29/03/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Άργος: Μεσίστιες οι σημαίες για τη Μακεδονία – Οι εικόνες μετά την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Οι σημαίες στο Άργος κυματίζουν μεσίστιες για τη Μακεδόνια. Ζητούν να μην προχωρήσει η συμφωνία για το «Βόρεια Μακεδονία»…

Οι σημαίες στο Άργος κυματίζουν μεσίστιες για τη Μακεδονία. Χθες (14-06-2018) το Δημοτικό Συμβούλιο Άργους – Μυκηνών πήρε την απόφαση όλες οι σημαίες στα κτήρια του δήμου να μεινουν μεσίστιες μέχρι να αποσυρθεί από την κυβέρνηση η συμφωνία για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

Σήμερα σε πάρα πολλά σημεία του δήμου οι σημαίες κατέβηκαν στη μέση του ιστού τους. Στην Νέα Κίο του δήμου Άργους – Μυκηνών βρέθηκαν και μέλη των “Φίλων της Σημαίας” οι οποίοι αφού κατέβασαν την μεγάλη σημαία στο λιμάνι στη μέση του ιστού μίλησαν για την προσπάθεια της κυβέρνησης να κλείσει το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

Μεσίστιες οι σημαίες για τη Μακεδονία

Στο θέμα αναφέρθηκε ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος.

 

argonafplia.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Μπραβο στον δημαρχο.ολοι το ιδιο κανουμε στα μπαλκονια μας και στις καρδιες μας.απο αλλου δεν περιμενουμε τιποτε πια,προδοτες ολοι,στο αποσπασμα για εσχατη προδοσια.

  2. Γιατι μονο στο Άργος;;; Παντου επρεπε να γι ει το ιδιο. Επιςης θα επρεπε να ειναι κλειστά ολα τα καταστηματα σε ένδειξη πένθους. Παντου, σε ολη την Ελλαδα. Και μη πει κανεις για μεροκάματο και χαζομαρες, γιατι αν περάσει αυτη η προδοςια, αυτα που θα χάσουμε θα ειναι πολυ περιςςοτερα απο ενα απλό μεροκάματο.

  3. Ο μονος δημαρχος με αρχιδια. Χιλια μπραβο δημαρχε

Comments are closed.