Άλλες τιμές γράφουν κι άλλες χρεώνουν…

Κοινοποίηση:
27973539_10212652664004441_7929235355814670087_n

“Πήγε αγαπημένος μου φίλος να φάει στη Γλυφάδα σήμερα στο Δαφνόφυλλο.

Διαπίστωσε πως άλλες οι τιμές του καταλόγου και άλλες (πιο ακριβές) αυτές που του ζήτησαν τελικά να πληρώσει.
Διαβάστε τι έγινε:
”Στην αρχή, μας ζήτησαν να βρούμε εμείς το λάθος και να τους το δείξουμε, γιατί είχαν πολλή δουλειά. Αφού το κάναμε, μας δικαιολόγησαν το λάθος λέγοντάς μας ότι ο σερβιτόρος θα έπρεπε να μας είχε ενημερώσει ότι οι τιμές των φαγητών είχαν αυξηθεί από τις αναγραφόμενες του καταλόγου. Βέβαια το “λάθος” έγινε και σε άλλα τραπέζια την ώρα που ήμασταν εκεί και πιστεύω ότι πολύς κόσμος πλήρωσε ότι του είπαν χωρίς να το ελέγξει. Όσον αφορά την απόδειξη, εάν δεν μιλούσαμε, η απόδειξη που θα παίρναμε θα ήταν το παραστατικό της φωτογραφίας.
Η διαφορά ήταν 6.5 ευρώ συνολικά. Από 56 πήγε 62.5 ευρώ. Στο τέλος και μετά από κάποια ένταση, εννοείται ότι πληρώσαμε τις αναγραφόμενες τιμές του καταλόγου.
Μετά από εμάς, ένα ένα τραπέζι, πήγαινε στο ταμείο με τον κατάλογο και το παραστατικό του.
Ελλάς το μεγαλείο σου”.
Συριζαίοι παντού ρε φίλε.”

press-gr.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Δε βαζουν μυαλο ..Δεν τους φτανει τοσα μαγαζια που κλεινουν ; Εμεις θα πληρωνουμε καθε φορο τους ;

  2. Μαλακα μου, 2 πατατες 9 ευρω; 2 μεριδες πατατες, πληρωνονται σαν 20 κιλα πατατες! 2 καλαμαρια 19 ευρω (αν και βλεπω επιστροφη στην αποδειξη), και μισο κιλο βαρελισιο 7 ευρω; Μαγκας ο δαφνοφυλλος!

  3. Σε αργίες και γιορτες βάση νόμου έχουν το δικαίωμα οι ταβέρνες και τα συναφή μαγαζιά αύξηση στις αναγραφόμενες τιμές του καταλογου 10με 20%αν δεν κάνω λάθος.

  4. ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ ΣΕ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ….

Comments are closed.