Έρευνα που τρομάζει την Νέα Τάξη στις ΗΠΑ: Οι Αμερικανοί δεν θέλουν τις πόλεις-γκέτο των ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

Κοινοποίηση:
πολεις γκετο

Τι αποκαλύπτει δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε σε αμερικανικές ιστοσελίδες και όχι μόνο.Την απέχθειά τους εκφράζουν πολλοί Αμερικανοί για τις νέες διαμορφωμένες πόλεις, όπου όλοι οι μετανάστες από οποιαδήποτε χώρα θα έχουν άσυλο και θα είναι ανέγγιχτοι από τον νόμο.

Μόνο το 35% εξ αυτών καλοβλέπουν την ιδέα μόνιμης διαμονής σε μία τέτοια πόλη της νέας εποχής, ενώ ένα 52% επισημαίνει πως δεν θα το επέλεγε σε καμία περίπτωση.

Πιο συγκεκριμένα, στην έρευνα που διενεργήθηκε, σχεδόν όλες οι κοινωνικές ομάδες (από τους πιο εύπορους, μέχρι την εργατική, ακόμη και τους μαύρους) αντιτέθηκαν σε έναν τέτοιο ενδεχόμενο.

Ήδη υπάρχουν στις ΗΠΑ πολλές “sanctuary cities” ή αλλιώς πόλεις ασύλου, όπως ονομάζονται, οι περισσότερες εκ των οποίων σχεδιάστηκαν επί προεδρίας Ομπάμα.

Εκείνοι που γυρνάνε εντελώς την πλάτη στο ενδεχόμενο να κατοικήσουν σε μία τέτοια πόλη, είναι οι Αμερικάνοι προερχόμενοι από τα χαμηλότερα αστικά στρώματα. Μόνο το 25% εξ αυτών θα ήταν θετικό.

Υποστηρίζουν πως αυτές οι πόλεις είναι κατά πολύ λιγότερο ασφαλείς, αμφισβητώντας την ισονομία που θα υπάρχει, ιδιαίτερα ανάμεσα στους μουσουλμάνους μετανάστες.

el.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: