Έβαλαν μέχρι και τον SUPERMAN να υπερασπιστεί τους ΛΑΘΡΟ!

Κοινοποίηση:
sup2

Ο Σούπερμαν κάνει την ασπίδα για να σώσει μια ομάδα παράνομων μεταναστών από Αμερικανούς που φοβούνται ότι θα χάσουν την δουλειά τους στο τελευταίο comic του Man of Steel από την DC Comics, που αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτή την εβδομάδα.

 

Το νεώτερο τεύχος της Action Comics # 987, με τίτλο «The Oz Effect,» δείχνει τον Superman να βάζει τον εαυτό του ανάμεσα σε έναν όχλο με λευκούς άνδρες που φέρουν μια αμερικανική σημαία και μια ομάδα ανήμπορων λαθρομεταναστών. Ο Κρυπτόνιος παρεμβαίνει για να εμποδίσει τον άνθρωπο που πυροβολεί τους παράνομους για να μην του πάρουν τη δουλειά του, σύμφωνα με τον Reporter του Χόλιγουντ .
Ο Σούπερμαν μπλοκάρει τις σφαίρες από το πυροβόλο όπλο του κακού λευκού και τον διατάζει «Σταμάτα το αυτό!»
«Με κατέστρεψαν! με έκλεψαν! «Αναφωνεί ο άνθρωπος.

sup1

«Ο μόνος υπεύθυνος για το μαύρισμα που πνίγει την ψυχή σου – είσαι εσύ!» Απαντά ο Σούπερμαν.

Σε μια πράξη υπεράνθρωπου σοσιαλισμού, μέχρι να έρθει η αστυνομία, ο Κοινωνικός Δικηγόρος της Δικαιοσύνης μας διατάζει να προστατεύσουμε τους παράνομους αλλοδαπούς για να βεβαιωθεί ότι είναι «ασφαλείς και φροντισμένοι».

Αυτό το τελευταίο επεισόδιο δεν πρέπει να εκπλήσσει κανέναν.

Η DC Comics εδώ και πολύ καιρό δήλωσε ότι ο Σούπερμαν δεν είναι πλέον Αμερικανός. Ένας ήρωας που κάποτε φρόντιζε τα ιδανικά της «αλήθειας, της δικαιοσύνης και του αμερικανικού τρόπου»,μετατράπηκε σε έναν καλό αριστερό, ο Σούπερμαν είναι πλέον «πολίτης του κόσμου».

Σε μια ιστορία από το 2011, ο Σούπερμαν δήλωσε ότι δεν μπορεί πλέον να είναι Αμερικανός πολίτης επειδή «ο κόσμος είναι πολύ μικρός, πολύ συνδεδεμένος»για να δουλεύει μόνο για τις ΗΠΑ

ΠΗΓΗ: grothia.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. oι ναζι πιστευουν ότι οι ανυπερασπιστοι προσφυγες πρεπει να εξοντωνονται… Αλλιως εισαι αριστερος, χαχαχαχ

  2. Οταν η προπαγανδα της πολιτικης ορθοτητας καταστρεφει τα ιδανικα ενος προσωπου που μεγαλωσε γενιες και γενιες ως πατριωτικου καθηκοντος απεναντι σε καθε παρανομο (γηγενη η αλλοδαπο)…..

  3. μηπως ο σουπερμαν τελικα ειναι αδερφη ???? [πουστης] και νοιαζεται τοσο για τους λαθροσκαταδες ???

  4. Αφού είναι καλός αριστερός γιατί δεν έρχεται να σώσει και τους Έλληνες από μνημόνια σαμαροβενιζέλους (που τους θυμήθηκα;) και τσιπροκαμένους; πολύ επιλεκτικός μου φαίνεται ο σούπερμαν!

Comments are closed.