Έτοιμοι να μοιράσουν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ Κύπρο με άθεους και βιαστές; (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
κατεχομενη κυπρος

Με μεγάλη απορία παρατηρούμε τους τελευταίους μήνες το πως λειτουργεί η… “ελληνοτουρκική φιλία” στο Κυπριακό ζήτημα, μία λυκοφιλία η οποία υπάρχει αποκλειστικά και μόνο προκειμένου να κρατάει τους νεοέλληνες στον «βαθύ ύπνο» της αγνωσίας.

Οι μνήμες από τους Ελληνοκύπριους που σφαγιάστηκαν από τους Τούρκους στη Μεγαλόνησο δεν έχουν σβήσει, τα εγκλήματα των βαρβάρων αποσιωπήθηκαν και οι ξένοι τώρα επιζητούν μία…ένωση της Κύπρου. Ένωση την οποία μάλιστα επικροτεί μεγάλη μερίδα του πολιτικού -και όχι μόνο- σκηνικού σε Ελλάδα και Κύπρο, λησμονώντας εσκεμμένα τα τρομερά εγκλήματα τω βαρβάρων.

Η εφημερίδα «Πολίτης» της Κύπρου, δημοσιεύει σήμερα ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον ρεπορτάζ, το οποίο όσο σκληρό κι είναι, θα πρέπει να δουν όλοι οι Έλληνες, εκείνοι ειδικά που…ξεχνούν την ιστορία τους.

Εξάλλου , όπως πολύ οδυνηρά έχουμε μάθει ανά τους αιώνες, λαός που δεν ξέρει την ιστορία του, είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ να την ξαναζήσει.

Η κυπριακή εφημερίδα χαρακτηριστικά αποκαλύπτει:

«Πολλοί Τουρκοκύπριοι οι οποίοι είχαν λάβει μέρος στη μετακίνηση των οστών έδωσαν καταθέσεις στη ΔΕΑ (Διερευνητική Επιτροπή Αγνοουμένων) και σύντομα αναμένεται να ξεκινήσει εκσκαφή σε σκουπιδότοπο στο κατεχόμενο χωριό Δίκωμο. Οι Τούρκοι έθαψαν τα οστά στον σκουπιδότοπο ώστε να καταστήσουν αδύνατη την ανεύρεση τους. Μάλιστα ο χώρος με χρήματα της ΕΕ αποκαταστάθηκε και δεντροφυτεύτηκε.

Πρόκειται για νεκρούς που είχαν θαφτεί στο χωριό στο Ορνίθι μετά τη δολοφονία τους από τους Τούρκους. Οι περισσότεροι είναι κάτοικοι του χωριού Άσσια. Η μετακίνηση των οστών σύμφωνα με πληροφορίες έγινε στα μέσα της δεκαετίας του 90».
Η οικτρή αλήθεια είναι πως κανείς δεν ξέρει , μέχρι και σήμερα, που έχουν καταλήξει χιλιάδες αγνοούμενοι Ελληνοκύπριοι, κάτι που το ελληνικό κράτος «ξεχνά» επιτηδευμένα όλα αυτά τα χρόνια, προσφέροντας το πάτημα στην Άγκυρα για νέες αυθαιρεσίες.

Τα τουρκικά εγκλήματα , που ακολούθησαν την τουρκική εισβολή, είναι αναμφισβήτητα ειδεχθή. Πως δύναται εξάλλου, μόλις 4 δεκαετίες μετά και με τις μνήμες των φρικαλεοτήτων να είναι ακόμη νωπές, κάποιος να συμφωνήσει με τους χρόνιους εχθρούς του Ελληνισμού;

Το ομολογούν μέχρι και οι ίδιοι:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: