Είναι οριστικό: Θα γίνει σφαγή την Κυριακή – Τι δείχνουν τα τελευταία στοιχήματα (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
cc084d7add9c198bb74f4911a5063336_xl

Μόλις λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις Δημοτικές Εκλογές 2019, τα στοιχήματα έχουν πάρει φωτιά!
Και παράλληλα με τις αποδόσεις που δίνουν οι στοιχηματικές εταιρείες για τις ευρωεκλογές, δεν θα μπορούσαν να μη δίνουν τις «προβλέψεις» τους για τους νικητές στους δήμους της χώρας.

Ας δούμε, λοιπόν, τις αποδόσεις των υποψηφίων στους μεγαλύτερους δήμους της Ελλάδας. Όπως θα διαπιστώσετε, υπάρχει πληθώρα επιλογών, ενώ κάποια ονόματα έχουν και στοιχηματική αξία. Να διευκρινίσουμε ότι οι αποδόσεις αφορούν τον «επόμενο δήμαρχο» και όχι τον νικητή του α’ γύρου των δημοτικών εκλογών (που σημαίνει ότι περιλαμβάνεται και ο β’ γύρος).

Σε αρκετούς δήμους η κατάσταση φαίνεται πως έχει ξεκαθαρίσει, είτε από την πρώτη Κυριακή είτε στον β’ γύρο, ωστόσο υπάρχουν και πολλοί δήμοι στους οποίους αναμένεται να γίνει μάχη.

Δήμος Αθηναίων

Ο Κώστας Μπακογιάννης είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον δήμο της Αθήνας, με τις στοιχηματικές πλατφόρμες να του δίνουν αποδόσεις στο 1,06 κατά μέσο όρο για να είναι ο επόμενος δήμαρχος. Δεύτερος σε αποδόσεις είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης με αποδόσεις στο 14,00 κατά μέσο όρο, ενώ πολύ κοντά του είναι ο Νάσος Ηλιόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ, με μέση απόδοση 16,00. Ο Παύλος Γερουλάνος «πληρώνει» 30,00 σε περίπτωση που εκλεγεί εκείνος δήμαρχος, ενώ οι υπόλοιποι υποψήφιοι (Ν. Σοφιανός, Γ. Βουλγαράκης κ.ά.) απέχουν αρκετά.

Δήμος Πειραιά
Ανάλογη είναι η εικόνα και στον Πειραιά. Ο Γιάννης Μώραλης είναι γκραν φαβορί για να είναι ξανά δήμαρχος, με απόδοση μόλις 1,05, ενώ ο επίσημος υποψήφιος της ΝΔ Νίκος Βλαχάκος δίνει 8.50. Την πρώτη τριάδα βάσει αποδόσεων συμπληρώνει ο Νίκος Μπελαβίλας του ΣΥΡΙΖΑ (25,00). Όσο για το εάν θα έχουμε β’ γύρο στον Πειραιά, το να εκλεγεί δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή ο Γ. Μώραλης έχει απόδοση 4,20, ενώ το να έχουμε β’ γύρο «πληρώνει» μόλις 1,20.

dimotikes1

Δήμος Θεσσαλονίκης
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η μάχη στη Θεσσαλονίκη. Πρώτο φαβορί για «επόμενος δήμαρχος» είναι ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ταχιάος με αποδόσεις από 1,90-2,00, με τον Γιώργο Ορφανό, που κατεβαίνει ως ανεξάρτητος, να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής, «πληρώνοντας» 2,50 στον Stoiximan και 2,20 στη Novibet. Η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου βρίσκεται αρκετά μακριά, στο 10,00 κατά μέσο όρο. Πάντως, αυτό που φαίνεται δεδομένο είναι ότι στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε β’ γύρο την Κυριακή 2 Ιουνίου.

dimotikes-geniko_0

Οι άλλες μεγάλες πόλεις
Στην Πάτρα, ο Κώστας Πελετίδης του ΚΚΕ είναι φαβορί για να επανεκλεγεί δήμαρχος, με αποδόσεις που κυμαίνονται γύρω στο 1,20. Η μεγάλη μάχη φαίνεται πως θα δοθεί για το ποιος θα περάσει στον β’ γύρο, καθώς ο Νίκος Νικολόπουλος έχει απόδοση 8,00 για να εκλεγεί νέος δήμαρχος Πατρέων και ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος 8,50.

Στο Ηράκλειο Κρήτης, ο Γιάννης Κουράκης δίνεται σε απόδοση 1,40 για να εκλεγεί δήμαρχος, με τον Βασίλη Λαμπρινό να «πληρώνει» 4,00 και την Ευαγγελία Σχοιναράκη 7,00.

dimotikes2

Στη Λάρισα, ο Απόστολος Καλογιάννης δίνεται φαβορί με 1,20 απόδοση, αλλά σε σχετικά κοντινή απόσταση φαίνεται να βρίσκεται η Ρένα Καραλαριώτου, με αποδόσεις περίπου στο 3,60-3,70 για να είναι εκείνη η επόμενη δήμαρχος.

Οι «σίγουροι»
Στη μάχη των δημοτικών εκλογών υπάρχουν και κάποιοι υποψήφιοι που απλά… δεν χάνουν -τουλάχιστον σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες.

Έτσι, στο Περιστέρι ο νυν δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης δίνεται στο… 1,005 για να επανεκλεγεί, με τον Θανάση Καποτά να «πληρώνει» 15,00.

dimotikes4

Σε ίδια απόδοση (1,005 δηλαδή) δίνεται επίσης ο νυν δήμαρχος Γλυφάδας και εκ νέου υποψήφιος, Γιώργος Παπανικολάου, αλλά και ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, νυν δήμαρχος και επίσης ξανά υποψήφιος στον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη.

Οι μεγάλες μάχες
Πέρα από τους «σίγουρους», σκληρές αναμένεται να είναι οι μάχες σε αρκετούς δήμους. Όπως, για παράδειγμα, στην Κατερίνη, με τον Κώστα Κουκοδήμο να έχει απόδοση 1,95 για να είναι αυτός ο επόμενος δήμαρχος και τον νυν δήμαρχο Σάββα Χιονίδη να «πληρώνει» 2,00.

dimotikes6_1

Αλλά και στον δήμο Σερρών θα έχουμε ντέρμπι. Στον Stoiximan ο Αλέξανδρος Χρυσάφης και ο Στέφανος Φωτιάδης δίνουν απόδοση 1,90 και οι δύο(!) για το ποιος θα αναλάβει τον δημαρχιακό θώκο.

Στον Βύρωνα, ο Γρηγόρης Κατωπόδης έχει απόδοση 2,02 στην Goalbet για να είναι ο επόμενος δήμαρχος, με τον Χρήστο Γώγο σε απόσταση… βολής (2,32), ενώ στα Γρεβενά προβλέπεται «σφαγή, καθώς ο Γιώργος Δασταμάνης (2,52), ο Γιάννης Παπαδόπουλος (2,67) και ο Δημοσθένης Κουπτσίδης (4,35) θα δώσουν σκληρή μάχη για το ποιος θα είναι ο επόμενος δήμαρχος.

dimotikes8_0

Στα Ιωάννινα, δε, τα πράγματα είναι ακόμα πιο αμφίρροπα! Οι Θωμάς Μπέγκος και Μωυσής Ελισάφ δίνονται στην ίδια απόδοση (2,82), αλλά η Τατιάνα Καλογιάννη φιλοδοξεί να μπει σφήνα και να είναι εκείνη η επόμενη δήμαρχος (3,55)!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. ψηφίζουμε – στηρίζουμε ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ για να ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΑΘΗΝΑ μας από τα Λαθρο-Ορκ που μας έφεραν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ ! ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ! ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ !

  2. θα σας σωσει ο κασιδιαρης μην ανησυχειτε θα ταξει πολυβολα κατα μηκος της αθηνας και θα εκτελει αλοδαπους τ ειχε πει ο λιακος οταν πρωτοειχε δωσει συνεντευξη στον σροιτερ αν δε βγει βαλτε τον στο δημο.αθηναιων να μοιραζει φυλλαδια μεχρι τις επομενες εκλογες του 2023

  3. φημες λενε οτι ο μπακο θα ψηφισει κασι την κυριακη

  4. Αλλα και ο απλυτος μπολσεβικος ακολουθει μετα τον Λιακο για να ειναι τοσο ψεκασμενοι οι Αθηναιοι δεν νομιζω και μαλλον οι ψηφοι να προερχοντε απο τους αρκουδογυφτους που ειναι μαζεμενοι στην Αθηναμπουλ εκει καταντησαν την Αθηνα μας,για την ωρα κυκλοφοριας των…….” κατοικων” της “Αθηνασμπουλ” εαν βγει ο “Δεξιος” της πλακας της γνωστης οικογενειας η ο μπολσεβικος το ορφανο του Σταλιν, η ωρα κυκλοφοριας μας θα ειναι μεχρι της 4 το απογευμα,γιατι μετα ειναι η ωρα των διαφορων συμμοριων , μπαχαλακιδων και αναρχοαπλυρων μεχρι το πρωι ανενοχλητοι να καινε,να ρημαζουν,να κλεβουν και να σκοτωνουν ηλικιωμενους, εαν θελουμε αυτη την Αθηνα ειμαστε αξιοι της μοιρας μας,!!!!!!!!!!

  5. Όλοι λιακο εννοείται.
    Στέφανε με το δικό σου κόμμα τι γίνεται?
    Ετοιμαζόμαστε για τις εθνικές?
    «Κίνημα Έντιμης Πατριωτικής Δεξιάς-Επιχείρηση Καθαρά Χέρια»

  6. Με τα χίλια ΗΛΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!θΑ γίνεται ουγκΑντα σε λίγα χρόνια

  7. Πάντως σε ξύλο…. Μια μάπα τον είχε τον βουτυροκωλο ο λιακος….. Τι ψήφοι και μαλακιες….. Βάλτε τους σε ρινγκ, και έτσι να βγει ο δήμαρχος….. Άλλωστε έναν τσακ Νόρις θέλει η Αθήνα έτσι που την κατάντησαν….

  8. Μόνο με Ηλία Κασιδιάρη,θα έχουμε μια πόλη χωρίς εγκληματικότητα.Και στον 1ο και στον 2ο γύρο ψηφίζουμε Ηλία,για μια Αθήνα Ελληνική,και όχι τριτοκοσμική..

  9. Αν ο κοςμος της Αθήνας ψηφίσει Μπακογιάννη, ε, τοτε τι να πω. Μαλλον χρειάζονται ψυχίατρο!!

    1. Μα χρειάζεται ψυχίατρο,γι’αυτό και θα ψηφίσει τον κοκορογαμικο,που δεν ξέρει να βάζει ούτε Καποτά!!!!

  10. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΑ ΤΟΝ ΗΛΙΑ!!!!!!!!!!!!

  11. ΠΕΣΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ……………. ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΗΛΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ……………..

  12. ΠΟΣΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΠΙΑ????Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ 25%!!!!

  13. ΟΛΟΙ ΛΙΑΚΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 7 ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

Comments are closed.