Έγινε σταρ και η Ελισάβετ – Τη φυγάδευσαν για να μη μιλήσει στους δημοσιογράφους

Κοινοποίηση:
elisabn

Από το γραφείο του Σκαι λοιπόν, οι δημοσιογράφοι ενημερώθηκαν για την σημερινή της άφιξη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

 

Κι έτσι πήραν φωτογράφους και όλα τα σύνεργα και πήγαν και στήθηκαν απ’έξω. Σύμφωνα με το newspistol.gr, όμως η παίχτρια ή φυγαδεύτηκε και βγήκε απο άλλη έξοδο ή έφτασε με άλλη πτήση που δε την πήρε κανένας χαμπαρι. Μεγάλο φάουλ με δημοσιογράφους και φωτογράφους να περιμένουν άδικα στο Ελ. Βενιζέλος.

Η Ελισάβετ Αινατζιόγλου, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από την εκπομπή της, θα φιλοξενηθεί την Δευτέρα στο Survivor Πανόραμα και προφανώς η παραγωγή αποφάσισε πως οι πρώτες δηλώσεις και οι πρώτες φωτογραφίες της παίκτριας πρέπει να ανήκουν κατά αποκλειστικότητα στην συγκεκριμένη εκπομπή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. όλα είναι στημένα και μονταρισμένα ποτε δεν έχω δει την επιβίβαση και την αποβίβαση απο τις βάρκες που δήθεν τους μεταφέρουν απλά δεν υπάρχουν. Λίγες οι φορές ως μηδαμινές οι φορές που δείχνουν να μαζεύουν
    καρύδες πόσες εχουν τα λίγα δεντρα που υπάρχουν στην παραλία για να καλύψουν τρεις μήνες μεχρι τώρα.
    Βλέπεις να μαευουν ξύλα γυρώ γώρω από την καλύβα τους και ποτέ να έχουν πάει στο δάσος να τα βρουν δεν μα δείχνουν τίποτα απλά δεν υπάρχει δάσος όλα μονταρισμένα.
    Όταν έρχονται οι παίχτες στο στίβο μάχης το πλάνο από πισω τους λες και είναι παγωμένο γιατι είναι απλά εικόνες. Με τα κύματα που μας δείχνουν θα πρέπει να υπάρχει και αέρας ε αυτα τα δέντρα δεν κουνιούνται καθόλου?
    Δοκιμάστε να φάτε ρύζι κάθε μέρα για τρεις μήνες και θα σας πω εγώ διάρρεια εχεις για μέρα και αν φάς ρύζι τέλος στούπωσες. Τελικά μας δουλεύουν.
    Και το καλύτερο μας βάλανε ελληνοτουρκική μάχη για να αποβλακώσουν τον κόσμο και αυτοί να φτιάξουν το δικό μας Survivor μια ζωή για αγώνα επιβιωσεις.

  2. τι θα ελεγε δηλαδη…. για τις πορδες που εριξε στον αγ.δομινικο ????? η λαουρα ας πουμε εκανε κοτσιδακια , αυτη τι εκανε ????

Comments are closed.