Έτσι φέρονται οι Γαλαζοαίματοι στα παιδιά τους – Τι μας αποκαλύπτει αυτό για την Βασιλική Οικογένεια (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
galazoemati

Είτε σας αρέσει η Βασιλική Οικογένεια, είτε όχι, είναι μεγάλη αλήθεια πως η τελευταία γενιά της είναι πολύ συμπαθητική.

Πάρτε για παράδειγμα τον πρίγκιπα William και την οικογένειά του. Τα παιδιά του με την Kate, George και Charlotte, μοιάζουν σαν κανονικά μοντελάκια και οι γονείς τους είναι εξίσου αξιαγάπητοι.

Ενώ δεν μπορούμε να ξέρουμε τι γίνεται μέσα στο παλάτι, έχουμε μάθει αρκετά για το πώς φέρονται στα παιδιά τους όταν είναι έξω.

Έχουμε δει αρκετές φορές την συνήθεια του πρίγκιπα William να γονατίζει για να κοιτάει τα παιδιά του στα μάτια όταν τους μιλάει – μία τεχνική που επιδοκιμάζουν οι παιδοψυχολόγοι.

Ένα από τα πρώτα πράγματα που παρατήρησε η Patti Wood, ειδικός στην γλώσσα του σώματος, ήταν η οπτική επαφή. Είπε: «Αυτό δείχνει πως τα παιδιά τους είναι η πρώτη τους προταιρεότητα, ανεξάρτητα από το πόσες κάμερες υπάρχουν στραμμένες πάνω τους.»

Άλλη μία ειδικός στην γλώσσα του σώματος, Traci Brown, είδε πως τις στιγμές που δεν ήταν σκυμμένοι για να τους μιλάνε, τα ‘προστάτευαν’, κρατώντας ευγενικά τα χέρια τους.

Η Patti Wood είπε πως η Kate φαίνεται να φτιάχνει συχνά τα μαλλιά των παιδιών της. Ενώ φαίνεται λες και προσπαθεί να τα κάνει όμορφα, σύμφωνα με εκείνη προσπαθεί στην πραγματικότητα να τα προστατέψει από τις κάμερες.

Πράγματι, λέει πως με αυτό τον τρόπο η Kate λέει στα αδιάκριτα βλέμματα να κρατήσουν απόσταση.

Είναι καλό να βλέπουμε πως ακόμα και αυτοί που έχουν όλο το χρήμα και την δύναμη του κόσμου βάζουν τα σημαντικά πράγματα πρώτα!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: