Άγνωστοι μαζεύουν τις ελιές των παραγωγών και κλέβουν τη σοδειά τους!!!

Κοινοποίηση:
2350431

Δεν πίστευε στα μάτια του νεαρός παραγωγός, ο οποίος πήγε στο λιόφυτο του στην περιοχή της Μεσσαράς και διαπίστωσε ότι του είχαν μαζέψει τις ελιές!

Ο 30χρονος παραγωγός από το Ηράκλειο είχε αφήσει τον συγκεκριμένο ελαιώνα σε χωριό της Μεσσαράς για να τον μαζέψει στο τέλος της ελαιοκομικής περιόδου, επειδή οι ελιές ήταν αρκετά φορτωμένες και έπρεπε ο καρπός τους να μεστώσει.

Προς έκπληξη του όμως, πήγε τις προηγούμενες ημέρες να μαζέψει τις ελιές και διαπίστωσε ότι άγνωστοι είχαν πάει και τις είχαν μαζέψει…όλες!

Δυστυχώς η περίπτωση του συγκεκριμένου παραγωγού δεν είναι η μοναδική που καταγράφεται στο νομό Ηρακλείου την περίοδο της ελαιοσυγκομιδής, καθώς πολλοί είναι εκείνοι οι παραγωγοί, που έχουν δε τη σοδειά τους να έχει κάνει “φτερά”.

Οι ελαιοπαραγωγοί σε αρκετά χωριά της ενδοχώρας του νομού έχουν χάσει τον ύπνο τους, λόγω των κρουσμάτων κλοπών που έχουν σημειωθεί με λεία από τις ελιές μέχρι γεωργικά εργαλεία, ελαιόπανα και καυσόξυλα.

Τα περισσότερα περιστατικά κλοπών δεν καταγγέλλονται στην αστυνομία, με τις αρχές να εφιστούν την προσοχή των πολιτών, συνιστώντας να τις καταγγέλλουν και να λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για τις περιουσίες τους.

cretapost.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Κρατηστε τους αλβανους κρατηστε τους…δωστε τους και αλλη δουλεια…Εχουν ακομα να κλεψουν και να κοψουν πολλους λαιμους ακομα…

  2. Αλβανοι. Περυσι το εκαναν στην Χαλκιδικη , επιασε καποιους η αστυνομια….

Comments are closed.