ΩΡΑ 22.10! ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ “ΚΙΒΩΤΟΣ”! “ΠΡΟΔΟΤΗ, ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΡΕ” ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ! ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΑΒΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ! (ΗΧΗΤΙΚΟ + ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
arxiki_tsipras_1

Το έλα να δεις έγινε έξω από την “Κιβωτό”, όπου μιλούσε ο Τσίπρας!

Αγανακτισμένοι πολίτες από το Πατριωτικό Κίνημα “Διέξοδος”, άρχισαν να φωνάζουν δυνατά “ΠΡΟΔΟΤΗ”, με αποτέλεσμα να επέμβει ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας!

Και συνέβη το εξής: Τους έκλεισαν το… στόμα!

Εν συνεχεία, τους πήραν… σηκωτούς με το έτσι θέλω και τους πήγαν στην ΓΑΔΑ, στον 60 όροφο της Κρατικής Ασφάλειας!

Δεν μπορεί πλέον να πάει ούτε για… πούρα ο Αλέξης!

Φανταστείτε τι έχει να γίνει όσο πλησιάζουμε στις εκλογές!

Δείτε τη φωτό μέσα από την ΓΑΔΑ!

Image-1(9)

 

silipseis_1 silipseis_2

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Μην περιμένετε από οποιοδήποτε άτομο που ασχολείται με την πολιτική να το κάνει με αγαθά αισθήματα και ούτε πρόκειται κάνεναςψνα νοιαστει για την χώρα,εδώ δεν νοιάζεται ο Έλληνας που τον έχουν γαμησει και πάει και τους ξαναψηφίζει,θα μοιραστούν οι πολιτικοί?όλοι καλοί τίμιοι δίκαιοι μέχρι να γίνουν κυβέρνηση μετά το πάνε αλλιος το γράμμα .

  2. ΞΥΠΝΑΤΕ ΖΩΑ !!! Η ΜΠΙΤΑΚΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ !!! ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΗ !! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ !!! ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ!!

    ΤΩΡΑ ΑΠΛΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΑΥΤΟΣ !!! ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ !!!

    ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΧΟΡΤΑΡΙ !!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!! ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΓΜΟΥΣ ΠΟΥ ΥΦΥΣΤΑΝΤΑΙ !!!!

    1. Τεκμηριωστε την κατηγορια σας εναντιον της κ. Μπιτακου. Ο καθενας μπορει ν κατηγορει τν αλλο. Εχετε στοιχεια εσεις οι Χρυσαυγιτες; Ψαξτε στο κομμα σας ν βρειτε κοινα αναμεσα στον Συριζα. Το πρωτο πραγμα που εκανε ο Συριζα οταν εγινε κυβερνηση ηταν ν αποφυλακισει τους βολευτες της ΧΑ. Γιατι;

  3. Ποιοί νόμοι? Τους νόμους τους βγάζουν πάντα κατά τα δικά τους συμφέροντα και να μπορούν να καλύπτονται. Οχι για τον λαό. Αλλά με τέτοιους ΡΑΓΙΑΔΕΣ που βρήκανε καλά μας κάνουν.Αυτοί δεν καταλαβαίνουν από συλλαλητήρια και διαμαρτυρίες.Τι δεν έχουμε καταλάβει ακόμα?Αλλά οι πρώτοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ είναι αυτοί που τον προστατεύουν ακόμα….ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ….

  4. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΗΤΕΣ .

  5. Παλιοψεύτη άθλιε προδότη Τσίπρα, δεν θα έχεις στιγμή ησυχίας στην ζωή σου. Με όλα αυτά που έκανες, όπου και αν πάς θα σε κυνηγούν οι ερυνίες. Οι ενδόμυχες ενοχές δεν θα σε αφήνουν να χαρείς στιγμή. Πάντα θα σε συντροφεύουν οι κατάρες του Έθνους μας. Έτσι άθεος όπως είσαι, δεν έχεις τρόπο να βγείς απ το πηγάδι αυτό. Αλοίμονο στην ψυχή σου, ναι αυτή που νομίζεις ότι δεν έχεις. Άθλιε είναι αθάνατη και αιώνια θα βασανίζεσαι, λόγω των πράξεών σου. Όταν θα έρθει και σένα η ώρα σου, ετοιμάσου για εκπλήξεις. Βλέπεις αυτά που θα βιώνεις τότε και αυτά που θα βλέπεις δεν τα γράφουν τα κουμουνιστικά βιβλια…

  6. Η ακτιβίστρια και μεγάλη ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑ Γεωργία ΜΠΙΤΑΚΟΥ είναι και τα μέλη του Κινήματος της από τη ΔΙΕΞΟΔΟ ΕΛΛΑΣ!!!!
    Η μόνη που δεν έχει σταματήσει λεπτό να τουσπολεμάει είναι με άρθρα ρεπορτάζ οδοιπορικά συλλαλητήρια ακτιβισμό πείσμα επιμονή γυρίσεις πολλές !!!
    Άξια πραγματική Μπουμπουλίνα όπως είχε γράψει ο Χιος πέρυσι στο εξώφυλλο του !
    Την ακολουθούμε χιλιάδες και είναι η μόνη που μιλάει στις καρδιές μας μια από εμάς και αληθινή Μανιάτισσα !!!!

  7. Ολα αυτά που τραβάμε και “που θα τραβήξουμε” είναι αποτέλεσμα της μ@λ@κισμένης ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ ΜΑΣ !!
    Ολος ο κόσμος ξύπνησε ακόμη και τα τηγανοκέφαλα αλμπανά…… και εμείς τον ύπνο του δικαίου !!
    Ειλικρινά, θα πάω Βόρειο Κορέα και θα πέσω γονατιστός να παρακαλέσω τον κύριο Κιμ να ρίξει πυρηνικά στον γιδότοπο..

    1. Ο καλύτερος και πιο αληθινός σχολιασμός που έχω διαβάσει εδώ μέσα μέχρι στιγμής! Αποτυπώνεις με ακρίβεια την θλιβερή πραγματικότητα και την απελπιστική κατάσταση του μέσου νεοελληναρά τελειωμένου από κάθε άποψη….Εύγε!

  8. Μπιτάκου , δύναμη ! Ξεφτίλισε τους αριστερούς φασίστες !

  9. ότι μετά από μία τετραετία σύριζα και με όσα έχουν γίνει δεν έχουν φάει ούτε μία φάπα, πού και πού εμφανίζεται κανένας και φωνάζει προδότη και τέτοια και τον πιάνει η αστυνομία, ούτε μισή φάπα δεν έχει φάει βουλευτής ή άλλος σχετιζόμενος με το σύριζα.

Comments are closed.