ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: “Ο πόλεμος με την Τουρκία είναι πάρα πολύ κοντά..”(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΆΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ

ΜΑΡΤΥΡΙΑ: Βαλίδης Σταύρος, Αντιστράτηγος ε.α . ΕΛ.ΑΣ,Θεολόγος, πρώην Διοικητής Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Όρους

“Άλλη φορά, βρέθηκα στο κελί του παππούλη πάλι με κάποιους επίσημους Έλληνες, και η συζήτηση περιεστράφη γύρω από τη Σοβιετική Ένωση και τη διάλυσή της. Του είπαν ότι διαλύθηκε, ότι εκείνη τη στιγμή ήταν ένας επαίτης των Αμερικανών και της Ευρώπης και ότι η σημερινή Ρωσία δεν είναι πια η πάλαι ποτέ κραταιά Ρωσία. Τότε ο Γέροντας θύμωσε και είπε: «Υπάρχει η Μεγάλη Ρωσία. Η Ρωσία θα ξαναγίνει μία από τις Μεγάλες Δυνάμεις. Εμείς, ως Έλληνες, θα πρέπει να είμαστε σύμμαχοι, βοηθοί και αρωγοί της, διότι είναι η μοναδική Ορθόδοξη Μεγάλη Δύναμη. Η Ρωσία θα είναι πάντα δίπλα μας. Οι Ρώσοι θα είναι τα μοναδικά αδέλφια μας, οι σύμμαχοί μας ενάντια στους Τούρκους. Ο πόλεμος με την Τουρκία είναι πάρα πολύ κοντά.» Βέβαια, με αυτά που είπε ο Γέροντας όλοι ανησυχήσαμε και του είπαμε: «Μα, πως είναι δυνατόν;» «Μη στενοχωριέστε», συνέχισε, «θα νικήσουμε, θα νικήσουμε τους Τούρκους. Η Κωνσταντινούπολη θα ξαναγίνει ελληνική. Θα ξαναλειτουργήσει η Αγία Σοφία. Η Κωνσταντινούπολη θα ελευθερωθεί. Και μάλιστα με τη βοήθεια όχι μόνο των Ρώσων και των ιδικών μας δυνάμεων αλλά και ανθρώπων που κρύβονται πίσω από κάποια ιδιωτικά συμφέροντα, τα οποία βρίσκονται στην Αμερική! Αυτοί, για διαφόρους λόγους, θέλουν το διαμελισμό της Τουρκίας.»”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

    1. Ζοριστικες αριστερό μαλακά αλλά τι να κάνουμε η αλήθεια είναι ΠΑΤΡΙΣ – ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ = ΕΛΛΑΣ .όσοι λιγδες σαν και του λογου σου είναι άθεοι ( Υ.Γ. που ο αληθινός τριαδικός θεός υπάρχει με πληθος μαρτυριών ανθρώπων και θαυμάτων που δεν μπορεί να τα αμφισβητήσει κανεις όσο και να θελει) και το λοιπον που λες οσοι ζοριζονται όπως και εσύ υπάρχει μια λύσει: πηγενετε στους λαθρομεταναστες – μωαμεθανους που μαζεψατε στην πατριδα μας αυτοι που δεν ειναι θεουσοι και αμα τους πεις για τον ψευτοθεο τους αλλαχ τιποτα σε σφαξαν στο γονατο πηγενε λοιπων όπως κανουν όλα τα αριστεροφασιστακια να παρηγορήσεις – ξεσκατωσεις τους μελλοντικούς γαμ@ ιαδές σου και επίσεις μαζεψεις και τις σερβιετες των μωχαμετηδων γυναικών τους.και απο την ηγεσία των αριστερών – προδωτων θα πάρεις και μεροκάματακι για τις υπηρεσίες σου.ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ νεοέλληνα καφρε.

  1. Ο Χριστός είναι για όλους δε προφυλάσσει πατρίδες αλλά ανθρώπους

    1. Ναι ο Ιησούς Χριστός είναι για ολους και επιθυμεί να σωθούμε όλοι όλος ο κόσμος αλλά πρωτα πρεπει να πιστεύσουμε εμείς στην θεότητα του και κατα δεύτερο όχι μονο να πιστεύουμε αλλά να τηρουμε και τις εντολές του αλλιως τι πίστη είναι χωρίς να τηρούμε τις εντολές του τριαδικου θεού και τρίτον και κυριότερο για να μας αγαπάει ο Χριστός επειδή σαν άνθρωποι μπορεί να σφαλουμε να μετανοουμε και να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι.ακόμα ήθελα να πω οτι ο Χριστός θέλει να υπαρχουν εθνη – κρατοι γιατί αλλιως η ανθρωπότητα θα ηταν ένας αχταρμας αυτό που προσπαθει να κανει η νέα τάξη πραγμάτων ( αλλά δεν θα τα καταφέρει)γι’ αυτό ο Χριστός λέει στους μαθητές του πηγαινετε πορευεστε παντα τα εθνοι και διδαξετε για μένα (το γράφει το ευαγγελιο ) και τελευταια οι πρόγονοι μας που έδωσαν το αίμα τους να είμαστε εμείς ελεύθεροι πολέμησαν πρωτα υπέρ τις πίστεως και μετα υπέρ τις πατρίδας.οποτε το συμπέρασμα είναι οτι όλοι οι άνθρωποι είναι ίδιοι αλλά πρεπει να έχουν την πατρίδα τους , την ανεξαρτησία τους, τα σύνορα τους.και να μάχονται γι’ αυτά.

      1. Που ακριβώς λένε τα ευαγγέλια να μάχεσαι για τα σύνορα; Τότε τι σόι ειρήνη ήρθε να φέρει ο Χριστός στη Γη;

        1. Εγώ δεν είπα οτι λέει το ευαγγέλιο να μαχεσε για τα σύνορα είπα οτι και ο Χριστός είπε να πάνε οι μαθητές του να κυρηξουν ανα τα εθνοι οποτε απο αρχαιοτήτων χρονων έως και σήμερα υπαρχουν εθνοι- θεσμοί – κουλτούρες και βεβαίως και σύνορα στο κάθε κράτος.και όταν λέω να μαχεσε δεν ενοω να είμαστε πολεμοχαρής αλλά όταν χρειαζετε να κανεις άμυνα και να διατυρησεις τα σύνορα σου σαν κράτος και να ζητάς την βοήθεια του θεού να βοηθήσει στην αδικία που σου γίνεται γιατί αλλιως αμα κατσεις σαν την ( κότα ) αβουλα απαθείς και βλέπεις την καταστροφή σου είναι απλό οτι απο ελεύθερος θα γίνεις σκλάβος και δεν ξέρεις αφού δεν εχεις ζησει σκλάβος αλλά ουτε και εγώ έχω ζήση σκλάβος τι τυραννία είναι αυτό γι’ αυτό και οι πρόγονοι μας πολέμησαν να μην τυρανουμαστε και εμείς και να είμαστε ελεύθεροι ενα παράδειγμα θα σου πω φαντασου να υπήρχε τουρκοκρατία και να σου περνάν την κόρη σου με το έτσι θέλω για το χαρέμι η τον γιο σου να τον περνάν για γενίτσαρο φαντασου τι πόνος θα ηταν αυτός για σένα και πως θα αντικρυζες τους τούρκους που θα ήθελες να τους φας με τα δόντια γι αυτό σου λέω πως πρεπει να μαχομαστε για τα ιδανικά μας όχι μονο εμείς σαν έλληνες αλλά όλα τα κρατη το καθένα για τα δικά του ιδανικά.τωρα εσυ αμα δεν το καταλαβαινεις η κανεις πως δεν καταλαναινεις πρεπει να παθεις για να μαθεις τι σημαινει ελευθερια και ποσο σημαντικοι ειναι.και αυτό δεν το θέλει ο θεός αφού και ο ίδιος μας θέλει ελεύθερους ακόμα και στα πνευματικά θέματα είμαστε ελεύθεροι να κάνουμε οτι εμείς νομίζουμε ο Χριστός ήρθε στην γη μας δίδαξε αλλά είναι στην επιθυμία μας αν ακολουθήσουμε τον Χριστό η όχι.ενα τελευταιο άλλο η συνεργασια μεταξύ κρατών αυτό είναι καλό και αυτό εφόσον δεν υπάρχει εκμετάλευση όπως γίνετε σήμερα βλέπε Γερμανία.Υ.Γ ( αυτή τουλαχιστον είναι η γνωμη μου δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι ίδιοι εγώ έχω μεγαλώσει με πίστη και ιδανικά και αυτά δεν τα πουλάω με τιποτα) καλη δύναμη και καλά μυαλά φιλέ μου.

  2. Εγώ θα κόψω το κρασί για σεν’ αγάπη μου χρυσή, εγώ θα κόψω το κρασί για σένα μόνο. Λαλαλαριλαριλα λαλαλαλα….

    1. Βρε κουτορνιθι γιατί δεν θέλω να σε βρισω πιο βαριά καταρχήν ο γέροντας παισιος όπως και άλλοι ανθρωποι ηταν άνθρωποι της προσευχης και ο θεός τους αποκάλυπτε κάποια πραγματα για το μέλλον να το μεταδοσουν στον κοσμο να γνωρίζουν όπως π.χ ο αγιος Ιωάννης ο θεολόγος που έγραψε την αποκαλυψη δεν είπε για το 666 σε όλα τα τρόφιμα σε όλες της συσκευές δεν είναι ο κωδικός αυτός κρυπτογραφημενος και σιγά σιγά θα το βάλουν και στον ανθρωπο αυτο δεν το διακρινεις και μονος σου.όπως και άλλοι πολλοί άγιοι έχουν πει πραγματα για το μέλλον και τα έχουν πει να ξυπνησουμε.δεύτερων στο θέμα του αθρου δεν βλέπεις και μόνος σου οτι η Τουρκία τραβά το σκοινι ( και όχι μονο η Τουρκία αλλά και αλλες χώρες που μας ” αγαπάνε”)και τώρα με την οικονομικη κρίση δεν βλεπεις όχι μονο στην Ελλάδα αλλά παγκοσμιος αυτή η ιστορία για να στρωσουν τα πραγματα καποια στιγμη θα ξεσπάσει σε πόλεμο αλλιως δεν στρώνουν.οποτε φιλέ μου να εχεις λίγο σεβασμο στον γέροντα παισιο και γενικά στην ορθόδοξη εκκλησία γιατί τεκμηριωμένα είναι η μονη αλήθεια .φιλοσοφισε το και μόνος σου και θα δεις οτι έχω δίκιο.και ενα τελευταιο όχι μονο για σένα αλλά γενικά τις κομματικες ιδεολογίες τις φιαξαν οι σιονιστες να έχουν στο χερι ολους το διαιρε και βασίλευε που λένε και η πιο χειρότεροι ιδεολογία είναι η αριστεροί και δεν το λέω έτσι το εξηγω κάποια παραδειγματα η αριστερά δεν θέλει έθνος και σύνορα αλλά το λένε εκ του ασφαλούς αμα είσαν υποδουλοι όπως επι τουρκοκρατίας θα το σκεφτοντουσαν καλυτερα το θέμα αυτό.και άλλο ενα παράδειγμα η αριστερά θέλει το κοσμο στην πείνα οι ίδιοι οι μεγάλοι να περνάν πλουσιοπάροχα και οι υπόλοιποι να ψοφισουν στην πείνα διάβασε η καλυτερα να σου πουν ατομα που είχαν ζήση στον κομουνισμό τι φτώχια πέρασαν.στα λογια η αριστεροί είναι καλοί στην πράξη είναι μπαρουφες.γι’ αυτό φιλέ μου πρεπει πρωτα να είμαστε κοντά στον Χριστό και την εκκλησία του παρόλες τις αδυναμίες μας να προφυλάσσει εμας και την πατριδα μας.αυτά έχω να σου πω αμα θες με ακους

Comments are closed.