ΣΟΚ με την Μαρινέλλα! Δυστυχώς…

Κοινοποίηση:
marinella

Δεν είναι ευχάριστα τα νέα για την Μαρινέλλα!

Όπως αποκάλυψε ο στυλίστας της Έλενας Παπαρίζου, Al Giga, η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού είχε ατύχημα!

Δυστυχώς… έπεσε από τις σκάλες στο νυχτερινό κέντρο όπου είχε βρεθεί από νωρίς  το απόγευμα προκειμένου να φέρει μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές του σχήματος (μεταξύ αυτών η Έλενα, ο Κώστας Μακεδόνας, η Ήβη Αδάμου και οι αδελφοί Τσαχουρίδη) το πρόγραμμά τους που ξεκινούσε περίπου στις 19,00.

Αμέσως μετά την πτώση, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Όμως άγνωστο παραμένει αν θα υποβληθεί τελικά σε χειρουργείο. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, έχει χτυπήσει τον γοφό της και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να αποκατασταθεί η βλάβη που έχει υποστεί από την πτώση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Νομιζω ότι μετα από καποια ηλικια θα πρεπει να αντιλαμβανοντε ολοι,οτι πρεπει να αποχωρουν από την πιστα.

  2. Δούλευα χρόνια γκαρσόνι, Έχω δουλέψει σε δύο μαγαζιά που τραγουδουσε η Μαρινέλλα , Και μπορώ να σας διαβεβαιώσω Ότι εκτός του ότι ήταν ένας ευγενέστατος άνθρωπος Έμπαινε μπροστά στον επιχειρηματία για να πληρωθούμε όλοι κανονικά. Ακριβώς τα ίδια έχω ακούσει από ξάδερφό μου μπασιστα στην Αυστραλία που είχε δουλέψει σε μαγαζί Που έκανε εμφάνισεις η Μαρινέλλα . Αν θέλει κάποιος να βρει ντίβες ψώνια Και κακοπληρωτές Ας ψάξει αλλού. Αυτά που αναφέρω παραπάνω Φαντάζομαι ότι μπορεί να τα Επιβεβαίωση και ο Στέφανος που ειναι Τσακάλι δημοσιογράφος . Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση.

  3. ο τριανταφυλλόπουλος του ζούγκλα ελεγε για την μαρινέλλα ,
    οτι εκανε συναυλίες και με αλλους τραγουδιστές δήθεν για φιλανθρωπικούς σκοπούς και ολες τίς εισπράξεις τίς αρπαγε η …μαρινέλλα μας ,μάλιστα την ειχε καλέσει πολλές φορές να απαντήσει για αυτο ,
    αλλά κύκλοι της ??? ελεγαν οτι η μαρινέλλα ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ …
    τελικά εχουμε παντού λαμόγια …στέφανε ψάξτο και ξεφτύλισε την μαντάμ…

  4. ΟΧΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.

Comments are closed.