανός !
    Κάτι τέτοια σκουπίδια, δεν τα ενοχλούν τα γιουχαϊσματα … Τα ειδικά Δικαστήρια και οι κρεμάλες τα τρομάζουν, αλλά πού να βρεθεί αδιάφθορος πολιτικός με ήθος και ανάστημα, να τους δώσει αυτό που τους αξίζει !

  20. O ΣΚΑΤΟΓΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ , ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ , ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ , ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ . ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΙ ΚΩΛΟΕΒΡΑΙΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ;

  21. οβραιε προδοτη και εθνικε μειοδοτη…οσοι δεν υπολογιζουν τους ελληνες στο τελος πεθαινουν..θα τα πληρωσετε ολα καθικια…

  22. Λαθος κάνετε. Ο Σημιτης δεν ειναι προδότης, γιατι πολυ απλα δεν ειναι Ελληνας. Ειναι ξένος πράκτορας.

Comments are closed.