Έκανε Μπαμ η απουσία! «Μην τολμήσεις και πατήσεις το πόδι σου» του είπε ο ΚΟΥΛΗΣ». Το ετήσιο μνημόσυνο στην μνήμη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.(ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
mitsotakis4-768x576

Ένας χρόνος συμπληρώνεται την Τρίτη από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στις 29 Μαΐου του 2017 σε ηλικία 99 ετών.

Ο πρώην πρωθυπουργός κηδεύτηκε δίπλα στην αγαπημένη του Μαρίκα, στο νεκροταφείο του Αργουλιδέ.

Σήμερα, όλη η οικογένεια, τα παιδιά και τα εγγόνια του, καθώς και πολλοί βουλευτές και σημαντικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, βρέθηκαν στον Ιερό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου για το ετήσιο μνημόσυνο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με την σύζυγό του Μαρέβα και τα παιδιά τους Κωνσταντίνο, Σοφία και Δάφνη, η Ντόρα Μπακογιάννη με τον Ισίδωρο Κούβελο, η Αλεξία και ο Κώστας Μπακογιάννης, η Κατερίνα Μητσοτάκη με τα παιδιά της και η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη με τον γιο της.

Αίσθηση αποτέλεσε το γεγονός ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν παραβρέθηκε στο μνημόσυνο! Λέτε να επιβεβαιωθεί η εφημερίδα το ΜΑΚΕΛΕΙΟ που το έγραψε πρώτη την Τρίτη (και σήμερα το έχουν πρωτοσέλιδο δυο εφημερίδες), ότι ο Κούλης θα τον απομακρύνει από την θέση του αντιπροέδρου;

Δείτε φωτογραφίες από το μνημόσυνο

Με πληροφορίες, φωτογραφίες από: zarpanewsekriti

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Ακόμα και σήμερα που μας έχουν καταστρέψει οι πολιτικοί με τα εγκλήματα τους, θέλουμε να κάνουμε δημόσιες σχέσεις με αυτούς. Με τα μυαλά που κουβαλάμε δε πρόκειται να αναστηθούμε ποτέ ως έθνος ΕΚΤΟΣ και αν κάποια στιγμή μας γυρίσει η βίδα του εγκεφάλου μας και μπει στη σωστη της θέση.

  2. Γιατί δε του κάναν το μνημόσυνο στη συναγωγή;

  3. Αυτή την φορα η Κεφαλογιαννη εκρυψε τα βυζια και εμφανιστηκε με τα μπούτια απ εξω

  4. Το καλοτσαιράτσι ο ήλιος τσαίει τσαι ζια μας τσου γκέι.

  5. Ο υιός της αδερφής του! Της αδερφής ψυχής ενοοώ.

  6. Του λείπει το μπόι του Κούλη αλλά έχει χρυσή καρδιά. Πάντως πρέπει να μειώσουμε το δημόσιο τομέα. Ο ένας στην περιφέρεια, ο άλλος βουλευτής, ή άλλη βουλευτής, ο μακαρίτης βουλευτής και πρωθυπουργός, κάτι ΜΚΟ απο την άλλη, τα βαπτιστήρια, οι κουμπάροι… Και το σκύλο τους Υπουργό θα κάνουμε;
    Αυτοί κρατάνε το ΣΥΡΙΖΑ σε τέτοια ποσοστά. Αν είχε άλλον αντίπαλο το ΣΥΡΙΖΑ θα είχε πέσει κάτω απο 3%.

  7. καλά δεν ήταν η Ζίμενς στο μνημόσυνο? σίγουρα το συμβόλαιο έγραφε ρητά συνεργασία μέχρι θανάτου, και γιαυτό δεν ήταν εκπρόσωπος της Ζίμενς,

  8. Οικογένεια των δράκων. Να ψοφήσετε όλοι, προδότες!

  9. Απο την μια κοιτάς τους Συριζαίους και αηδιάζεις, απο την άλλη κοιτάς τους Νδούλους και αηδιάζεις και σκέφτεται πως είτε ο ένας είτε ο άλλος θα νικήσουν πάλι τις εκλογές που έρχονται και τίποτα δεν θα αλλάξει στο τέλος.

    Κρίμα δεν υπάρχει σωτηρία. Γιατί υπάρχουν ηλικιωμένοι που ακόμα τους υποστηρίζουν και τους δυο; Δεν καταλαβαίνουν πως όλοι τους είναι προδότες;

    Κρίμα, πολύ κρίμα…

  10. Επρεπε να το κανετε νυχτα το μνημοσυνο,για να ειναι μαζι σας κι ο εκλιπων “κομης”

    1. ΣΩΣΤΌΣ.
      Όλοι οι άεργοι μασονοι κοπριτες που κατέστρεψαν και καταστρέφουν την Ελλάδα

Comments are closed.