Άβα Γαλανοπούλου: Σοκαρισμένη στα δικαστήρια! «Τον ερωτεύτηκα, τον εμπιστεύτηκα γι αυτό και του έδωσα όλα τα χρήματα μου» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Σκληρή αντιμετώπιση στην ηθοποιό από την έδρα – Ανάμεσα στους μάρτυρες και ο Σπύρος Παπαδόπουλος

Σήμερα ξεκίνησε η εκδίκαση της υπόθεσης της γνωστής ηθοποιού Άβας Γαλανοπούλου, η οποία όπως υποστηρίζει, έπεσε θύμα απάτης από τον πρώην σύντροφό της. Όπως μετέδωσε στην εκπομπή Εμείς η Αναστασία Αργυριάδου από τα Δικαστήρια της Λάρισας: «Η Άβα Γαλανοπούλου είναι σοκαρισμένη, τρέμει ολόκληρη, είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για την ίδια. Ο πρώην σύντροφός της καταχράστηκε το ποσό του 1,240,000 ευρώ. Στο πλευρό της είναι φίλοι και συνάδελφοι, όπως ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Μαρίνα Ασλάνογλου».

«Μέσα σε μία ώρα, στην κατάθεσή της, περιέγραψε τη ζωή της και τον Γολγοθά που πέρασε όλα αυτά τα χρόνια», ανέφερε η δημοσιογράφος, ενώ όταν την ρώτησαν πώς του εμπιστεύθηκε τα χρήματά της τόσο εύκολα, η Άβα Γαλανοπούλου απάντησε: «Τον ερωτεύτηκα, ήταν ο άνθρωπός μου, τον εμπιστεύθηκα απόλυτα». Η ρεπόρτερ τόνισε, επίσης, πως η έδρα την αντιμετώπισε αρκετά σκληρά, ενώ ανάμεσα στους 5 μάρτυρες κατηγορίας βρίσκεται και ο Σπύρος Παπαδόπουλος».

 

Η Άβα Γαλανοπούλου γνώρισε τον πρώην σύντροφό της στην Αθήνα τον Δεκέμβριο του 2006, όταν εκείνος πήγε να παρακολουθήσει μια θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούσε. Όταν ανακάλυψε ότι ο ίδιος ήταν παντρεμένος με παιδιά έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της, εκείνος όμως τη διαβεβαίωσε ότι ο γάμος του ουσιαστικά είχε τελειώσει. Η ηθοποιός έκανε υπομονή και μάλιστα του εμπιστεύτηκε, όχι μόνο τη διαχείριση των οικονομικών της, αλλά και τα χρήματα που είχε στην άκρη για να τα επενδύσει. Το 2011, μετά την οξεία περιτονίτιδα που υπέστη η ηθοποιός, ζήτησε πίσω τα χρήματά της, εκείνος όμως δεν της τα επέστρεφε και τότε άρχισε ο εφιάλτης της.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Τα λεφτά ας τα έχει αυτός που τα μετράει , οι υπόλοιποι να τα πετάνε απ’το παράθυρο στις σάπιες και στους σάπιους….

  2. ΡΕΕΕ ΤΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ;
    “Η Άβα Γαλανοπούλου γνώρισε τον πρώην σύντροφό της στην Αθήνα τον Δεκέμβριο του 2006, όταν εκείνος πήγε να παρακολουθήσει μια θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούσε. Όταν ανακάλυψε ότι ο ίδιος ήταν παντρεμένος με παιδιά έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της, εκείνος όμως τη διαβεβαίωσε ότι ο γάμος του ουσιαστικά είχε τελειώσει.”(ΑΑΑΑΑΑΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟΤΕ ΚΑΛΕ)
    ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΣΕ Ο ΓΑΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ; ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ;
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΛΛΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟΝ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΧΩΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΧΩΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ(ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΑΡΑΝΔΟΥΣ ΚΑΙ ΓΚΕΙΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΡΙΔΕΣ)
    ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΙΑ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ,ΠΑΡΤΟΥΖΕΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΚΟΚΕΣ
    ΚΡΕΒΑΤΩΜΑΤΑ
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΡΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΟΤΕ;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    (ΥΟΘΤΘΒΕ) Wait until marriage to have sex – Mark Gungor
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΤΟ UNTIL MERRIAGE ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ
    ΜΑ ΠΟΣΟ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΕ ΜΟΥ
    ΝΑ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ
    ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΛΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ Α-Ν-Θ-Ρ-Ω-Π-Ο-Σ

  3. ρε τι γατονια υπαρχουν και βρισκουν τετοια βοδια και γινονται μαγκες …καλα σου εκανε κυρα μου ετσι δινουμε 1εκατομυριο και κατι , πλακα μας κανεις??? εκτος και του ταφαγες εσυ και πηγες να προλαβεις

  4. Δεν εισαι η μονη που επεσε θυμα απατεωνων.πχ ΟΛΗ η ΕΛΛΑΔΑ αγαπησε το χρημα και πιστεψε το ΣΙΜΗΤΗ, να τα παιξει στο χρηματιστηριο.πχ ΟΛΗ η ΕΛΛΑΔΑ πιστεψε το ΓΙΩΡΓΑΚΙ οτι λεφτα υπαρχουν.πχ ΟΛΗ η ΕΛΛΑΔΑ πιστεψε τ’ΑΝΑΡΧΙΑ τους αριστερουληδες οτι θα διαγραψουν τα μνημονια.

  5. ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΙΡΙΑΛ, ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ Ο ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

  6. 1.240.000 ευρω?????????????????????????? Διαβαζω καλααααααα??????????? Και αντε. Πες οτι ειχε τεραστια περιουσια απο τους γονεις της. Πηγε και τα χαρισε, επειδη ετσι απλα τον ερωτευτηκε και τον εμπιστευτηκε??????? Θα ξεφωνηξω πανηγηρικο!!!!!!!!!!!!! Δοξαστε την!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.