«Έχω κουραστεί να μορφώνω τα παιδιά σας», διαμαρτύρεται γαλλίδα πορνοστάρ! Γνωστή πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών δηλώνει πως

Κοινοποίηση:
l8xzbmke

Φαίνεται πως στη ροζ σαγήνη των πορνοστάρ δεν μπορούν να αντισταθούν ούτε τα έφηβα αγοράκια, αν και υπάρχει πολύς δρόμος από κει μέχρι να της ζητούν να κοιμηθεί μαζί τους!

Αυτό καταγγέλλει η γαλλίδα πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών Nikita Bellucci για τους τόνους των άσεμνων μηνυμάτων που λαμβάνει από ξαναμμένους εφήβους, δηλώνοντας πως «έχω κουραστεί να μορφώνω τα παιδιά σας» αναφορικά με το σεξ.

Η 28χρονη, που αποσύρθηκε πρόσφατα από τον κλάδο της πορνογραφίας, βγήκε στο Twitter για να κατακεραυνώσει την πρακτική των γονέων να μη μιλάνε στα παιδιά τους για το σεξ, κάτι που τα στρέφει, όπως πιστεύει, στην αναζήτηση πορνογραφικού υλικού στο ίντερνετ.

7bma22ff

«Έχω κουραστεί να μορφώνω τα παιδιά σας», επαναλαμβάνει, σημειώνοντας με νόημα πως αυτό είναι «μήνυμα για όσους νοιάζονται για τα παιδιά τους… ή όχι!». Λέει όμως κι άλλα, όπως «σταματήστε να φορτώνετε τις υποχρεώσεις σας στους εργαζομένους του κλάδου του σεξ» ή «ναι, η πρόσβαση στο πορνογραφικό περιεχόμενο δυστυχώς δεν ελέγχεται επαρκώς, κι έτσι είναι πια φυσιολογικό να δέχεσαι μηνύματα από παιδιά που σου ζητάνε φωτογραφίες ή να πάρεις την παρθενιά τους, μεταξύ άλλων πραγμάτων».

«Υπάρχει μια καθολική έλλειψη εκπαίδευσης, αποτροπής, και δεν επαφίεται σε μας να μορφώσουμε τα παιδιά σας. Δεν υπάρχει έλεγχος, καμία επιτήρηση, και πάντα κατηγορούμε τους ίδιους. Δεν πρόκειται να σταματήσω να ζω και δεν θα σκύψω το κεφάλι με την πρόφαση ότι πρέπει να ντρέπομαι. Δεν αφορά εμένα να απαντώ στις ερωτήσεις τους».

xa0uyy3e

Και μοιράστηκε μάλιστα online τρία άσεμνα μηνύματα που έλαβε από αγόρια τόσο μικρά όσο και 12 ετών. Το υπόλοιπο Twitter την επαίνεσε πάντως για την ειλικρίνεια και την ευθύτητά της, ομολογώντας πως πράγματι δεν είναι δική της δουλειά να απαντά στις απορίες ή τις ροζ προτάσεις ερωτοχτυπημένων εφήβων…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.