Ένα ραβασάκι στον “ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΑ” Φράγκο Φραγκούλη: Άντε και ψηφοφόροι οι ΛΑΘΡΑΙΟΙ της κόρης σου ΣΤΡΑΤΗΓΕ! (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ)

Κοινοποίηση:
kori

Άντε και ψηφοφόροι σου στρατηγε οι λαθραίοι της κόρης σου….

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

38 Σχόλια

  1. ΦΡαγκουλης…ΦΡΑΓΚΟΣ..ΤΟ ΝΕΟ ΠΙΟΝΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ…!ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΛΙΚΙ Κ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ …..ΤΟΥΣ ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ

  2. Πες μου την κορη σου να σου πω ποιος εισαι

  3. Τα άπλυτα τρολακια δεν φοβούνται τον καρκίνο γιατι εχουν ηδη σύφιλη απο την γεννα , ενω το 80% απο αυτούς ειναι οροθετικοί (ε’ι’τζιαρηδες)…
    Ασε που εχουν ολοι ακρατεια , άλλοι απο τα ναρκωτικά , και άλλοι απο τα καρότα.

  4. Ποιος είναι πιο πατριώτης ο Φραγκοφραγκούλης ή ο μεγάλος Κώστα Καραμανλής ? Απαντήστε μου από κάτω συνέλληνες.

  5. ΑΝΤΕ ΡΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥ…ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ.

  6. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ….
    Σε δήλωση-παρέμβαση υπέρ του ΝΑΙ στα Μνημονια και στην Υποταγη προέβη ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ και πρώην Υπουργός Εθνικής Αμυνας της Νουδουλας Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος.

    Ο κ. Φράγκος στη δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

    «Θλίβομαι, διότι με ανευθυνότητα και αμετροέπεια της συγκυβέρνησης διασύρεται η πατρίδα μας και οι Ελληνες διεθνώς, ενώ οδηγούμεθα σε ατραπούς δύσκολες με αβέβαιο μέλλον και την πλήρη πτωχοποίηση συνεπεία της εγκληματικής ανευθυνότητας αυτών που εξαπάτησαν με αίολες και ψευδείς υποσχέσεις και έχουν υφαρπάξει τη ψήφο του ελληνικού λαού.

    Επιβάλλεται, όσο ποτέ άλλοτε, οι Ελληνες να αποφασίσουν με σύνεση και ψυχραιμία, για την επιβίωση μας ως έθνους μέσα στην Ευρώπη με ένα ηχηρό ΝΑΙ την Κυριακή!η
    ς ο
    Ηταν ομως ΓΕΣ οταν ο αλλος (σαν και αυτον) Μπουχεσας Καραμανλης πουλησε την Μακεδονια το 2008 στο Βουκουρεστι…Τωρα θυμηθυκε την Μακεδονια….. Μουγκα τοτε τα οικονομαγε αυτος και η κορουλα του στην ΕΡΤ….. Μην ξεχνατε ηταν και ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΑ το 2012… Για Μ@Λ@ΚΕΣ μας περναει…..
    Περισσότερα στο διαδίκτυο…

    1. Μάλλον γιά πασοκο σέ κόβω.Ειστε η ιδια φάρα πού ξεσκίζατε τον Κώστα Καραμανλή καθ’ολη την κυβερνητική του θητεία [2004–2009],μεχρι πού φερατε τον ΓΑΠ για να σας ξεσκίση κυριολεκτικά και να παραδώση την Ελλάδα σιδηροδέσμια στά νυχια των διεθνών τοκογλύφων και στις διαθέσεις τής πραγματικής του πατρίδας για τα επόμενα 50 χρόνια.Επί πλέον ο Γιωργάκης ,απο τον πρωτο κιόλας Μήνα τής ”ενθρόνισής του’,πρώτο του μέλημα ηταν να νομιμοποιήση 625.000 λαθροεισβολείς ,ανεξαρτήτως εθνικής προελεύσεως και ποινικού Μητρώου.Οσοι βλέπαμε τον μεγάλο κίνδυνο και φωνάζαμε νά απελαθουν στις χωρες τους,γιατι η Ελλάδα δεν μπορούσε ,δέν αντεχε να δεχθή ολους αυτούς τούς αλλοπρόσαλλους πού παρανομα πήδηξαν τον φραχτη καί μπήκαν,χαρακτηριζόμαστε ”εθνικιστές ,φασίστες και ρατσιστές”.Τωρα λοιπόν,καποιοι -πολλοί–πού αισθανονται τον κίνδυνο και φοβούνται μήπως ο Στρατηγός κατεβή στον πολιτικό στήβο,λυσσαξαν μετά το ογκώδες συλλαλητήριο τής Θεσ/νίκης . Βλέπουν οτι ανέβηκαν οι μετοχές του και ισως τους αρπάξη την Εξουσία.Γιάυτό αρχισαν τα χτυπήματα κάτω από τη μέση και αδιακρίτως χτυπούν και μέλη της οικογενείας του,στην προκειμένη περίπτωση τήν κόρη του. Μπράβο σας λεβέντες.Μόνο πού ο λαός δεν πείθεται μέ επιχειρήματα τής πλάκας καί ακατάσχετη λασπολογία. Ισως χρειάζονται πολλά ακόμη ”ΜΝΗΜΟΝΙΑ”,γιά να προσγειωθούμε στην πραγματικότητα. Α.Χ.

  7. Ν.Τ.Π λογικο οταν εργάζεται στους αρχιτεμπελιδες κρατικου καναλιου,στα τεσσερα λοιπόν, κρίμα για τον πατερα της που μου ηταν πολλοι συμπαθεις.Ενα γνωρίζω, οταν δεν μπορείς,να βάλεις τάξη στο σπίτι σου,μην περιμενουμε να βαλει ταξη στη χωρα.

  8. Κατσίκα πουλημένος όλοι σας δεν έχετε δικαίωμα να μας κοροϊδεύετε με τη μούρη βγαίνει ο πατέρας σου και πουλάει πατριωσινει και αγάπη για την πατρίδα με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις.Κουρελια που τόλμησε να μιλάτε ουστ από την Ελλάδα.

  9. Ρε ζητιάνοι του αιδίου,ακόμα να το καταλάβετε?Οι γυναίκες δεν πρέπει να ψηφίζουν.Η θέση της γυναίκας είναι κουζίνα-κρεβατοκάμαρα.Τις αφήσατε αμολυτές και τα ‘χουν κάνει όλα σαν ξεχειλωμένο νιμού,όπως είναι το δικό τους από τις λαθροψωλές που τρώνε

    1. Δικαιωμα ψηφου για αντρα ή γυναικα μετα απο θητεια στις ενοπλες δυναμεις.οταν σταθει με το οπλο επ’ωμου με βροχη κ χιονια μπροστα απο την σημαια θε εκτιμησει καλυτερα την ψηφο του/της.

  10. Καθε περιπτωση γυναικας η παιδιων που βιαζονται απο λαθρο στην Ελλαδα, σκατοψυχες οπως την συγκεκριμενη ειναι κιαυτες συνενοχες.Μακαρι να την βρει πραγματικη δικαιοσυνη,βιασμος τεμαχισμος και κατουρημα αφγανικο πανω στα κομματια της.

  11. Μία παρατήρηση. Αν το παιδί δεν έχει τις ιδέες του γονιού, δεν φταίει πάντα ο γονιός.

  12. Απετυχε σαν Πατερας να αναθρεψει Ελληνοχριστιανικα την κορη του , υπηρετησε το συστημα και μαλιστα με δωσιλογο αρχηγο και τωρα ο γυφτος θελει να κοροιδεψει και αυτος ( φυσικα κατοπιν εντολων ) μερικους ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΟΥΣ να τον ψηφισουν.
    ΣΤΑΧΤΗ ελεηνοελληνες και μονο τοτε θα λευτερωθουμε οι υπολοιποι ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ .

  13. Αμέ στον διάολο πατσαβούρα

  14. O ΦΡΑΓΚΟΣ-ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ-ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙ ΜΠΕΓΛΙΤΗ ΚΑΘΑΙΡΕΘΗΚΑΝ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΑΡΧΗΓΟΙ-ΜΟΝΑΔΙΚΟ,ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ-ΚΑΙ ΕΚΑΤΣΕ ΚΟΤΑ…ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΜΑΤΑΦΙΑΣ,ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΛΑΙΓΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ…!!!(ΛΥΜΠΕΡΗΣ…ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ..)Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΠΑΙΔΕΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΄ΤΡΕΛΛΑΡΑ” ΗΓΕΤΗ,ΝΑ ΡΕΕΙ Η ΘΕΙΚΗ ΠΝΟΗ,Ο ΙΧΩΡ ΣΤΟ ΑΙΜΑ…ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΟΥΧΑΙΣΕΣ…!!!Η ΑΞΙΑ ΜΟΡΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ,ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΚΛΙΠΟΝΤΑ ΜΑΤΑΦΙΑ,ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΔΙΩΧΘΕΙΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΡΑΨΑΣ!!!ΜΟΡΦΗ!!!ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.!

    1. Και ο Γράψας -ο άλλος μεγάλος ΣΩΤΗΡΑΣ κάποιων σας- ήταν υπέρ του ΝΑΙ και υπέγραψε μαζί με τον Φραγκούλη στο δημοψήφισμα. Δυστυχώς, ακόμη και ο πατριωτικός χώρος σήμερα πάσχει από συνεπείς, πραγματικά πατριώτες και λεβέντες ηγέτες, τύπου Κολοκοτρώνη, Καποδίστρια και Μεταξά. Ισως, γιατί γράψες, φραγκούληδες, λυμπέρηδες, καλλεντερίδηδες, ζουράρηδες και άλλοι τέτοιοι δεν έχουν ποτέ πολεμήσει σε πραγματικό πεδίο μάχης τον εχθρό, ενώπιος ενωπίω. Γι’ αυτό, άλλα διακηρύσσουν τη μια μέρα μπροστά στο λαό, και άλλα κάνουν κρυφά στην πράξη, δειλιώντες είτε μπροστά σε πολιτικούς είτε μπροστά σε ξένους ηγεμόνες, είτε μπροστά στο ατομικό και οικογενειακό τους συμφέρον. Εγώ, το μόνο ΑΛΗΘΙΝΟ παλληκάρι που γνώρισα μέσα στον στρατό ήταν δύο ο Σμήναρχος Βρακάς και ο αείμνηστος Στρατηγός Δήμου, που τον φάγανε με καρκίνο πάνω στον ανθό της ηλικίας του. Ηταν ειδικά ο δεύτερος -βλέπεις- ανεξέλεγκτος, δεν ελεγχόταν με τίποτε και από κανέναν, μπροστά στο παλμό της παλλομένης εθνικής του ψυχής που ήταν ικανή να πράξει ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ. Οσους (πρώην) στρατιωτικούς οι νεοταξίτες αφήνουν ακόμη να ζουν στη χώρα μας και να έχουν κάποια “δημόσιο λόγο”, είναι επειδή είναι φαιδροί τύποι και τελείως ασυνεπείς μεταξύ λόγων και έργων: Δηλαδή έπαιζαν και τότε μέσα στο στρατό αλλά και συνεχίζουν να παίζουν και έξω από τον στρατό -είτε εν γνώσει τους είτε εν αγνοία τους οι πιο πολλοί (λόγω βλακείας τους και άμετρου εγωϊσμού)- αυτό ακριβώς το διπλό, ύπουλο παιχνίδι αποχαύνωσης του λαού, που θέλουν οι ξένοι, ώστε να “ελέγχουν” (ακόμη και) τον πατριωτικό χώρο, που είναι ο πιο επικίνδυνος για τα συμφέροντά τους….

  15. στηρίζουμε Φραγκο, μαυριζουμε τα μαλακιστηρια της ναζιστικης χαβγης

    1. Σταλινοφασίστες έμμισθοι προδότες της Ελλάδας, συνεχίστε με αυτή την ρητορική περί “ναζιστών” κλπ (κάνοντας απλά projection του εαυτού σας) εναντίων της ΧΑ και το μόνο που πετυχαίνετε είναι να αφυπίζετε τον κόσμο με γρηγορότερους ρυθμούς.

      1. O MHXAΛΟΛΙΑΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΟΥΣΕ ΣΑΝ ΤΟ ΧΙΤΛΕΡ.. ΑΣΤΟ ΑΣΤΟ…. ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.. ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗ . ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΝΑΖΙ… ,ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ANTIFA.. ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΨΕΥΤΟΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ… .

  16. Ο Φραγκουλης δεν ηταν υπουργός στην κυβερνηση του Πικραμένου;;; Μη ξεχνάμε πως ο πατερας του Πικραμένου συνεργάστηκε με τους Γερμανούς. Αρα ο Πικραμένος στου οποίου ηταν υπουργός ο Φραγκουλης ειναι γιος δοσίλογου. Αυτο δεν το ΗΞΕΡΕ ο κύριος Φραγκουλης;;;; Προσέξτε τις παγίδες. Ολα τα κόμματα έφαγαν πλεον τα μούτρα τους και τα ψωμιά τους, μετα απο οσα εκαναν. Ο κοςμος τους πηρε μυρωδιά. Οποτε ξερουν πως πρεπει να βγάλουν καινούργια κόμματα, ταχα πατριωτικά, ωςτε να ξεγελάσουν ξανα τα πρόβατα. ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπον.

  17. Αχχχχχχ την καταλαβαινω την φιλεναδα,βαρεθηκε οπως κ γω τα εγχωρια μαραγκιασμενα ζαρζαβατικα

    1. AN EIΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΛΟΓΙΚΟ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΛΟΥΤΣΟ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΕΙ

      1. Όχι καλεεεε ίσα ισα,κούκλα είμαι φτυστή η Ουρανία!!!!

  18. Η κοινωνια ανοιγει σαν βενταλια για να υποδεχθει τους μεταναστες ;;;;;;;
    Τι λες μωρη πορνη;;;
    Μηπως αυτο που ανοιξε σαν βενταλια ειναι μονον ο κ@λος σου ;;;;;;;
    Ουστ ξεφωνημενο παρταλι !!!

  19. Της εύχομαι ολόψυχα να εχει την ιδια ακριβώς τύχη με την αλληλεγγυα κορη του Ευρωπεου αξιωματουχου , που στην κηδεια της εκανε ερανο για τους λαθρομεταναστες…..
    Τι εχει να πει η Κυρια προσωποποίηση της πανωλης για τα θυματα των ισλαμοπιθηκων;;;;;;;
    Για πες μωρη σιχαμένη σκουπίδω…!

  20. Πω πω χολερα μαυρη…!!!!…
    κοιτάξτε σε τι ποντικοπαγιδα θελουν να πιασουν τους Ελληνες …..
    -πάντως στο συλλαλητήριο ο κοσμος μεταφέρθηκε προς Κρηνη Ανατολικά για να μην τον ακουσει…

  21. Ο φραγκος ετοιμαζεται να κανει κομμα !!!
    Με αυτο το προγραμμα που παρουσιαζει η κορη του θελει να παει την Ελλαδα αβαντι…
    Μεγαλη παγιδα.
    Ανδρεικελο εν οψει…

  22. Ο καρκίνος ειναι μια πολυ άσχημη αρρώστια. Σε μερικους ομως ανθρωπους αξίζει να το παθουν. Κι αυτο δεν ειναι κακ´ια, αλλα δικαιοσυνη. Οταν καποιος θέλει το δικο μου κακό, των παιδιων μου, των φίλων και συγγενών μου, της πατριδας μου, τοτε λέγεται αμυνα. Αντε στα τσακιδια σίχαμα. Κι αν εςενα σου αρεσει να πηδιε@@@σαι με Πακιστανους, εμεις δεν σου φταίμε.

    1. να παθεις και να ψοφησεις γρηγορα, καθαρμα

      1. Να το παθεις εσυ και ολοι οι προδοτες σαν κι εςενα. Σιχαμερά υποκειμενα.

    2. Πες τα ρε φίλε… έχουμε γεμίσει μουρόχλαυα εδώ μέσα που έχουν ξεφτιλίσει τους Έλληνες.

  23. δεν ξεχναμε ποτέ την κλανιολα κορη του φραγκου ,τα οργια που εκανε και το ρατσιστικο της παραληρημα εναντιον του ελληνικου λαου και την προπαγανδα της υπερ των λαθροεποικων!!!!

Comments are closed.