Έμεινε άστεγη αλλά τώρα έχει πολλά λεφτά και ζει σε ρετιρέ χάρη σε πλούσιους άντρες! (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
2-23

Μία γυναίκα που είχε μείνει άστεγη μετά από μία σχέση στην οποία δεχόταν κακοποίηση τώρα ζει έναν πλούσιο τρόπο ζωής χάρη σε πλούσιους άντρες.

Η τραγουδίστρια Jeanemarie Almulla, 26, από το Μαϊάμι, έχει πάρει δώρα αξίας μέχρι και $500k, συμπεριλαμβανομένου διαμαντιών, δύο ρολόγια Rolex, $20,000 σε μετρητά, ακριβές τσάντες και πολυτελείς διακοπές από ‘μπαμπάδες’ που γνώρισε στο διαδίκτυο.

Η Jeanemarie αποφάσισε να μπει στην ιστοσελίδα ‘Seeking Arrangements’ φεύγοντας από το κολέγιο στα 22 της πριν 4 χρόνια και από τότε δεν κοίταξε ποτέ πίσω.

Πήρε την απόφαση αφού βρέθηκε να ζει σε ένα αμάξι μετά τον χωρισμό της από μία σχέση στην οποία δεχόταν κακοποίηση και ζήτησε βοήθεια από την ιστοσελίδα.

Τώρα η Jeanemarie, που προέρχεται από βαθιά θρησκευόμενη οικογένεια, ζει σε ένα ρετιρέ με θέα την θάλασσα και παίρνει πολύ συχνά δώρα από πλούσιους άντρες.

Είπε πως παρά το ότι αρχικά είχε τις αμφιβολίες της, τελικά πήρε την απόφαση να το δοκιμάσει.

«Η μητέρα μου είναι Καθολική και ο πατέρας μου Μουσουλμάνος οπότε προέρχομαι από μία αυστηρή οικογένεια και δεν ήμουν σίγουρη αλλά ένιωθα πως δεν είχα τίποτα να χάσω.»

Είπε πως στο πρώτο της ραντεβού βγήκε με έναν πρόσφατα χωρισμένο Εβραίο, ο οποίος της έδωσε $1,000 αφού του είπε την ιστορία της.

Μέσα σε εβδομάδες, άφησε το αμάξι της και κατέληξε να ζει σε ένα ρετιρέ με ενοίκιο $2,500. Πλέον, χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα σαν δουλειά πλήρους απασχόλησης.

Λέει πως η ζωή της έχει βελτιωθεί πάρα πολύ και πως της αρέσει να βγαίνει με μεγαλύτερους άντρες.

Είπε: «Πρέπει να ξέρεις κάποιον πριν προχωρήσεις μαζί του, λέγοντας πως ποτέ δεν την πιέζουν να κάνει κάτι που δεν θέλει.»

Πλέον, θέλει να εμπνεύσει και άλλες κοπέλες να διαλέξουν αυτόν τον τρόπο ζωής. Τις συμβουλεύει όμως να μην έρχονται σε σωματικές επαφές πολύ γρήγορα, λέγοντας πως «είναι καλύτερες από αυτό.»

Λέει πως ο ρόλος της είναι να βοηθάει άντρες που είναι πλούσιοι και μοναχικοί να μην νιώθουν τόση μοναξιά.

Credit: dailymail.co.uk

πηγή: viralman

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ακριβό call girl της δίνω ακόμα το πολύ 10 χρόνια. Αν είναι έξυπνη θα κρατήσει μπαγιόκο για τα επόμενα 20 χρόνια αν καβαλήσει καλάμι και νομίσει ότι θα είναι ωραία για περισσότερα από 10 χρόνια, την έβαψε. Παλιά της τέχνη κόσκινο, άστεγη θα είναι πάλι.

Comments are closed.