«Ήρθε το τέλος λίγο απότομα»: Συγκλονίζει ο Πέτρος Φιλιππίδης για το πρόβλημα υγείας του

Κοινοποίηση:
96841-620x330

Πρόωρο τέλος για την…
παράσταση «Αμερικάνικος Βούβαλος» στην οποία πρωταγωνιστούσαν οι Πέτρος Φιλιππίδης, Γιάννης Μπέζος και Ορφέας Αυγουστίδης
Όπως έγραψε στο Instagram ο Πέτρος Φιλιππίδης,
“Ήρθε το τέλος λίγο απότομα… Η φωνή μου με πρόδωσε δεν προλάβαμε να τελειώσουμε όπως θέλαμε και το τέλος ήρθε λίγο νωρίτερα Από τις ωραιότερες δουλείες μας Κάθε μέρα που βγαίναμε στη σκηνή απογειωνόμασταν, το περιμέναμε πως και πως ευχαριστούμε το κοινό για όλα! την ανταπόκριση ,την αγάπη, την εκτίμηση, το θερμό χειροκρότημα! ΓΙΑΝΝΑΚΗ μου αδερφέ μου, σ’ ευχαριστώ, σ’ αγαπώ όσο δεν φαντάζεσαι! Ορφεϊνο, υποκλίνομαι στο ταλέντο σου, στην προσωπικότητα σου, στον χαρακτήρα σου, είσαι αγαπημένο μας, δικό ΜΑΣ παιδί, σ ‘αγαπώ!εις το επανιδείν!”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. …………………..Μπραβο bessy…………υποκλίνομαι…..ειναι τραγικό ο ανθρωπάκος να τα βάλει με τα Θεία…..τραγικό……….

  2. ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΠΡΟΒΛΗΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΤΗΣ ΑΓΙΩΤΑΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ. ΗΜΩΝ ΔΕ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΟΥ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΤΗ !! ΠΕΤΡΟ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ ΟΛΟΨΥΧΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΡΥΠΗΤΗ ΑΙΓΙΟΥ ΧΟΡΟΣΤΑΤΟΥΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ!!

  3. Πέρυσι τέτοια εποχή κε.Φιλλιπίδη γυρίζατε όλη την Ελλάδα και διακωμωδούσατε σε μια εξαιρετική, κατά τα άλλα παράσταση, έναν από τους πιο ένθερμους επισκόπους της Ελλάδος ,τον Σεβασμιώτατο Αμβρόσιο.Έχετε συνειδητοποιήσει τι ήταν αυτό που κάνατε;Kοροιδεύατε τον ίδιο το Χριστό!Γιατί αυτό,ακριβώς,εκπροσωπούν τα ράσα που φορούν οι μητροπολίτες.Θεωρούσατε ότι δεν θα το πληρώνατε;Mα δεν υπάρχει άνθρωπος στο κόσμο ολόκληρο που κορόιδεψε τα θεία και δεν το πλήρωσε!Είναι η μεγαλύτερη αμαρτία που υπάρχει και ο Θεός δεν την συγχωρεί παρά μόνο όταν κάποιος το μετανοήσει ειλικρινά.Θυμόσαστε ποια ήταν η απάντηση του Σεβασιμιωτάτου.Δεν σας κατηγόρησε αλλά είπε ότι του κάνατε το καλύτερο δώρο.Φυσικά,η απαντησή του δεν σας προβλημάτισε γιατί μακριά από το Θεό όλα επιτρέπονται!Χαίρομαι,όμως,που ο Θεός τελικά σας αγαπάει γιατί σας έστειλε δοκιμασία και μέσα από τα βάθη της ψυχής μου εύχομαι μέσα από αυτή να γνωρίσετε τον Κύριο βαθιά και ουσιαστικά και να μετανοήσετε ειλικρινά για τη κοροιδία που του κάνατε τόσο καιρό.Μόνο με αυτό το τρόπο θα μπορέσετε να σώσετε τη ψυχή σας.Εύχομαι να σας φωτίσει να αρπάξετε την ευκαιρία που σας έδωσε με μοναδικό σκοπό τη σωτηρίας της ψυχής.Και πιστέψτε με το ίδιο θα κάνει και ο Σεβασμιώτατος Αμβρόσιος γιατί λατρεύει το Κύριο μας και είναι πιστός στο θέλημα του.Όποιος έχει γνωρίσει και έχει λατρέψει το Κύριο βλέπει όλο τον κόσμο σαν αδέλφια του και δε ζητά για κανένα το κακό του παρά μόνο την ωφέλεια της ψυχής του.Αν θέλετε.λοιπόν,να δείτε βελτίωση στη υγεία σας το πρώτο βήμα που θα σας συμβούλευα να κάνετε είναι να πάτε να βρείτε το Σεβασμιώτατο και γονατιστός με κλάματα που θα βγάινουν από τη ψυχή και όχι από τα μάτια ,να του ζητήσετε να σας συγχωρέσει.Τότε θα ξεκινήσει μια καινούργια ζωή γιατί θα έχετε αφήσει πίσω τον παλαιό άνθρωπο.

    1. ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ BESSYΣΕ ;
      ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Η΄ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΙΑΣΑΡΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΜΩΔΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ- ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΧΝΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ;

Comments are closed.