αγ@πηΜένιο διάβασε λίγο Παλαιτσάκη. «Χυδαίος και κρυφοφασίστας ο Καρβέλας»

Κοινοποίηση:
630_Screen-Captures14

Βόμβες Παλαιτσάκη μετά την κίνηση του Καρβέλα να πετάξει την τσίχλα του προς την διαγωνιζόμενη του Star Academy, Φαίη Μπαζιώτη.

Πως να χαρακτηρίσει κανείς την κίνηση του Νίκου Καρβέλα απέναντι στην παίκτρια και διαγωνιζόμενη Φαίη Μπαζιώτη, όταν χωρίς καμία ντροπή, της πετάει την τσίχλα του.
Μόνο απαράδεκτη θα μπορούσε κανείς να την χαρακτηρίσει.
Τα site αναπαρήγαγαν την κίνηση αυτή, ενώ τα σχόλια των χρηστών πήραν φωτιά.
Η κίνηση αυτή προκάλεσε και την αντίδραση της γνωστής δημοσιογράφου Νανάς Παλαιτσάκη, η οποία μέσα από τον διαδικτυακό της λογαριασμό εξέφρασε την άποψή της.
palaitsaki

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Συγνώμη αυτή η ΄΄γριά΄΄ λέγεται Καρβέλας; τι μου θυμίζει…τι μου θυμίζει…Α΄ ναί είχα δεί κάποτε μιά εκταφή! τα ίδια μαλλιά η ίδια μάπα… ζωή σε σάς…

  2. O Καρβέλας είναι ροκ άνθρωπος ,όχι κάφρος, δεν είναι δήθεν, ειναι αντισυμβατικός με την ¨καθωσπρεπη κοινωνία. Έχει ευφυία που δεν την πιάνετε .Το συγκεκριμένο κορίτσι το θαυμάζει για την φωνή του και είναι το μόνο που του έκανε κριτική ενώ σε κάποιους άλλους δεν έκρινε την φωνή τους γιατί δεν έχουν.
    Εγω θέλω να βλέπω το ποτηρι μισιγεμάτο και οχι μισοάδειο.Να βλέπετε το δάσος και οχι το δέντρο.
    Και σεις που τον βρίζετε για την εξωτερικη του εμφάνιση είστε χαμηλότερου επιπέδου απο αυτόν. Δεν χαρακτηρίζουμε έναν άντρα γρια επειδη σκέφτεται διαφορετικά απο εμας.
    και η Παλαιτσάκη η κλασσικη δήθεν βρήκε ευκαιρια για να την ξαναθυμηθούμε και για να βγαλει τα απωθημένα της.Ο καθε κατεργάρης στον πάγκο του..

    1. Τότε να χέσουμε και να του τα πετάξουμε γτ είμαστε αντισυμβατικοί! Αντισυμβατικοί ήταν και οι ρεμπέτες αλλά παρότι λαικοί άνθρωποι κάφροι σαν αυτόν δεν ήταν!

  3. Nανά

    Αν το πορνοκούτι ήταν κλειστό δε θα έβλεπε κανείς τον κοκάκια Καρβέλα, τι δεν καταλαβαίνεις;

  4. ΟΤΑΝ Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΗΜΟΝΕΙ.

    ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩ ΑΣΕΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΕΝΑ ΓΚΑΤΣΟ.

    ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

  5. ΟΤΑΝ Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΑ ΑΣΧΗΜΟΝΕΙ.

    ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩ ΑΣΕΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΕΝΑ ΓΚΑΤΣΟ.

    ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

  6. Νανά άσε τα κουφά.

    Διαφημιστικό κόλπο ήταν το οποίο και εσύ στηρίζεις (σιγά μη δεν το έκανες τόνα χέρι νίβει τάλλο είσαστε)
    ρίχνοντας νερό στο αυλάκι του Καρβέλα.

    Τα υπόλοιπα για τα μπέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

  7. Αν υπήρχε αξιοκρατία,κάτι σούργελα σάν τό Καρβέλα, θά πουλούσαν πορτοκαλάδες στά γήπεδα ή θά δούλευαν κοπτοραπτούδες σέ φάμπρικες τού Αιγάλεω.Αντ’ αυτού,παριστάνει τόν μουσικοσυνθέτη,τόν απελευθερωμένο καί τόν επαναστάτη.Δέν φταίει αυτός,αλλά εσείς πού τόν αναδείξατε,τόν υποστηρίξατε καί τόν κάνατε εκατομμυριούχο.Μιλιά τώρα….Φάτε τον στή μάπα καί σκασμός.

Comments are closed.