Ήλπιζαν να συναντήσουν μια φάλαινα, αλλά να ζήσουν κάτι τέτοιο, ούτε στα πιο τρελά όνειρα τους… [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
tromaktiko2755

Η άγρια ζωή πάντα μας γοητεύει. Πιθανότατα, αυτό οφείλεται στο ότι δεν είμαστε εξοικειωμένοι να συναναστρεφόμαστε κάποια ζώα με τη συχνότητα που βλέπουμε κάποια άλλα. Έτσι το να χαϊδέψουμε μια γάτα ή ένα κουνελάκι, μας φαίνεται απόλυτα φυσικό. Μια φάλαινα, όμως;

 

Οι περισσότεροι άνθρωποι περνούν τη ζωή τους έχοντας δει αυτά τα τεράστια θηλαστικά μόνο στις τηλεοράσεις και τις σελίδες βιβλίων και περιοδικών. Για κάποιους άλλους, όμως, είναι εφικτό να δουν από κοντά φάλαινες.

Οι τουρίστες πάντως στην Μπάχα του Μεξικό είχαν την απίστευτη τύχη, όχι μόνο να δουν φάλαινες αλλά και να τις αγγίξουν!

Δύο μητέρες και τα μικρά τους κολυμπούσαν στα ανοιχτά τις περιοχής, όπου και δέχτηκαν την επίσκεψη μιας βάρκας γεμάτης τολμηρούς και περίεργους τουρίστες. Μια από τις μητέρες επέτρεψε να την πλησιάσουν αλλά και να τη χαϊδέψουν κιόλας! Το ίδιο, μάλιστα, παρότρυνε να κάνει και το μικρό της!

Πρόκειται για γκρίζες φάλαινες που άφησαν την Αρκτική και ταξιδεύουν για τη λιμνοθάλασσα του San Ignacio. Η άφιξη τους συνοδεύεται από το θερμό καλωσόρισμα των τουριστών και τα μεγάλα θηλαστικά δείχνουν να απολαμβάνουν την παρουσία των ανθρώπων.

Τυχεροί οι τουρίστες, δε συμφωνείτε; Τέτοιες ευκαιρίες δε δίνονται εύκολα στη ζωή!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: