Έγκλημα στη Σταμάτα: “Πήρα ένα ψαλίδι και άρχισα να την χαρακώνω”! Μέσα στο σπίτι του φονικού (ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
stamata109

Τη στιγμή που σκότωσε την -επί 7 χρόνια- σύντροφό του, μέσα στο σπίτι τους στη Σταμάτα, περίγραψε ο 52χρονος στους αστυνομικούς.
Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, ο δράστης φέρεται να είπε: «Ήπιαμε ό,τι υπήρχε στο σπίτι. Χασίς, αλκοόλ, χάπια, ναρκωτικά. Για κάποια αφορμή που δεν θυμάμαι, μάλλον ασήμαντη, αρχίσαμε να τσακωνόμαστε, κάτι που γινόταν συχνά τον τελευταίο καιρό. Εκείνη σηκώθηκε και έφυγε και πήγε στην τουαλέτα. Κάποια στιγμή την άκουσα να με βρίζει. Μπήκα στο μπάνιο και άρχισαν να την χτυπάω με τα χέρια. Αντιστάθηκε και συνέχισε να με βρίζει. Και τότε πήρα ένα ψαλίδι και άρχισα να την χαρακώνω. Όταν εκείνη αντιστάθηκε, τότε με το μαχαίρι κατάφερα τα θανατηφόρα χτυπήματα».

Σοκαριστικές εικόνες


Οι εικόνες που μετέδωσε το STAR μέσα από το σπίτι του φονικού σοκάρουν. Οι χώροι είναι γεμάτοι σκουπίδια και σύριγγες…

Το χρονικό
Ο 52χρονος πήρε τηλέφωνο στης 07:00 το πρωί της Πέμπτης, στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα στην Σταμάτα και είπε στους έκπληκτους αστυνομικούς: «Ελάτε στην οδό Αγίου Φανουρίου, έσφαξα το διάβολο». Αμέσως οι αστυνομικοί κατάλαβαν πως κάτι δεν πάει καλά και έσπευσαν στο σημείο. Μέσα σε λίγα λεπτά βρίσκονταν στην διεύθυνση που τους είχε δώσει ο 52χρονος.

Ο ίδιος τους περίμενε στην αυλή του σπιτιού του. Μόλις τους είδε τους άνοιξε την αυλόπορτα, λέγοντάς τους: «Ελάτε, έσφαξα το διάολο μέσα στην μπανιέρα. Πηγαίνετε εκεί θα τον βρείτε».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: