Ένας απλός έλεγχος της Αστυνομίας κατέληξε σε πυροβολισμούς με έναν τραυματία

Κοινοποίηση:
690_0804b256-8ea3-4709-95fb-462e3d7de04c

Με πυροβολισμούς και έναν τραυματία κατέληξε ένας έλεγχος απο αστυνομικούς, σε ύποπτο αυτοκίνητο, στην Καβάλα.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός ενός οχήματος, που κρίθηκε ύποπτο για μεταφορά παράτυπων μεταναστών, αρνήθηκε να σταματήσει σε έλεγχο αστυνομικών για έλεγχο, στην περιοχή Άσπρα Χώματα, στην Καβάλα.

Αντιθέτως, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη, στην διάρκεια της οποίας ο ύποπτος οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, το οποίο εξετράπη της πορείας του και ντεραπάρισε.

Όταν οι αστυνομικοί έφθασαν δίπλα του και προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν, ζητώντας του παράλληλα και εξηγήσεις, ο οδηγός άρχισε να επιτίθεται εναντίον τους, χτυπώντας τον έναν αστυνομικό με γροθιές και κλωτσιές.

Τότε, ο συνάδελφος του αστυνομικού έριξε δύο προειδοποιητικούς πυροβολισμούς στον αέρα, ωστόσο ο οδηγός δεν σταμάτησε και έτσι ο αστυνομικός τον πυροβόλησε για να τον τραυματίσει και να τον αδρανοποιήσει, χτυπώντας τον στην παλάμη και τον γλουτό.

Ο ύποπτος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία και για την συμπλοκή, αλλά και διότι μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν δέκα παράτυποι μετανάστες, υπήκοοι Πακιστάν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: