Πέθανε η 18χρονη που έζησε τη φρίκη στα χέρια του πατέρα της στην Πετρούπολη! Η ανακοίνωση του νοσοκομείου – ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

Κοινοποίηση:
girl1-768x431

Δεν τα κατάφερε τελικά η 18χρονη που έζησε τη φρίκη στα χέρια του πατέρα της στην Πετρούπολη.

Η 18χρονη έχασε νωρίτερα τη μάχη με τη ζωή στην εντατική του Θριασίου νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν.

Λίγο αργότερα, το Θριάσιο νοσοκομείο, στο οποίο νοσηλεύονταν η άτυχη κοπέλα, εξέδωσε ανακοίνωση για τον θάνατό της. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ελευσίνας “Θριάσιο”, βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει το θάνατο της νεαρής Ε.Κ. η οποία μετά από 4 ημέρες νοσηλείας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του “Λατσείου», κατέληξε σήμερα 03/09/17 και ώρα 10:20 π.μ. Η αιτία θανάτου διερευνάται από την ιατροδικαστική υπηρεσία«.

Στο ΚΑΤ νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, ο πατέρας της με τους αστυνομικούς να περιμένουν την έγκριση των γιατρών για να του πάρουν κατάθεση, καθώς όπως αποδείχθηκε από το πόρισμα του ιατροδικαστή , πριν βάλει φωτιά στο σαλόνι του διαμερίσματος είχε επιχειρήσει να στραγγαλίσει την 18χρονη κόρη του.

Το χρονικό του δράματος

Όλα ξεκίνησαν λίγο  μετά τις 10.30 το πρωί της Τετάρτης, όταν η πυροσβεστική ενημερώθηκε ότι έχει ξεσπάσει πυρκαγιά σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου επί της οδού Κύπρου, 52 στην Πετρούπολη.

Στο χώρο έσπευσαν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα απεγκλωβίζοντας χωρίς τις αισθήσεις τους έναν 55χρονο και τη 17χρονη κόρη του. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Αυτό που προβλημάτισε τις Αρχές και άρχισε να εξετάζει ακόμη και το ενδεχόμενο του εγκλήματος ήταν το γεγονός ότι η ανήλικη κοπέλα εντοπίστηκε με αίματα στο πρόσωπο και πληροφορίες ήθελαν τον πατέρα να την έχει τραυματίσει και στη συνέχεια να βάζει φωτιά στο διαμέρισμα που διέμεναν.

Οι μαρτυρίες των γειτόνων

Οι γείτονες που τούς ζούσαν καθημερινά ανέφεραν ότι από το διαμέρισμα άκουγαν καθημερινά φωνές και τσακωμούς, κάνοντας λόγο για ενδοοικογενειακά προβλήματα.

Χαρακτηριστική είναι και η μαρτυρία μιας γυναίκας η οποία έμενε κοντά στο σπίτι. Όπως ανέφερε οι καβγάδες ήταν σχεδόν καθημερινό φαινόμενο και μάλιστα κάποιος -χωρίς να μπορεί να πει με βεβαιότητα αν πρόκειται για τον 50χρονο- απειλούσε να βάλει φωτιά στο διαμέρισμα.  Η ίδια τόνισε πως οι ίδιοι έλεγαν ότι έχουν ενημερώσει την αστυνομία πως έχουν προβλήματα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΑΝΗΛΙΚΟ ΕΚΘΕΤΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΚΙΝΔΥΝΟ.

  2. εδώ δεν χωράνε λόγια……θα πάρουν κατάθεση;;;;
    Τι κατάθεση να πάρουν ρε;
    Στην Σαουδική Αραβία θα περνούσε από δίκη εξπρές και το κεφάλι θα πήγαινε στον δήμιο!
    Αυτός ο τύπος σε 10 χρόνια θα είναι έξω, ενώ το παιδάκι δεν θα υπάρχει!!!

Comments are closed.