ΩΡΑ 13:40! ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΛΕΡΟ – Το Πολεμικό Ναυτικό απαντά για το συμβάν στο στρατόπεδο

Κοινοποίηση:
2606435

Η Λέρος και το περιστατικό απώλειας στρατιωτικού υλικού από την ΥΝΤΕΛ αποτελεί αυτή την στιγμή κορυφαία προτεραιότητα για τις Ένοπλες Δυνάμεις, ενώ έχει συγκεντρώσει την προσοχή των μέσων ενημέρωσης, λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης.

Στο πλαίσιο αυτό, σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας  ανέφερε νέες πληροφορίες για την υπόθεση αυτή, λέγοντας ότι «εκλάπησαν 140 νάρκες κατά προσωπικού από την Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου», κάτι όμως που το Γενικό Επιτελείου Ναυτικού διαψεύδει με ανακοίνωση του.

Ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει την απώλεια 140 ναρκών από τη Λέρο και γενικότερα την ύπαρξη αυτών των ναρκών, εξέδωσε το Πολεμικό Ναυτικό.

Όπως αναφέρει: «Γνωρίζεται ότι τα αναγραφόμενα σε δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου που αναφέρονται στην απώλεια «140 ναρκών» από την Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου (ΥΝΤΕΛ) είναι αναληθή και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Επίσης γνωρίζεται ότι το Πολεμικό Ναυτικό δεν διαθέτει στο οπλοστάσιό του στρατιωτικό υλικό που αντίκειται σε Διεθνείς Συνθήκες – Συμφωνίες.

Τέλος επισημαίνεται ότι είναι σε εξέλιξη η Προανάκριση από τις καθ ύλην αρμόδιες Στρατιωτικές και Αστυνομικές Αρχές».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: