Έγκλημα για “κώδικα αντρικής τιμής”: Χαριστική βολή με το υπηρεσιακό 45αρι επειδή ο ταξιτζής παρενοχλούσε τη μάνα του. Οδηγός του δεσπότη, ο πατέρας του αστυνομικού. Περίεργες συμπτώσεις με τον μανιακό της Κηφισιάς

Κοινοποίηση:
exofilo14-4

ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

-ΕΘΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ

-ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

-ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΟΝΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ

ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

@@@υποσημείωση ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν SMS (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους- δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ και τις παλιανθρωπιές.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  θερμώς για την υποστήριξη και τη θυσία να δίνετε κάθε μέρα 80 λεπτά από το υστέρημα σας για την δημοσιογραφική ενίσχυση της πατριωτικής και άδολης προσπάθειας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Δεν θελω να πω οτι το ηξερα γιατι παλι θα βγει αρθρο για ξερρολλλες λες βρε…..αλλα το ηξερα κοιτα την μουν…οφατσα του ταριφα ηθελε να το παιζει και γκομενος αυτο γινεται μαθημα για τον καθε επομενο….και μην προτρεχετε μην τον βγαζετε ανθρωπακο ρωτηστε και την απατημενη συζηγο ολο και καπου χαννωταν τα βραδια ο θεοσεβουμενος αυτος κυριος και μην πιασο παπαδες και αρχιμαδριτες οπως τον αλλο που τον επιασε η γυναικα του δημαρχος και παπας τρενακι μες το δρομο….

    1. ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΟΙΟΣ ΚΕΡΑΤΩΝΕΙ Η ΚΑΝΕΙ ΤΣΑΧΠΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ?

  2. ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ Ο ΜΠΑΤΣΟΣ
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ

    1. Ο “τίμιος” τα είχε με 20χρον. Το γεγονός ότι βγήκε να τον ξεπλύνει το φερέφωνο του παρακράτους, όπως είχε κάνει με ένα πρεζόνι χρυσαυγίτη ρίψασπη, λέει πάρα πολλά.

Comments are closed.