“Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και του ΗΡΑΚΛΗ!”-ΔΕΙΤΕ τι έκαναν στη χθεσινή υπερπατριωτική συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη!

Κοινοποίηση:
sillalitirio

“Eίμαι κάτοικος Θεσσαλονίκης, ήμουνα στο συλλαλητήριο και θέλω να πω κάτι το οποίο δεν αναφέρουν.
Οι φίλαθλοι του Π.Α.Ο.Κ καθώς και του Ηρακλή έκαναν περιφρούρηση για τους αντιεξουσιαστές, κυκλοφορούσαν σε ομάδες και τραγουδούσαν το Μακεδονία ξακουστή.
Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που με τόλμη μας προστάτευαν από αυτά τα κοινωνικά μιάσματα.”

Σπύρος από Θεσσαλονίκη

Υ.Γ: Είχε πέσει το σύστημα από όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Γιατί;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Θα συμφωνήσω για τα δίκτυα ότι δεν έπαιζε ίχνος σήματος, αλλά όχι και μεγάλο μπράβο για την περιφρούρηση λες και μιλάμε για 100 άτομα που ήρθαν οι ΠΑΟΚτσήδες να προστατέψουν, χαλάρωσε μάγκα γιατί μιλήσαμε και με τους ΠΑΟΚτσήδες και ακούσαμε την άποψή τους.. ” Δεν μας ενδιαφέρουν τα πολιτικά, εμείς είμαστε ΠΑΟΚ” έσκασαν μύτη και φώναζαν συνθήματα του ΠΑΟΚ και κατά του μπουτάρη και ότι έκαναν το έκαναν γιατί είχαν θέμα με τους Ηρακληδείς αναρχικούς που τους έφαγαν δικό τους.

    1. εσυ δε μας ειπες το προβλημα σου ποιο ειναι, και γραφεις και ουστ για τον λαο του ΠΑΟΚ.

  2. Το σύστημα είχε πέσει για να μη μεταδίδονται ζωντανά βίντεο από τη συγκέντρωση.

  3. Βρε Σπύρο εσείς τον βγάλατε Δήμαρχο και όλα του τα απωθημένα του τα έκανε πράξη. Τι άλλο χειρότερο έμεινε να κάνει. Αλλά το πούστικο το μυαλό του μόνο κακά σκέφτεται. Έχει τα τρία κακά. ΠΟΥΣΤΗΣ- ΚΑΚΟΣ – ΑΣΧΗΜΟΣ. Θα τον ξεφορτωθείτε;

  4. ΣΠΥΡΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΗΣ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΡΑ, ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΙ,ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΟΥΤΑΝΑ.

Comments are closed.