Άπατος ο Μένιος! Τι τηλεθέαση έκανε το δεύτερο live του Star Academy;

Κοινοποίηση:
icemax_700_c93e7c14fe30a2d4f02174066f0926f3

Δείτε τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen.

Το δεύτερο live του Star Academy πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής και λίγο πριν το φινάλε ανακοινώθηκε ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, αλλά και ο παίκτης που έλαβε την ασυλία από το τηλεοπτικό κοινό.

Η τηλεθέαση για το ψυχαγωγικό show του Epsilon κυμάνθηκε σε χαμηλά νούμερα! Συγκεκριμένα, το Star Academy έκανε 9,9% στο γενικό σύνολο και 8,7% στο δυναμικό κοινό

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Το τηλεσκουπιδι που παρουσιαζει δεν βλεπεται..ειναι αισχρο..δεν εχει επιπεδο δεν εχει ενδιαφερον και μη σου φταινε Μενιο η AGB διαβασε ποσο το σιχαθηκαν οσοι το ειδαν..ακου τον κοσμο για να δεις την αληθεια…και σταματα να κανεις επιθεσεις σε αλλες εκπομπες που σου θιγουν το τηλεσκουπιδοσοου γιατι θα χασεις κ την τηλεθεαση που εχεις στο κουτσομπολιο..κακιωσε ο Μενιος που την ειδε ξαφνου παρουσιαστης επιπεδου λες κ ξεχασαμε ποιος ηταν κ τι εκανε πριν..εχει μαζεψει ολα τα κακιασμενα στρακια στο πανελ..

  2. Γι’αυτο εχει λυσσαξει με την AGB και τις τηλεθεασεις;Συγχιστηκε η λουλου γιατι ο κοσμος προτιμησε τον “Παπαφλεσσα” παρα το πουσταρ Academy.Ο σιχαΜενιος νομιζει οτι μπορει να αναβιωσει εκπομπες της δεκαετιας ’90 και αρχων 2000,σαν το Μπραβο Ρουλα και το Fame Story.Μενιο πουσταρενιο ο κοσμος εχει τοσα προβληματα σημερα και δεν ενδιαφερεται για τις σιχαμενες εκπομπες σου.Αντε τραβα παλουκωσου με κανα λαθροπιθηκα και ξεφορτωσου μας.

  3. Ο Βρυώνης πότε θα καταλάβει ότι, σε ότι συμμετέχει ο Μένιος, ο … μάνατζερ (στην πιάτσα αλλιώς τους λένε) της Τζούλιας Αλεξανδράτου, θα πηγαίνει άπατο γιατί απλά ο κόσμος δεν τον γουστάρει.

  4. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΟΥΤΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ

Comments are closed.