ΩΡΑ 21:25! Άρχισε άγριος πόλεμος! ΠΑΟΚ: «Επικίνδυνος για την συνοχή της χώρας ο Αυγενάκης»!

Κοινοποίηση:
paokk_0

Oλομέτωπη επίθεση κατά του Λευτέρη Αυγενάκη, τον οποίο χαρακτηρίζει «εντολοδόχο του Ολυμπιακού» εξαπέλυσε ο ΠΑΟΚ και ζητάει την παραίτησή του τονίζοντας πως είναι επικίνδυνος για τη συνοχή της χώρας!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

«Η εισήγηση της ΕΕΑ είναι ένα μνημείο υποδούλωσης των -υποτίθεται- λειτουργών της στις εντολές του πολιτικού της προϊσταμένου. Ο κ. Αυγενάκης αποδείχθηκε εντολοδόχος του γραφείου τύπου του Ολυμπιακού στήνοντας μια υπόθεση που ως μόνο στόχο είχε την κηλίδωση της ιστορίας του ΠΑΟΚ. Της ομάδας που έβαλε τέλος οριστικά στην ασυδοσία του Ολυμπιακού.

Από σήμερα σηκώνουμε το γάντι που έριξε ο Λευτέρης Αυγενάκης και απαιτούμε από τον Πρωθυπουργό την άμεση απομάκρυνσή του. Είναι επικίνδυνος για τον αθλητισμό, την συνοχή της χώρας και επίορκος.

Η φούσκα, που έστησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, θα σκάσει στο δικό τους πρόσωπο. Να μην ξεχνάνε ότι προσπάθησαν αρκετές φορές να εξοντώσουν τον ΠΑΟΚ και σε κάθε τους απόπειρα βρέθηκαν οι ίδιοι πιο βαθιά χωμένοι στο βούρκο.

Σύντομα το όνειρό σας να δείτε τον ΠΑΟΚ στο έδαφος θα γίνει εφιάλτης!».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Πρέπει να τελειώσει κάποτε η ιστορία με το μόρφωμα της ομάδας του πειραιά. Φυλάκιση στον Μαρινάκη τον πρεζέμπορα χθες.

  2. ΜΙΛΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ;……ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟ!
    Η’ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ Η’ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
    ΤΕΛΟΣ. ΕΛΕΟΣ…. ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΙΣΜΟΥ…ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ Ο ΡΩΣΣΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΔΛΔ…

    1. σε γαμησαν βουλγαροι και σου εμεινα καταλοιπα ρε λουγκρα….

  3. ΑΝ ΤΟΛΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ Ε.Ε.Α. ΘΑ ΧΩΡΙΣΤΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΑΘΛΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΔΙΚΟΥ

  4. Ανυε βρε γιδι. Μλκ κωλοαθηναιε. Εχετε μαμησει τη χωρα ολη για να τα εχετε ολα στη κωλοπρωτευουσα με τους πακιστανους. Γιδια. Εχετε εσεις οι κωλοολυμπαικοι κ ολη στη κωλοαθηνα εχετε καταστρεψει την ελλαδα.

  5. με τον ΠΑΟΚ και την Μακεδονια που ξεπουλησατε χαβιουζαρηδες δεν παιζει κανενας πουστης…οταν ο χοντρομαλακας προεδρος σου ναρκεμπορας κουνελε καθισει στο εδωλιο για οτι εχει κανει τοτε θα πρεπει να εξαφανιστητε απο τον χαρτη….ηδη ο τσατσος του μαρινακη αυγενακης ειναι τελειωμενος χωρις αυτον οχι πρωταθλημα δεν περνετε ουτε στα πλειοφ δεν θα ειστε…..

  6. Τα εθνικά θέματα που τα είδες; εντάξει μπορεί να είναι οι γάβροι του βορά και ο τσετσένος-μαριδάκης πρόεδρος, αλλά εθνικά θέματα δεν βλέπω!!! Ούτε ο μαριδάκης (νότου ή βορά) ούτε ο αυγενάκης ούτε οι λαμογιές είναι εθνικά θέματα!!! Νόμιζαν ότι θα έμεναν ατιμώρητοι, όπως οι γάβροι-μαριδάκης για τις παράγκες Ι & ΙΙ και το γνωστό Νουρ, αλλά όπως έλεγε και ο ζούγκλας: “μητσοτάκης=μαριδάκης & μαριδάκης=μητσοτάκης, οπότε ετοιμαστείτε…γάβρος είναι μόνο ένας (και βαγγέλας φυσικά), όλοι οι άλλοι να πάνε να…

  7. Και μόνο με αυτή την ανακοίνωση πρέπει να τους διαλύσουν σαν ΠΑΕ, όχι απλά υποβιβασμό. Με εθνικά θέματα δε παίζει κανένας πούστης, ειδικά όταν έχει άδικο και πληρώνει το τίμημα της παρανομίας του. Διαλύστε το σωματείο ντροπή, χθες. Και ο Τσετσένος μαφιόζος πρέπει να του αφαιρεθεί η “τιμητική” υπηκοότητα που πήρε μετά από αυτή την ανακοίνωση.

    1. ΣΩΣΤΟΣ
      ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΦΙΛΟΣ;……ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΕΛΛΗΝΕΣ…. ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΩ,ΑΠΑΡΕΜΦΑΤΩΣ.
      ΓΙΑΥΤΟ ΙΣΩΣ,ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ

      1. ελληνεσ υπαρχουν και φτυνοθν εσασ τουσ διχαστικους πατριδεμπορεσ,ρουφιανοι του γαυρου

Comments are closed.