Έξαλλος ο Λεβέντης: «Γίναμε τσογλάνια που δίνουν…»

Κοινοποίηση:
o-LEVENTIS-facebook

Σκληρότατη κριτική εφ” όλης της ύλης, και όχι μόνο για τις διαπραγματεύσεις γύρω από την ονομασία της ΠΓΔΜ, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

 

«Δυστυχώς το Σκοπιανό έχει κλείσει» δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης είπε μιλώντας στο Epsilon tv, λέγοντας ότι η λύση που θα δοθεί θα είναι προδοτική για τη χώρα. «Εχουμε γίνει τσογλάνια που δίνουμε το όνομα »Μακεδονία», όταν κάποιοι πολέμησαν για αυτήν» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Δήλωσε ακόμη ότι ο Αλέξης Τσίπρας του είπε ότι η Ρωσία δεν θέλει λύση στο Σκοπιανό, σε αντίθεση με τους Αμερικανούς. «Εχουμε γίνει Αμερικανάκια. Οσες φορές οι Αμερικανοί έχουν ανακατευτεί στα εθνικά μας θέματα, μας έχουν καταστρέψει. Ο Τσίπρας είναι εντολοδόχος πρωθυπουργός», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στο τελευταίο επεισόδιο στα Ιμια, ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων σχολίασε: «Εδώ οι Τούρκοι έριξαν ρωσικό αεροπλάνο, δεν θα χτυπήσουν πλοίο; Οι Τούρκοι έχουν γκριζάρει 17 νησιά, τα οποία θεωρούν δικά τους».

Τέλος, χαρακτήρισε επικοινωνιακό λάθος της κυβέρνησης την υπόθεση Novartis, γιατί «έφερε το θέμα χωρίς να το δέσει. Δεν έχει δεθεί κατηγορητήριο και γελοιοποιούνται όλοι για την υπόθεση αυτή».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΒΟΥΙΖΕΙ Η ΕΡΤ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΦΑΚΕΛΟΙ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΦΑΚΕΛΟΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΠΟΥ ΔΕ ΛΕΝΕ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΒΟΛΑ ΕΕΕΕ……ΤΟ 99% ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΑ ΧΑΒΕΙ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ,,,,,,,,ΞΕΡΩ,,,ΠΟΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΗΔΙΕΣ ΕΔΩ ΣΗΚΩΣΑΝΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΤΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΝΑ ΒΡΗΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΓΙΑ ΨΗΦΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ ΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΑΛΛΗ ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΤΑ ΠΑΧΥΛΑ .,,,,,,,,,,,ΔΥΣΚΟΛΟ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΕΤΡΑΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΕΙΝΑΣ ΞΕΦΤΥΛΑΣ ΑΠΟΚΑΙΔΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΛΥΦΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΚΟΚΑΛΛΟ ΕΣΕΙΣ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΕΕΕΕΕΟΛΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΨΑΡΙ ΑΑΑΑΑ,,,,

  2. Το μεγαλύτερο τσογλάνι είσαι εσύ, ελεεινό μνημονιακό καθίκι!

Comments are closed.