Έχετε καταλάβει, ποιος ο λόγος που ζητούν τον Α.Μ.Κ.Α. στην έκδοση ηλεκτρονικού εισιτηρίου;;;;….. Διαβάστε το….

Κοινοποίηση:
ellada

ΠΡΟΣΟΧΗ……. Έλληνες δεν μπορεί να θεωρηθεί καθόλου τυχαία η απαίτηση των μνημονιακων νακαταθέτου τον Α.Μ.Κ.Α.

για την έκδοση της ηλεκτρονικής κάρτας στα μέσα μαζικής μεταφοράς, που τα έχουν πληρώσει οι παππούδες μας και οι πατεράδες μας…..

απο δημόσιο περιουσιακό στοιχείο, το καταλήγουν (με την ανοχή την δική μας), σε προσωπικό τους όφελος ……τους ψηφίσαμε για να διαχειρίζονται τα οικονομικά έσοδα της Πατρίδας μας και όχι να είναι Κοτζαμπάσηδες…..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ το νόμο του Α.Μ.Κ.Α. ………Σύμφωνα μέ τόν Νόμο 3655/2008 (άρθρο 153) – ΦΕΚ 58/Α/03.04.2008

« 1. Ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ), καθιερώνεται υποχρεωτικά ως αριθμός εργασιακής και ασφαλιστικής ταυτοποίησης όλων των πολιτών της Χώρας.

Από την ίδια ως άνω ημερομηνία ουδείς δύναται να απασχοληθεί ως μισθωτός ή ως αυτοαπασχολούμενος, ναασφαλισθεί ή να καταβάλει ασφαλιστικές εισφορές, να εκδώσει ή να ανανεώσει βιβλιάριο ασθενείας, να δικαιωθεί και να εισπράξει συντάξεις και γενικότερα πάσης φύσεως παροχές, επιδόματα και βοηθήματα, εάν δεν διαθέτει ΑΜΚΑ, ο οποίος αναγράφεται υποχρεωτικά επί όλων των ως άνω αντίστοιχων παραστατικών»
Προσέξατε……. «ουδείς δύναται να απασχοληθεί ως μισθωτός ή ως αυτοαπασχολούμενος, να ασφαλισθεί ή να καταβάλει ασφαλιστικές εισφορές, να εκδώσει ή να ανανεώσει βιβλιάριο ασθενείας, να δικαιωθεί και να εισπράξει συντάξεις και γενικότερα πάσης φύσεως παροχές, επιδόματα και βοηθήματα, εάν δεν διαθέτει ΑΜΚΑ,…»

Άρα προσθέτουν …τώρα και την απομόνωση μας από την κοινωνική ζωή ….θέλουν με ΔΟΛΟ να υποκύψουμε στον Μεγάλο Αδελφό ….. θέλουν με ΔΟΛΟ την συγκατάθεση μας στην έκδοση της ηλεκτρονικής κάρτας …και δυστυχώς το επιτυχαίνουν μέχρι τώρα …κινούμαστε ως αρνιά στην σφαγή…. Οι Ιερείς στην πλειοψηφία τους, μούγκα, έχουν αγαπήσει βλέπετε τον μαμμωνά …Στις άλλες χώρες του εξωτερικού, η εν λόγω κάρτα είναι προαιρετική , επιλέγεις χάρτινη ή ηλεκτρονική, εδώ γιατί;;;;;;;; ΑΠΛΟ …….

Θέλουν να μας ΥΠΟΤΑΞΟΥΝ…. σκεφτείτε μόνο ότι στην πρόσφατη προσπάθεια τους να εφαρμόσουν την Νέα Τάξη Πραγμάτων (Παγκόσμιο Πόλεμο), οι άλλες χώρες πόσο αντισταθήκαν …… ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ Ελλάς: 219, Νορβηγία: 61, Γαλλία: 43 [Η υπερδύναμη της εποχής], Πολωνία: 30, Βέλγιο: 18, Ολλανδία: 4, Γιουγκοσλαβία: 3 Δανία: 0 μέρες, Τσεχοσλοβακία: 0, Λουξεμβούργο: 0 …………..

Θυμηθείτε και την Αποκάλυψη……. Αποκάλυψη Ιωάννη Κεφαλαίο 13, Εδάφια «17. Και ίνα μη τις δύνηται αγοράσαι η πωλήσαι ει μη ο έχων το χάραγμα το όνομα του θηρίου η τον αριθμόν του ονόματος αυτού»…

Επίσης προσέξτε την επιμονή τους να την εκδώσουν ….η Αρχή Προστασία Δεδομένων δεν τους έχει δώσει την έγκριση, απλά τους είπε προχωρήστε και βλέπουμε …….. 25 Μάρτη 2018 θα πάρουν πιθανότατα το πράσινο φως…… φυσικά εάν το επιτρέψουμε εμεις ….μην ξεχνάτε ότι υπάλληλοι είναι και αυτοί…… για να αντισταθούν και αυτοί, θέλουν και την δική μας αντίδραση……

Τώρα απλά σκεφτείτε……..

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ……ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΨΟΥΜΕ …..ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ …….

asimpiestos

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. ειμαι απτη κρητη ερχομε που και που για δουλειες πανω .

    – δεν εχω καρτα , τι γινετε τοτε?
    – ειναι μονο για το μετρό φαντάζομε, ευτυχως’ που στα δρομολόγια που κανω υπάρχει και λεωφορίο. Αν και με εξυπηρετούσε ολη την ωρα επερνα μετρό, εβγαζα το εισητήριο που είναι για όλη τη μέρα ολα τα μέσα μαζικη μεταφοράς και είμουν μια χαρά, τώρα να δούμε.

    Πάντος αν ειχα κανενα άξιο δικηγόρο θα τους την έκανα την μυνηση – κάπιο λόγο θα βρεισκα

  2. ΤΥΧΕΡΟΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ! ΑΠΛΑ Δ Ε Ν ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΡΟ ΤΡΑΙΝΟ Κ ΗΛ.ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΠΑΚΙ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΤΣΙΠΑΚΙ /////ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΓΕΛΑΔΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΡΕΕΕΕ

  3. ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΣΑΝ ΤΗΝ Μπεμπα Μπλανς ως ΑΓΙΟ,Ο Κοπρωνυμος κ Βοθρολυμαιος συμπροσΕυχονται με ολα τα αιρετικα κ καταδικασθεντα δογματα Ο ΠΑΚΗς ΚΟΤΖΙΑΣ Κ Αλλοι ΙΕΡΑΡΧΕς ΚΥΠΡΟΥ ΑΝΤΙΟΧΕΙΑΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΕΡΒΙΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ Ο ΜΕΓΑΣ ΜΑΣΣΩΝΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ κα κ σεις κοινωνατε δαιμονια η ΑΙΜΑ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ?????
    Αφου κοινωνατε απο το χερι του Αιρετικου που εγινε ενα με την αιρεση ,TI METALAMBANETE?
    ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΘΗ ΜΟΔΑ Κ ΚΑΤΑΚΡΙΣΗ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΤΑΤΕ? ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ? ΨΑΞΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ,ΤΑ ΘΕΙΚΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΑ ΟΔΗΓΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ Κ ΘΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΡΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ κλπ κλπ
    οι ιδιοι υπηρετες του σατανα συριζαιοι,ομολογησαν οτι εαν εχει απηχηση θα εφαρμοστει απο 1-1-2018
    Μετα εχει σειρα η καρτα του πολιτη κ ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΗ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ

    1. Συνειδητά δεν γράφεις ότι και ο Χριστόδουλος έκανε τα ίδια με τον τότε Πάπα που επισκέφθηκε την Αθήνα. Τους εναγκαλισμούς και ασπασμούς δεν τους είδες?

  4. ΡΕ ΠΑΡΙΣ ΑΘΗΝΑ εσείς τα σχόλια τα ακούτε, δεν τα διαβάζετε, ή τα διαβάζετε με τ αυτιά σας;
    Τι άλλο θα διαβάσουμε βρε παιδιά;

  5. Ωραία τα λέει η αορθρογράφος όμως λυσμονεί ότι η Ελλάδα (πλέον) ως επί το πλείστον είναι χώρα αμόρφωτων ανθρώπων με πολύ χαμηλό μέσο όρο IQ (ψάξτε και δείτε τα επίσημα στοιχεία online – αν θυμάμαι καλά γύρω στο 90 – δηλαδή αρκετά κοντά στο “mentally retarded” επίπεδο).

    1. Ο ΕΧΩΝ ΩΤΑ ΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο ΕΧΩΝ ΜΑΤΙΑ ΑΣ ΔΕΙ ΛΕΕΙ Η ΓΡΑΦΗ…ΔΝ ΗΞΕΡΕ ΝΟΜΙΖΕΙΣ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΣΑ ΖΩΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ??ΠΑΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΣΑΝ ΚΑΛΟΣ ΓΚΟΙΜ+ΑΜΑ ΔΕΙΣ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ…ΧΕΣΕ ΜΑΣ!Α ΝΑΙ ΞΕΧΑΣΑ…ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΞΑΣΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥ!!

  6. Βρε παιδιά τι να κάνω, πώς θα μετακινηθώ από Νέα Ιωνία σε Παγκράτι, περπατώντας, ή πετώντας;
    Θα πρέπει να ξεκινήσω περπατώντας από τις 4 τα ξημερώματα για να φτάσω 7και μισή στη δουλειά μου.
    Δεν θα βγάλω εισητήριο ή κάρτα;
    Τι να κάνω ο νεοραγιάς, έχω και παιδιά να θρέψω.
    Στο Λυκούργο απευθύνομαι, δώσε μου ρε παιδί μια ιδέα για μετακίνηση χωρίς εισητήριο ή κάρτα και γω θα το κάνω. Μαγικό χαλί ή σκούπα θα καβαλήσω και πώς να τα κάνω να πετάξουν;
    ΕΛΕΟΣ ΛΥΚΟΥΡΓΕ

  7. Nα βγάζετε όλοι μηνιαίες κάρτες για τα ΜΜΜ της Αθήνας από την ΤραινΟΣΕ που δεν συμμετέχει στο ηλεκτρονικό εισιτήριο και η κάρτα της θα έχει την ίδια ισχύ με τις ηλεκρονικές

  8. ΠΑΝΕ ΤΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ…ΕΤΟΙΜΑ ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ…ΤΣΑΜΠΑ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΕΣΤΗΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΘΕΟΣ ΜΑΣ…ΟΣΟΙ ΔΝ ΦΥΓΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ Η ΘΑ ΣΑΣ ΤΣΙΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΔΛΔ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΟΥΡΑΝΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥΣ!ΙΣΧΣ ΝΙΚΑ…ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣ ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ…ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ/ΣΑΤΑΝΑ,ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΧΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΟΣΟΙ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ….Υ.Γ. Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΜΟΛΙΣ ΦΥΓΟΥΜΕ.

  9. Οι σκατοκεφαλοι που στεκονται ολη μερα στις ουρες για να τους φακελωσουν οι νεοταξιτες κ(υ)νοβουλευτοαληταραδες ελληνοφωνοι δοσιλογοι , συντομα θα στεκονται στις ουρες για να τους βαλουν και το τσιπακι .
    Σταχτη λοιπον να γινουν ολοι οι νεοραγιαδες -κουραδες .

Comments are closed.